|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
"Ефералган 80мг. на UPSА.
Кутия с 2 блистера по 5 супозитории. СЪСТАВ за 1 супозитория: Paracetamol 80mg.
Показания: Симптоматично лечение на болки с лек до умерен интензитет и/или на фебрилни състояния, при кърмачета с тегло от 5 до 8 кг.(от 3 до 11 месеца)."
Нещо някъде се разминава...
Твоят може ли да е от друга фирма?
| |
|
За над 11 мес се ползват пак свещички, но 150 мг.
По-важни са килограмите, посочени на листовката, а не месеците.
Една овца никога не е черна или бяла. Зависи от стадото
| |
|
Да, разбира се, но преди 1 - 2 месеца като търсих по аптеките - нямаше!
| |
|
Ами сина ми сега използва сините (опаковка) свещички, на 2 год и 8 месеца е. Нали за свещичките питаш? Преди това беше с розовите
| |
|
Е, това е, да знам какво да търся!
Още сме на розовите, ама утре отивам да търся по аптеките, щото много мразя като стане напечено тогава да търчиме!
| |
Тема
|
Re: Домашна бебешка аптечка
[re: medusa]
|
|
Автор |
миз (боса под дъжда) |
Публикувано | 19.02.04 08:37 |
|
аз пък съм суеверна по отношението на лекарства (това всъщност е единственото нещо, за което съм суеверна) - мисля си, че ако купя лекарство без да ми трябва, до ден-два ще ми се наложи да го използвам. и няколко пъти така е ставало... в моята детска аптечка има само лепенки, спрей за обезболяване и дезинфектиране на рани и използвани вече крем за екзема - elocon, лекарство за обезболяване и температура - tylenol, и противоалергичен сироп - benadril, които са купувани само след като се е появила нужда от тях. а, имам и опаковка комплексни витамини, тях децата ги дъвчат през ден-през два, когато се сетят, че не са вземали отдавна.
голям зор видях докато отуча свекърва ми да купува и да ми изпраща килограми лекарства от българия, но съм горда да заявя, че вече не го прави.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|