Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема имам си син Теодорнови  
Автор mira77 ()
Публикувано26.11.03 18:02

Здравейте, майчета!Исках само да се похваля, че на 15.11 родих син.Раждах в Окръжна болница с епидурална упойка и раждането беше много леко, даже се изненадах.Там е голяма мизерия, но иначе съм доволна от лекарите, но не и от детските акушерки-отвратителни са.Вече сме в къщи и свикваме един с друг.Толкова ме е страх за него-изглежда толкова безпомощен, постоянно си мисля за хилядите неща, които могат да му се случат.Как са другите нови майчета?И вие ли се шашкате?

Тема Re: имам си син Теодорнови [re: mira77]  
Автор bimba (Викината мама)
Публикувано26.11.03 18:09

ЧЕСТИТО мила да ти е жив издрав няма по -голямо щастие от това да станеш майка.ОТ личен опит ти казвам ,че нещата сами ще се наредят след някоя друга седмица ще имаш чувството ,че живеете заедно от мно-о-ого дълго време ,апофесията майка ще ти е голямото призвание .чакаме Теди в клуба покажи го в най-скоро време .Епидуралната плаща ли я или е част от пакета ,какво представлява ,какво е усещането

Тема Re: имам си син Теодорнови [re: bimba]  
Автор SilverElf (сребърна)
Публикувано26.11.03 18:17

ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави с бебето, пожелавам ви само прекрасни мигове в живота!!

Дани

Тема Re: Честито!!!нови [re: mira77]  
Автор mali (мама на Калина)
Публикувано26.11.03 18:20

Да ти е жив и здрав Теодор. Важното е, че всичко е минало добре и сега си се гушкате сладко-сладко. Честито!!!

Цели се в луната, дори да не уцелиш ще попаднеш сред звездите!

Тема Re: имам си син Теодор [re: mira77]  
Автор blekuta (мекута,пекута)
Публикувано26.11.03 18:28

ама какво е това:"исках само да се похваля"??!
Браво, ново майче!
Да ви е жива и здрава малката душичка!
Ще се справиш,не се шашкай.

Тема Re: имам си син Теодорнови [re: mira77]  
Автор Чeтa (мамата на Бо)
Публикувано26.11.03 18:41

Нормално е да се притесняваш. Не си мисли глупости и ще се справиш.
Честито!

Автор sema (непознат )
Публикувано26.11.03 19:16

Честито-о-о-о! Да ти е живо и здраво момченцето и ти да се възтановиш. И аз като теб се бях побъркала на тема безопасност. Няма да забравя как през 5 мин. му слагах огледалце да видя да ли диша! Ти представяшли си! Нормално е! Гледай да се наспиваш, че грижите тепърва започват!
Поздрави и леки и успешни първи 3 месеца!

Автор Leila (чаровница)
Публикувано26.11.03 19:19

Честито мамче!
Да ти е живо и здраво момчето и много късмет му желая.

Усмихвай се често!

Автор irka (щастлива)
Публикувано26.11.03 19:19

Честито синче!
Да ти е жив и здрав и много радост на носи вкъщи!

Термин 08.12. 03г.

Тема Всичко най-хубаво!нови [re: mira77]  
Автор genie_ (непознат )
Публикувано26.11.03 20:22

Пожелавам ви от всичко хубаво по много! Предполагам бързо ще свикнете един с друг или поне така се надявам да става . Мен малко ме е страх от този момент, но се надявам да се справя. Засега имам още време.

Поздрави

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.