|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Плезене
|
|
Автор |
irina () |
Публикувано | 05.01.04 20:51 |
|
Здравейте, мамчета.
Имам следния въпрос към вас - от няколко дни Павката много грозно се плези. . Не го е правил преди никога, а сега го прави много често. Направо настръхвам, като го гледам, плаши ме . Много ви моля да споделите вашите впечатления по този въпрос и дали е нормално това? Павката е на 7,5 месеца.
Благодаря ви предварително!
| |
Тема
|
Re: Плезене
[re: irina]
|
|
Автор |
ellion (sancta) |
Публикувано | 05.01.04 21:47 |
|
не мога да си спомням Кристиан да се е плезил особено като бебе, но сигурно го е правил, ама теб какво толкова те плаши това?? със сигурност си спомням, че някъде около това време бръмчеше страхотно, до полуда, и устните му бяха непрекъснато в движение, чудя се как не го сърбяха (аз пробвах да бръмча така и се отказах на 10-тата секунда), и със сигурност беше доста по-влудяващо от плезене 
| |
|
Да ти призная честно, чудя се дали е нормално.
Просто не прилича на себе си
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellion (sancta) |
Публикувано | 05.01.04 22:10 |
|
ако евентуално те тревожат някакви синдроми (щото аз само за това се сещам да е свързано с плезене, което да плаши) по-добре си спести опасенията има далеч по-характерни и задължителни признаци, които няма начин да не са били забелязани от някой досега
убедена съм, че до седмица-две ще забрави новото упражнение
| |
|
Много добре ме разбра!
Благодаря ти безкрайно и дано да си права, че наистина съм доста уплашена
| |
|
Moia sin sushto imashe period na plezene. Togava mai beshe na 7-8 meseca. Po cial den se plezeshe, a nai-loshoto idvashe vecherno vreme, kogato triabvashe da si pie mliakoto ot biberona. Plezeshe se i izbutvashe biberona s ezik i se naloji da mu davam mliakoto s lujicka :o( Vsichko produlji okolo sedmica i ot togava izobshto ne se e plezil, no pieneto na mliakoto s lujicka si ostana :o) Moje bi i pri tvoito sinche tova e neshto prehodno :o) Ne se trevoji!
Moje li da te pitam neshto izvun temata? Kak moga i az v kraia na vseki moi posting da si slagam snimka na moia bebok? Poneje probvah, no mai ne sum mnogo na jasno kak tochno stava :o(
A tvoia e goliam sladuran s tezi ogromni ochi :o)
Vsichko nai-hubavo ot men za vas dvamata, da ti e jiv i zdrav i ne se trevoji!!!
| |
|
Благодаря ти за този отговор. Дано наистина да си премине от само себе си!!!
А относно твоя въпрос:
Отиваш в профила си, на основен профил ще видиш едно прозорче "сигнатура". Натискаш отдолу под него IMG (т.е. че се слагаш картинка) и написваш адреса на снимката, която искаш да сложиш между двете "image" в полето, но без интервали между image-адреса-image.
Малко нескопосано ти го обясних, дано да успееш. Ако не - по-грамотните мами ще ти помогнат.
| |
|
I az mnogo ti blagodaria za raziasneniata okolo snimkata, oshte sega shte probvam!
Shtastlivo detstvo vi pojelavam!
| |
|
толкова ли е гроzно 
Моята бебка се плеzеше от малка,а сега прави "бррр_ бррр" и текат лигите и се смее
Приеми го като "нов номер", който е научил и му е интересно
Ще се откаже,може да му мине по_бърzо отколкото си мислиш 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KaтИ. (мама) |
Публикувано | 06.01.04 01:33 |
|
В клуба наскоро имаше такава тема.Бяха казали на момичето,че може би се плези,защото го му никнат зъбките и ги опипва с езиче.Като се замисля Митака почна да се плези точно,когато му пробиваха първите зъбки,сега е понамаляло,но пак се плези.На моменти направо се плаша,защото прави някаква много кретенска физиономия,но като го гледам,интелектуално се развива добре и се успокоявам.
Ето ти линка към въпросната тема:
Не мисли за лоши неща,явно не е нещо ненормално.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|