|
|
|
Тема
|
от кога...?
|
|
| Автор |
e_u (bebe Raia) |
| Публикувано | 05.02.04 00:14 |
|
|
от кога може в бънджи гащи?
| |
|
|
|
До колкото си спомням ,може да започнеш от 5-6 месец...по 5-10 минути
| |
|
Тема
|
Re: от кога...?
[re: e_u]
|
|
| Автор |
Vache () |
| Публикувано | 05.02.04 00:42 |
|
|
Ааа, вече може 
| |
|
Тема
|
[re: Vache]
|
|
| Автор |
e_u (bebe Raia) |
| Публикувано | 05.02.04 00:56 |
|
|
хм ,питам защото на Рая ужасно и допаднаха,пък лекарката не дава-било й рано,не било хубаво за ставите.Но тия дни трябва да отидем на ортопед -профилактично, да видим и те какво ще кажат.
Да не би пък защото е по едричка и да трябва да се пазим повече.Също ми каза да не я държа права да не изкривим крачетата,пък Рая като я вдигам за ръцете уж до седнало положение,тя забива крака ,изправя се и започва от кеф да се хили на глас и не иска да си свие краката да седне.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Svetulka (bulka) |
| Публикувано | 05.02.04 07:46 |
|
|
А беба на колко месеца е?Колко килограма е?Аз гледах вчера бънджита за от 4месеца до 11килограма,на цена 40 лева.
| |
|
|
|

| |
|
Тема
|
[re: Svetulka]
|
|
| Автор |
e_u (bebe Raia) |
| Публикувано | 05.02.04 18:24 |
|
|
ами на 6 и половина е ,а килцата са ни 8,700 и 70 см.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vache () |
| Публикувано | 05.02.04 18:51 |
|
|
Уау, какви са тия килца....
Не знам защо не ви дава докторката. Най-добре ортопед да каже. Моят принцип е детето само да се изправи и да проходи. Александра съм я пуснала на пода и да се оправя... Първо ревеше, не можеше да пълзи, после започна да се научава и се изправи и тръгна. Е, не ходи сама още, в смисъл не се пуска... Ходи държейки се за мебелите и практически може да стигне навсякъде.. остави я сама да се изправи хваната някъде и тогава костната система е готова... и не я дръж в кошара, така никога няма да се научи.
| |
|
Тема
|
[re: Svetulka]
|
|
| Автор |
lorena (щастлива мама) |
| Публикувано | 06.02.04 23:34 |
|