Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:55 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Za cigarite...нови  
Автор mirka (непознат )
Публикувано19.12.03 17:21

Predi 2 dni razbrah,4e sym bremenna i sym MNOGO shtastliva!Oba4e pu6a - dosega po 1 kutiq na den!!!Ne znam kak da gi otkaja,neprekysnato mi se pu6i i se 4uvstvam ujasno!Sigurno i nqkoi ot vas sa imali tozi problem - daite syvet kak da gi otkaja!

Тема Re: Za cigarite...нови [re: mirka]  
Автор bejb (слънчице)
Публикувано19.12.03 17:53

аз ги отказах месец преди да забременея.

Просто имах силна мотивация - да забременея:)
Когато ми се припушеше си казвах, че ако запаля трябва да чакам още един месец преди да започнем опитите за бебе. Бях решила поне месец преди да забременея да съм приключила с цигарите.
А аз нямах търпение да забременея отново, след спонтанния аборт преди 7 месеца.

При теб мотивацията би трябвало да е още по-силна, защото си вече бременна.

Незнам как стои въпроса с бременните, но по принцип по-лесно се отказват от раз. Обаче нещо ми се върти в главата.....че някой доктори не препоръчвали рязкото спиране на цигарите при бременни. Не съм много сигурна де, някое майче сигурно може да каже за това...

Автор Vlas (вярваща)
Публикувано19.12.03 17:55

Ами аз лично не ги спрях рязко
намалих ги до колкото мога.Тоест до 2-3 с кафето сутрин
иначе воля му е майката.Грехота е да се говори така , ама чаках да родя за да пропуша пак като комин

Автор lenka ()
Публикувано19.12.03 17:56

Мисли си за бебчето, колко е мъничко и беззащитно, как изцяло, иска не иска ,зависи от теб, а ти да го тровиш. И аз бях като теб, пушех даже по кутия и половина, но когато разбрах че съм бременна, а то беше още втората седмица, веднага ги спрях. Преди да тръгна за родилното, обаче, след две нощи и два дни контракции и жестоки болки изпуших две цигари една след друга, просто не можех да издържам вече Бъди силна и ще се справиш, сигурна съм Лека бременност от мен

Автор bela (mama)
Публикувано19.12.03 18:15

parvo iskam da ti chestitia za bebo.Az sashto mnogo pusheh i kogato razbrah che sam bremenna kazah krai.Naistina mi se pushesh,no si pomislih che tova naistina mnogo vredi na bebcho i reshih che triabva da gi spra.V nachaloto shte ti e molko gadno i shte ti se iska da zapalish,no togava si pomisli za bebo i si kaji che go pravish za nego

bebe Denislav-18.06.03

Тема Бъди силна, а не като мен!!нови [re: bela]  
Автор milania1997 (nesigurna)
Публикувано19.12.03 19:33

Mила

Бъди силна, а не като мен. Не можах да спра да пуша, независимо колко много исках. И така през цялата си бременност. Благодаря на Бог, че запази детето ми, роди се живо и здраво. Даже по пътя за родилното пуших, вече със сериозни контракции. Веднага, след като родих, и можех да се разхождам, си си пуших пак и така до сега, а бебо е вече на 5 месеца и половина. Даже виж колко съм глупава - пуша и кърмя бебо!! Ама гледам да не пуша поне 30 мин преди кърмене, ама бебо трудно за предсказва и не винаги успявам. Докато бях бременна, докторите тук, в САЩ, ми бяха казали, по-добре да пуша по мъничко, отколкото да съм нервна и трепереща за цигара.

Стискам ти палци,
И още веднъж - Бъди силна!!

С поздрав:
Диана

Автор Krassi (новак)
Публикувано19.12.03 19:59

Moje li samo da te popitam neshto? Ti sashtata Mirka li si ot problemno zabrameniavane, deto edna godina ne se e poluchilo, a sega vsichko e nared? Mi ako si ti, sled tolkova mnogo opiti kak moje da niamash voliata da gi spresh tez cigari? Az gi spriah v momenta, v koito razbrah che sam bremenna. Misli si za bebcheto i shte uspeesh!

Тема Re: Бъди силна, а не като мен!!нови [re: milania1997]  
Автор bela (mama)
Публикувано19.12.03 20:00

tova koeto pravish naistina e ujastno losho za bebcho,osobedno sega shtom go karmish,no tova si e tvoia rabota

bebe Denislav-18.06.03

Автор Чepeшka (червена)
Публикувано19.12.03 20:07

Извинявай, не искам да те съдя, но това е престъпление!
Ако докторите казват, че по време на бременността може и да пушиш по малко, всички категорично го забраняват по време на кърмене. По- добре спри да кърмиш.

Автор Flash_ ()
Публикувано19.12.03 20:16

Сега ще те разфасоват фас по фас!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.