|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Леле Чета...
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
бeбинka (мама на Олинка) |
Публикувано | 19.11.03 13:14 |
|
Втресе ме, когато прочетох за всичките тези болести в линка ти...
Настръхнах.
Да пази Господ...
Olivia,15-07-03
| |
Тема
|
Забъркват нишесте и пр. БЕЗ ТЕКСТ
[re: бeбинka]
|
|
Автор |
Legion (предполагаеми) |
Публикувано | 19.11.03 13:19 |
|
!
| |
Тема
|
Re: Леле Чета...
[re: бeбинka]
|
|
Автор |
Чeтa (мамата на Бо) |
Публикувано | 19.11.03 16:04 |
|
Съжалявам....по-добре е да сме информирани все пак...
| |
Тема
|
Re: Глутен
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 19.11.03 21:21 |
|
много добър линк. Благодаря
| |
Тема
|
Re: Забъркват нишесте и пр. БЕЗ ТЕКСТ
[re: Legion]
|
|
Автор |
Дyxът (Безмълвност) |
Публикувано | 13.03.07 14:02 |
|
Здравей Легион, много ме заинтригува информацията която споделяш за това заболяване.Може ли да те попитам дали всъшност си специалист в тази материя или имаш обща информация.Много ще ти бъда благодарян ако ми отговориш.
Става дума за цяла гама безглутенови продукти които ще се внасят от другата седмица в България и бих искал да споделя някой виждания относно безглутеновото хранене с теб(ако ми позволиш).
| |
|
здравей.моята дъщеря е на 8 месеца.досега два пъти опитах да й дам каша с глутен както и едни бисквити в млякото които съдържаха глутен и стана не спа цялата нощ превиваше се от коремче.скоро пробвах пак и същатата ситуация.та реших всичко безглутеново.не смея да рискувам не съм я изследвала има ли непоносимост но предполагам че идва по тежко
zdravei.moiata dachteria e na 8 meseza.dosega dva pati opitah da i dam kacha s gluten kakto i edni biskviti v mliakoto koito sadarjaha gluten i stana ne spa zialata nocht previvache se ot koremce.skoro probvah pak i sachtata situazia.ta rechih vsicko bezglutenovo.ne smeia da riskuvam ne sam ia izsledvala ima li neponosimost no predpolagam ce idva po tejko
Редактирано от Teди на 14.03.07 11:23.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|