|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
БОЛКИ СЛЕД ЕПИЗИОТОМИЯ
|
|
| Автор |
_me (непознат
) |
| Публикувано | 14.01.04 11:37 |
|
|
Здравейте мили момичета!
Имам си малко бебче на 2 месеца и половина. Родих с епизиотомия и доста разкъсвания, но имам болки при полов акт. Дали ще отшуми болка??? Някой може ли да сподели своя опит?
Благодаря!

| |
|
Тема
|
Re: БОЛКИ СЛЕД ЕПИЗИОТОМИЯ
[re: _me]
|
|
| Автор |
ET (Rocka Rolla) |
| Публикувано | 14.01.04 11:41 |
|
|
минава
мен ме болеше не помня вече колко, но много и повече време, отколкото допусках, че може, но само в началото, после не, затова се навивах :-)
ще ти мине изцяло, не бой се
В сражениях за истину последняя участия не принимает.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lilav (люляк) |
| Публикувано | 14.01.04 11:45 |
|
|
Мене ме боля около една година след раждането, а после известно време само при миене с подвижен душ. Ще ти мине напълно, няма страшно. Сега прави по внимателно секс, без груби движения и няма да те боли.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
saroni (мама на Ани) |
| Публикувано | 14.01.04 11:46 |
|
|
И мен доста време след раждането ме болеше докато правихме секс... Минава... Не помня вече кога по-конкретно, но не се притеснявай....и все пак ако искашсе консултирай с лекар за твое лично спокойствие;))))Моята лекарка все ми повтаряше, че организмът се възстановява до година след раждането...
| |
|
Тема
|
прогресивно намаляват
|
|
| Автор |
belyata (olele) |
| Публикувано | 14.01.04 11:48 |
|
|
сега Ида е на 6м и почти съм забравила за тях.
Лично мен понякога ме е боляло повече, понякога по-малко, зависи от доста неща...Но не оставяй това да ти убие удоволствието . Дори и в началото да боли, няколко минути по-късно - при добър подход - болките остават на заден план.
| |
|
Тема
|
[re: saroni]
|
|
| Автор |
_me (непознат
) |
| Публикувано | 14.01.04 11:50 |
|
|
Ухааа! Вие направо ме успокоихте Една година - не се ли депресирахте да ви боли една година и не ви ли секна мерака  
| |
|
Тема
|
Re: прогресивно намаляват
[re: belyata]
|
|
| Автор |
_me (непознат
) |
| Публикувано | 14.01.04 11:58 |
|
|
Все пак поне ме устокоявате, че е нещо нормално, а не са ме зашили накриво
| |
|
Тема
|
Re: прогресивно намаляват
|
|
| Автор |
Honda (минаващ) |
| Публикувано | 14.01.04 12:13 |
|
|
Спокойно миличка. Това е доста кратък срок след раждането ти , че да не те боли. Аз сега съм 4-ри месеца след раждането и все има моменти, когато ме наболява Ходих и на гинеколог и тя ме провери и каза, че всичко вътре е абсолютно нормално и няма причина да се притеснявам. Всичко с времето си. След първото раждане не помня кога точно започнахме дето се вика нормален секс , но около годината е 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eвa () |
| Публикувано | 14.01.04 12:19 |
|
|
Значи и аз си мислих че постепенно ще отшуми според многото съвети, но когато след 8м. все още продължаваше така реших че е крайно време да се видим отново с доктора. Оказа се че си има причина да е така - някяква хипергранулация на шев и с няколко процедури се оправиха нещата и се питах нужно ли беше това страдание /наистина си беше така/ толкоз време. Та съвета ми е - отиди на лекар за да се изключи медицинска причина за това и ако няма такава, което ти пожелавам то и той ще ти препоръча някакъв овлажнител като начало и по-дълга любовна игра. Но най-важното е да се изключи евентуална причина за болката ти и не чакай като мен
Успех
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mali (dreamer) |
| Публикувано | 14.01.04 12:58 |
|
|
Не искам да казвам голяма дума, но много зависи от това как е направена епизиотомията. Първоначално при секс ще те боли, няма как, но с времето трябва да отшуми.
Make hay while the sun shines.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|