Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:24 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Kagete nechto hubavo za kuhnjata v Levski?  
Автор veronikka ()
Публикувано19.01.04 18:17

punkta pred bazar Levski zad spirkata,
Niki skoro chte navarchi godinka i mislja da go zapicha zachtoto ne haresva mangite na mama,ne sam go zahranila s domati i prjasno mljako
zachtoto imache neponosimost kam mlechnata zahar i sme na Nutrilon low laktoze.
Vachite dechiza haresvat li mangite ot kuhnjata?
Drugijat mi vapros e kak razpredeljata hranite za denja,moga li desertite kato mljako s oriz i kisel da gi davam v 17chasa vmesto kacha?
predvaritelno vi blagodarja za mnenijata!

Тема Re: Kagete nechto hubavo za kuhnjata v Levski?нови [re: veronikka]  
Автор *Milena (Варна)
Публикувано19.01.04 18:49

Аз вземам точно от там. Аз съм доволна,Злати си ги хапва с апетит. В началото не всичко ядеше ,но сега вече нямам проблем. Аз давам на обяд основното + малко супа,следобед десерта. А отскоро пробвам да давам супата сутрин ,че ми е голям проблем закуската - нищо не иска да яде.
Вие може да се запишете направо втора група ,там има малко по -голямо разнообразие. Трябва обаче да го захраниш - всеки ден има нещо с мляко.

Автор Flash_ ()
Публикувано19.01.04 19:08

Храната е една и съща за целия град. Т.е. готви се на едно място и след това се разнася по пунктовете. Аз вземах от пункта на Дубровник.
Сиси ядеше всичко освен десертите - така и не се научи да яде нишестета и кремове.

Автор snezha ()
Публикувано19.01.04 20:34

Аз съм много доволна от пункта (те манджите не се готвят там). Леличката, която сипва яденето е много мила. Дъщеря ми много харесва манджите и супите, само кремовете не яде, но тя по принцип не харесва кисели и мляко с ориз.

Тема Re: Kagete nechto hubavo za kuhnjata v Levski?нови [re: Flash_]  
Автор *Milena (Варна)
Публикувано19.01.04 20:54

Не са ли 2 кухните които захранват града? Мисля,че горните квартали - Младост,Възраждане,Вл-во са от друга кухня. А къде точно е пункта на Дубровник- да не би да ми е по-близо от този на базар Левски?
А при нас може всичко друго да остане ,но десерта се яде безотказно

Тема Re: Kagete nechto hubavo za kuhnjata v Levski?нови [re: *Milena]  
Автор Flash_ ()
Публикувано19.01.04 21:15

Е па може и 2 да са!Останала съм с впечатление, че една е 'майката' - тази на Цар Освободител.
На Дубровник ми се струва, че ще ти е по близко - на гърба на 18-ти блок. Значи тръгваш по пътеката между 18-ти и 17-ти блок и там отзад в ляво на 18-ти...страшно обяснение ти дадох!
Там лошото е, че е голям ветрилник/естествено/ и особено зимата е ужас да се ходи с детенце.

Тема Re: Kagete nechto hubavo za kuhnjata v Levski?нови [re: *Milena]  
Автор snezha ()
Публикувано19.01.04 22:00

Незнам дали са 2 кухните, но съм сигурна, че не е една, защото имам приятелка около лятно лино Тракия и там манджите са други, сравнявали сме ги, не съвпадат с нашите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.