Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:12 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Събуждане през ноща с ревнови  
Автор ivelina (и Радина)
Публикувано06.01.04 15:56

Здравейте майчета. Ние имаме следния проблем и ако сте се сблъсквали с подобен бих се радвала да чуя мненията ви. А ето и ситуацията: дъщеря ми е на 14 м. и никога до сега не беше се събуждала през ноща /с малки изключения през лятото когато беше топло, но пийваше вода и продължаваше!!!/, беше дете мечта, но от 1 месец е нещо кошмарно. Събужда се с ужасен плач към 01 ч. и реве в продължение на 15 мин. и нищо не е успокоява. След тези 15 мин. тя ве4е се е успокоила и разсънила и иска да си играем с нея. Така до 03 ч. когато пак си ляга и спи до 9 ч. сутринта. Опитах различни варианти - от топло, от студено, от жажда но решение никакво. Моля, ако сте преодолявали подобна ситуация - помагайте.

Тема Re: Събуждане през ноща с ревнови [re: ivelina]  
Автор Robertina ()
Публикувано06.01.04 16:00

Moge bi pregivjva nesto ot denj ili i rastut zubki, moge bi tova j strjska i posle se razsunva. I nie sme imali takiva momenti s tij zubi...no minava. E, hodish kato plashilo na drugia den, i tova taka dosta vreme,,,no njma strashno

Тема Re: Събуждане през ноща с ревнови [re: Robertina]  
Автор marnic (новак)
Публикувано06.01.04 16:11

Бях чела някъде, че, ако се буди винаги по едно и също време, явно нещо тревожи детето точно тогава и препоръчваха да се събуди 10-15 минути по-рано, за да се избегне този момент и така за известно време.

Незнам дали има ефект, но това препоръчваха психолози...

Автор Ancheto* ()
Публикувано06.01.04 17:26

И моят юнак го прави този номер, но за съжаление не мога да ти помогна много - сам го преживява за няколко дни и после продължава пак по старата схема без да се буди. Когато все пак се събуди (около 1 ) и реши че му се играе, го оставяме да обикаля стаята и да ни събира чорапите. След 15 минути липса на внимание се качва на спалнята гушка мен или баща му и заспива. Но намери ли си компания, ще те разиграва до дупка - до 3-4 часа. А на сутринта няма събуждане.
Според мен скоро ще го израснете.

Тема Re: Събуждане през ноща с ревнови [re: marnic]  
Автор ivelina (и Радина)
Публикувано06.01.04 21:05

Благодаря! Не съм чела за това, но мисля да пробвам. Може и да се окаже ефикасно

Тема Re: Събуждане през ноща с ревнови [re: Robertina]  
Автор ivelina (и Радина)
Публикувано06.01.04 21:06

И аз мислех че е от зъбките, но вече месец е така а зъб няма!!!

Тема Събуждане през ноща с рев и не само...нови [re: ivelina]  
Автор Rympelina (непознат )
Публикувано07.01.04 08:49

И аз имам същия проблем с моя син, той е на 15 месеца. Проблема започна, когато се разболя преди 2 седмици, от тогава не иска да заспива сам, приспивам го и се буди често през нощта. Все още има хрема, така че не знам дали не е от това, но дано като се оправи напълно да си мине на стария режим, защото направо не иадържам да го нося по цяла нощ и после цял ден на работа...
От тази хрема отказа да си пие и млякото, а той преди заспиваше с шишето без проблем. Сега е абсурд да го оставя сам в леглото - започва да плаче и повръща....
Така че помагайте със съвети мили майчета...

Автор Rympelina (непознат )
Публикувано07.01.04 08:58

Забравих да кажа, че при нас може и да е от зъбите, той има 12, сега трябва да растат кучешките, а съм чувала, че те са най-болезнени. Ама като не може да каже милото... Аз се чудя дали да го водя на доктор да не би нещо да го боли, а аз да се успокоявам с хрема и зъби... Ама иначе през деня пък си е весел

Автор KaтИ. (мама)
Публикувано07.01.04 13:03

Моя син се буди така понякога.
Ето ти линк към една тема,в която Елион обяснява за подобно състояние.

Тема Re: Събуждане през ноща с рев [re: KaтИ.]  
Автор ellion (sancta)
Публикувано07.01.04 13:26

Кати, какво стана с Митко и събужданията му? Надявам се, че са отминали и всичко е вече само спомен

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.