|
|
|
Тема
|
Помогнете - ревящо бебе!
|
|
| Автор |
ralichka (мама на Ники) |
| Публикувано | 24.12.03 13:16 |
|
|
Майчета моля помогнете. Слава богу не се касае за мойто бебче. Една майка има следния проблем - бебето реве непрекъснато и единствения начин за успокоение е като го сложи на зърно. Явно е, че го е разглезила много, но факт е, че нямат миг спокойствие. Моля ви дайте съвет как да се отучи.
Живота е хубав, когато го възприемаш като такъв, така че усмихвай се!
| |
|
|
|
колко е голямо бебето?
| |
|
|
|
Kолко е голямо това"разглезено"бебе?Проблема може да е в ,това че бебето остава гладно,майката има ли достатъчно кърма?Може бебчо да го мъчи или боли нещо?Обаче не разбрах последния ти въпрос ,от какво да се отучи????
[image]http://kartichki.abv.bg/sendcard.phtml?card=18618[/image]
| |
|
|
|
xm bebe koeto reve ili go boli nesti ili e gladno...a v nai loscia slucai maikata e za trepane stonm neznae ko da prai
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=162&Board=ekzotic
| |
|
Тема
|
Re: Помогнете - ревящо бебе!
[re: ralichka]
|
|
| Автор |
ralichka (мама на Ники) |
| Публикувано | 25.12.03 20:03 |
|
|
Мойто мнение е,че бебето е разглезено,защото непрекъснато го носят и дондуркат. Тя открила,че то заспива лесно на гарда и хайде, щом заплаче и на цицката. А сега няма време до тоалетната да отиде - само я носи,люлее и слага на гърда.Не е гладна най-малкото, защото е нон стоп на гърда и все си похапва, а колики няма - минаха и вече е на 3месеца.
Живота е хубав, когато го възприемаш като такъв, така че усмихвай се!
| |
|
Тема
|
Re: Помогнете - ревящо бебе!
[re: ralichka]
|
|
| Автор |
helen (natural) |
| Публикувано | 25.12.03 23:24 |
|
|
ne moga da spodelq mnogo opit no znam che ne e dobre da e postoqnno na gyrdata
taka ne si syzdava pravilna predstava za qdeneto i sucheneto i ne moje da si syzdade rejim systo taka
men mi se karaha oste na pyrvata sedmica kato praveh i az systite greshki i sled tova da vidish kak se hranim kato ogladneem i trygnem li da zaspivame se budim
obqsnqvaha mi che bebeto trqbva da znae che kato e na gyrdata i trqbva da suche a ne da spi i ako trygne da zaspiva da se vadi zyrnoto ot ustata mu
osven tova v knijkata za problemi s prispivaneto imashe che kato se prispiva bebeto e dobre da ne se vzima ot legloto kogato reve a da si nadvesen do nego da go uspokoqvash ama da nqma dyrjene na ryce i takiva raboti koito dopylnitelno go razdrazvat
osven tova specialno v nashiq sluchei Aleksandra zaspiva mnogo byrzo ako i da se kysa da reve ako izleza ot staqta
inache se drazni i e nespokoina kato ima hora
chesto daje se e budila ot syn
budi me i men i kato stana ot legloto i izleza za sekundi ot staqta i tq veche e zaspala no ne i predi da izleza
inache e neuteshima
ne znam dokolko slucheq moje da e takyv
hubavo e ako ima baby mobile ili kakto tak se vika vyrtelejkata nad legloto da se opitva da se zabavlqva bebeto i da se zaigrava samo
Aleksandra oste na 2 meseca zapochna da se zaigrava a na 4 veche go beshe razglobila do neuznavaemost ?
ne se seshtam kakvo drugo moje da e ?
I want it all and i want it now.
| |
|
|
|
|