|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Тема
|
Да живее хомеопатията!
|
|
| Автор |
juju_O2 () |
| Публикувано | 11.02.04 17:42 |
|
|
Не е нещо специално просто искам да изразя възхищението си от хомеопатичните лекарства.
Малката беше болна от ангина преди една седмица и пи антибиотик. Но изненада - следващата семица отново имаше висока Т, налепи по гърлото и възпалено уше. Точно същото нещо се случи и преди 2 месеца, пак с ангина, антибиотик - 5 дни и на следващата седмица отново налепи и висока Т. Незнам защо но антибиотикът просто не подейства, а хомеопатичните лекарства - да. И то почти веднага - на следващият ден след един ден прием през 3 часа Т спадна и детето е видимо по - добре.
Та просто исках да споделя радостта си че малкта е по - добре и да попитам някой има ли някакъв сайт за хомеопатията. Иска ми се да попрочета повечко за хомеопатията.

| |
|
|
|
Откакто я открих,нямам намерение да ползвам друга медицина...Калоянчо направо се прероди следкато започнахме конституционно лечение.Сега нямам много време да пиша,но ако искаш може да си поговорим за хомеопаията в бележки или по кю.
ето виж тук:
това намерих за сега
целувки
| |
|
Тема
|
Re: Да живее хомеопатията!
[re: juju_O2]
|
|
| Автор |
jiven (минаващ) |
| Публикувано | 11.02.04 20:12 |
|
|
като първоначална информация:Клуб хомеопатия в дир и форум хомеопатия в аll.bg
там са дадени и адреси на сайтове,както и препоръки за книжки
приятно четене и успех
аз също почнах наскоро с хомеопатия за сина ми
| |
|
|
|
Хубаво е че детенце се е оправило.Аз лично вече съм скептично настроена,след като се опитах да излекувам три различни проблема с такъв вид медицина и нямаше резултат.За едно нещо сменяхме лекарството три пъти и ефект никакъв,влоши се и трябваше да се обърнем към традиционната медицина.Но може и нашия хомеопат да не разбира
Както и да е има и форум Хомеопатия и можеш и там да питаш.
[image]file:///D:/Bebcho/1.01.2004m.jpg[/image]
| |
|
|
|
Просто не си попаднала на истински хомеопат...много доктори казват,че изписват хомеопатични лекарства,което няма нищо общо с хомеопатия...тя си е цяла наука...
Моята докторка е модератор на Клуб Хомеопатия в all.bg...
| |
|
|
|
толкова се радвам,че ви помага нежната медицина
човек намира и толкова много отговори на други въпроси,привидно несвързани с конкретния проблем...
спомням си че беше писала на фрийман---той ли ви лекува?
за мен лично няма съмнение ефективността на хомеопатията,
а откриването на истински добър хомеопат е тежката задача.
ние също почнахме отскоро и резултатът е излекуван дерматит
желая ви от все сърце все по-добри резултати и безбройни слънчеви дни
| |
|
|
|
Благодаря ти за пожеланията-дай Боже!
Не ни лекува Фрееман...ако си жлизала в медицина и хомеопатия на аll.bg-модератора е нашта докторка,която понеже не е от моя град...изминава 300км за да доиде и да види бебо
За мен това е медицината на бъдещето,но всеки е свободен сам да избира пътя по който да върви...
целувки
| |
|
Тема
|
[re: begemotka]
|
|
| Автор |
jiven (минаващ) |
| Публикувано | 11.02.04 20:40 |
|
|
ами според мен слабото място на хомеопатията са неправилно предписаните лекарства,което е пряко следствие от неразбирането на лекаря-хомеопат.
абе нещо не се изразих добре---не че хомеопатията има слабо място,а често хомеопатите не се справят успешно с диагнозите.оттам идва и тази постоянна смяна на лекарствата на принципа докато стане или ако стане
ного често не се "налучква" точното лекарство и ефектът е никакъв.поне вредата също е никаква...ама и подобрение не настъпва,така че кел файда.
понеже самата аз съм бивш пациент на такъв хомеопат и затова се подмотавах 9 месеца, докато проуча и намеря подходящ лекар за бебо.
иначе съжалявам,че при вас не се е получило.дано поне да имате успех с традиционнта медицина
| |
|
Тема
|
[re: juju_O2]
|
|
| Автор |
medusa (Мамино Меде) |
| Публикувано | 11.02.04 21:21 |
|
|
Добре, аз все още обаче не разбирам как точно става тая работа с хомеопата. Това нещо учат ли го в медицинското училище или е нещо като да идеш на курс по едикакво си и да вземеш документ че си го учил? И трябва ли хомеопатите да са лекари по друга специалност за да бъдат хомеопати? И ако да, защо няма кабинети където да идеш с направление, а трябва да плащаш от 20 до 50 лв. на преглед?
А Искрице, от кой град е твоята лекарка-хомеопат? Моля те, дай ми координатите й, щом си доволна (ако е от София), защото и аз съм много по-съгласна, даже съм с двете ръце "за" хомеопатията, пред другата "антибиотична" медицина.
| |
|
|
|
Ние сме на хомеопатия откакто Ралица се е родила и оплаквания за сега нямам никакви!
Просто е важно да случиш на добър хомеопат и то още от началото, за да не се разочароваш от хомеопатията като цяло.
Нашата лекар-хомеопат (щото хомеопатка нещо не ми звучи) ни предписва и при ваксините хомеопатични лекарства и, в интерес на истината, нито веднъж, дори след ДТК, не ми е вдигала температура.
Само искам да вметна, че при приемане на неправилно лекарство не винаги няма последици...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|