Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 02.01.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За хубавата жена и бременността йнови  
Автор Mi6ka (непознат )
Публикувано02.02.04 22:18

Здравейте, мили бъдещи и настоящи мами!
Преди да ви предложа една идея за обсъждане, да ви кажа какво ме наведе на нея.
Вчера свекърва ми празнуваше 70-тия си рожден ден, голямо парти, голямо чудо. Естествено, гости от всички възрасти. Някои вече знаеха, че чакам дете (в 16-17 седмица съм), други обаче, които със сигурност нямаше как да знаят, дойдоха и ме поздравиха с хубавото събитие. Попитах ги аз откъде знаят и те, независимо една от друга, ми споделиха, че лицето ми ме е издало. Моля, не разбирайте пъпки, червен нос или черни кръгове, засега всичко това ми е спестено. Никоя обаче не ми обясни в какво точно се състои разликата, всички казаха, че го почувствали някакси.
Та ето и въпросът: Преживели ли сте и вие нещо подобно и дали някой ви е дал по-задоволително обяснение от горните?
Аз самата нямам нищо против да ме възприемат като внезапно разхубавила се, но след дълъг преглед на физиономията си не открих нищо различно.
Кажете при вас как е.
Поздрави и целувки
Мишка

Тема Re: За хубавата жена и бременността йнови [re: Mi6ka]  
Автор irina ()
Публикувано02.02.04 22:22

Да, и на мен ми е случвало.
Казват, че се променя излъчването на бъдещите мами.. Лицето става по-благо и мило.

Тема Re: За хубавата жена и бременността й [re: irina]  
Автор annivo (Ани)
Публикувано02.02.04 22:57

Много интересно и на мен ми се случи същото.Току що разбрала че съм бременна,две приятелки независими една от друга ме попитаха дали случайно съм.....Нямам обяснение.

Автор e_u (bebe Raia)
Публикувано02.02.04 23:24

и на мен ми се е случвало
седя и си говоря с разни колеги в бишият ми офис и влиза бившият ми шеф и той без да знае(не сме се виждали от години,а аз бях в съвсем начална бременност)и той ми казва нещо от сорта"а още една бременна"и аз се опулихПо онова време си ми беше още тайнаПосле ми каза че ми било изписано на лицето

Тема данови [re: Mi6ka]  
Автор himbeer (sedmiq elen)
Публикувано03.02.04 00:50

и на мен ми се случи и не мога да си го обясня И не можаха да ми го обяснят. При мен само мъже да ми го каzвали И до последно всички викаха zа момче,аz пък не исках момче

Даже на мама като пратих снимки,каzа че ще е момче

Луди хора

Автор dara (osobena)
Публикувано03.02.04 09:03

Когато бех бременна с второто дете не бяхме казали на никого някъде докъм 5-тия месец. Накрая трябваше вече да кажем поне на свекърва ми и на брат ми. Когато казахме на свекърва ми тя най-спокойно каза "Знам. Аз разбрах още преди 2-3 месеца и чаках да видя кога ще ми кажете". Аз не бях напълняла грам, нямах дори бегъл зачатък на корем, бях свалила дори 2-3 килограма, не съм се пазила от тежко, не ми се е гадело... Просто нямаше нито един виден признак да ме усети. После каза, че е "видяла по лицето". Каквото и да означава това. Брат ми пък беше като тряснат. Той нищо не беше нито "видял по лицето", нито усетил. Което не е много чудно де.

Ние не знаем какво е самотата
И до къде се простира тя...

Автор naty_d (наталия)
Публикувано03.02.04 11:53

i pri men stana taka! nikoi v rabotata mi ne znae6e, a edin moi kolega, s kogoto sme i priateli me popita napravo v koi mesec sam. priateliat mi sa6to be6e siguren, 4e sam bremenna vapreki trite mi otricatelni testa. kaza, 4e o4ite mi sa blesnali i kojata mi se e opanala i e blesnala /ne, 4e sam sbra4kana ina4e.../.

Автор ronika77 (бъдеща мама)
Публикувано03.02.04 12:04

мисля, че просто някои е издал, че си бремена. Ти как се виждаш в ситуация, да видиш някоя приятелка и по лицето и да познаеш, че е бремена и да отидеш да и честитиш, без да си сигурна. Просто са се събрали доста хора и от дума на дума, подшушнали са си, поразчуло се е и така.

Че човек се променя е факт, примерно аз се видях с козметичката ми, която доста добре познава лицето ми и тя ме пита как си, какво правиш, защо не идваш и аз и казах, че съм бремеменна и, че не съм сега за козметик, толкова съм станала чувствителна, че едва издържам като отида на фризьор. И чак тогава тя ме погледна и ми каза, момче ще имаш....аз я попитах, защо така мисли, а тя просто ми каза, по лицето ми личи. И наистина на видеозона ми казаха, вече 2 пъти, че ще е момче.

А, че съм се променила много е факт, но чак всеки като ме види да ми каже, че съм бременна....

Тема Ами данови [re: Mi6ka]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано03.02.04 12:06

Даже мъжа ми казва, че ако зависело от него - все щяла съм бременна да ходя - много ми отивало, и съм се разхубавявала, и съм поотслабвала....

Тема Re: Ами данови [re: Smile]  
Автор tani4ka (optimistka)
Публикувано03.02.04 12:48

Абсолютно сте прави всички И на мен са ми го казвали и то неведнъж. Дори познати, на които не съм казала, че съм бременна ме питат каква е тази промяна в излъчването ми. Явно наистина има нещо, макар че аз в огледалото виждам само негативните страни - като натрупаните кг, например
Но пък наистина искрено се радвам като ми кажат, че съм се разхубавила и одухотворила Така, че приемайте го с усмивка

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.