Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:02 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Имам си вече голямо момиченови  
Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано27.01.04 13:11

Днес, в 13.35 ч. Ива става на 6 месеца!
Естествено събитието ще се отбележи подобаващо посредством щур купон до късна бебешка доба - поне дъкъм 21 часа, на който, официално поканени, ще присъстват поне още двама бебока. Ще се яде торта (за малките пюре), ще се пие вино (за малките сок или преварена водичка - по избор) и ще се слуша музика, според персоналните им желания - български детски песнички, руски детски песнички или английски детски песнички (други езици все още не се предлагат).
Черпим всички виртуално и изпращаме мокри бебешки целувки на връстниците, както и на по-малките и на по-големите от нас

Тема Re: Имам си вече голямо момиченови [re: Kиka]  
Автор lenka ()
Публикувано27.01.04 13:19

Да е жива и здрава малката голяма сладурка и весело изкарване на рождения ден:))) Пишете после как е минало, че след две седмици и ние ще празнуваме такъв р.д.:)

Автор Honda (член)
Публикувано27.01.04 13:27

Честита ви половин годинкаВесело изкарване на купона.
Мммммммммм бонбоните са много вкусни
Ето и букет от нас за рожденичката

Автор bimba (Викината мама)
Публикувано27.01.04 13:40

Да ти е жива и здрава ,много радост да ви носи и да я слушате малката Ива!!!!М-м-м- пак ще се върнем за бонбони ма много си щедра бе Кике я виж колко бонбони извади , а уж сме на диета

Автор ROSl ()
Публикувано27.01.04 13:54

Мммммм, мерси за бонбона. Много е сладък, също като малката-голяма хубавица Ивка.Весел празник от мен.И да внимавате да не прекалите със сокчето

Тема Честито!нови [re: Kиka]  
Автор rumche (усмихната)
Публикувано27.01.04 14:01

Честито на малката голяма хубавица и на майка й! Празникът май ще е подобаващ!
А на мен най ми харесаха сините бонбони! Може ли още един (и за малкия Андрейчо)?

Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано27.01.04 14:09

Взимайте, взимайте и не се притеснявайте - като свършат, още ще дам Пък и, за да успокоя диетиращите, тези са точно 0 калории - яжте и се не бойте

Тема Re: Имам си вече голямо момиче [re: lenka]  
Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано27.01.04 14:11

Не само ще разкажем как е минало, ами и снимки ще покажем

Автор mimi75 (мама на Ники)
Публикувано27.01.04 14:12

Честита цяла половин годинка!

Весело прекарване на купона! Благодаря за почерпката!

Ние с малкия Ники Ви пожелаваме много много много радостни и щастливи мигове занапред!

Автор lorena (щастлива мама)
Публикувано27.01.04 14:12

Ха, да ви е честито юбилейчето . Много здраве и щастие на малката хубавица. Мммм.. , червените линдори са ми любими.. Как върви купона, танци няма ли да има?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.