|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Спешно, 30 празни бурканчета от Ганчев!
|
|
| Автор |
Zamechtana (мама на Алекс) |
| Публикувано | 09.02.04 11:39 |
|
|
Maicheta, molia pomagaite!!!
Iskam da zapisha Alex v detskata kuhnia v nashia kvartal. Jiveia v Sofia, Nadejda-2. No ot tam mi iskat nakup 30 prazni burkancheta ot "Ganchev" i 60 kapachki!!! A az nikoga ne sum go hranila s tezi piureta i niamam ni edno Molia, ako niakoia ot vas ima prazni, koito e zapazila i ne i triabvat... Ako triabva shte gi sabiram po 1-2 ot vsiakude, ta dano gi dokaram do 30. A i tezi 60 kapachki... 
4.01.2003
| |
|
Тема
|
Re: Спешно, 30 празни бурканчета от Ганчев!
[re: Zamechtana]
|
|
| Автор |
Чeтa (маминка) |
| Публикувано | 09.02.04 11:43 |
|
|
Аз мога да ти дам 7. 4 от тях са от Hame обаче, но мисля, че вършат работа. Пак са по 190г и са с капачки с винт.
Капачки май продават на Женския пазар съм чувала.
Редактирано от Чeтa на 09.02.04 11:44.
| |
|
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.02.04 11:52 |
|
|
Blagodaria ti!
Govorih s kuhniata, iskat samo burkancheta Ganchev
Az ot Hame imam mnogo, no........
Zapisvam si trite ot teb, kak moga da se svurja s teb? Eventualno ako e udobno niakoi ot sledvashtite dni da gi vzemem ili weekenda. Oh, ujasno mi e neudobno da vi bezpokoia za takiva gluposti 
4.01.2003
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ROSl () |
| Публикувано | 09.02.04 12:01 |
|
|
Не са глупости . Освен това ,ги искат идеално изчистени от етикетите с чисто нови капачки. На нас още не ни е дошло времето за кухнята, но една майка ми каза че си е купила от някакъв склад неупотребявани бурканчета ама не спомена точно от къде. А иначе аз имам доста-около 25 бр. В Кр.село съм ако ти се разкарва, ще ти ги дам .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Nataliee (Mama na Niki) |
| Публикувано | 09.02.04 12:10 |
|
|
Здравей
И аз мога да ти дам 10 бурканчета. Нови капачки мисля, че се продават на женския пазар, защото съм чувала, че искат съвсем нови....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vache () |
| Публикувано | 09.02.04 12:18 |
|
|
Лелеее, какави са тия количества... на нас ни искаха 20 бурканчета и 30 капачки общо. понеже пратихме нашия тати да записва Александра и не знаехме, че капачките трябва да са 30 минахме само с 20 бурканчета с капачки. Кухнята ни е люлинската..
Засъжаление, обаче не мога да ти помогна с бурканчета, че и ние едвам събрахме 20 бр. 
| |
|
Тема
|
[re: ROSl]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.02.04 12:20 |
|
|
Blagodaria ti ROSI
Ami niama kak, mai shte napravim razhodka do vas. Puk i 25 sa si 25, oshte niakolko i shte stanat 30. A za kapachki shte otida da vidia na jenskia pazar.
Moje li da mi pratish belejka s niakakvi tvoi koordinat i da mi kajesh po princip koga e udobno da minem. Az shte poizchakm dnes, da vidia dali shte se nameri niakoi na blizo, ako ne - she minem, kogato e udobno.
4.01.2003
| |
|
Тема
|
[re: Nataliee]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.02.04 12:23 |
|
|
Predvaritelno blagodaria
Molia te prati mi belejka s niakakvi tvoi koordinati i koga vi e udobno da minem.
Celuvki na beboka 
4.01.2003
| |
|
Тема
|
[re: Vache]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.02.04 12:26 |
|
|
Oh, napravo se shashnah, akto mi kazaha 30 burkancheta! A s tezi 60 kapachki napravo me zakopaha!!!
Obiasniha mi, che vseki put gi izvariavali. Poniakoga niakoi ot burkanchetata ne bili hubavo izmiti i zagariali - tova mnogo ne go razbrah, i se nalagalo da gi hvurliat... Kazaha mi: "Razbirate kak e..."

4.01.2003
| |
|
Тема
|
Леле ама какво правят тия хора
|
|
| Автор |
Honda (член) |
| Публикувано | 09.02.04 13:09 |
|
|
Да не би да са рекламни лица на "Ганчев" или ги продават после за амбалаж тия бурканчета. А може би пък "Ганчев" им ги изкупува за повечко парички?!
Извинявам се, че се намесих в тая тема, защото определено не мога да помогна ама много се ядосох. Злоупотребяват с доверието и добротата на хората.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|