|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Вечерно мамешко събиране?
|
|
Автор |
Mamma (BG-Mamma) |
Публикувано | 14.11.03 14:28 |
|
Както скоро споменах, вече се понасъбраха доста поводи, които си заслужават да се полеят - и наградата на сайта, и успешната кампания за Елена... а и тази седмица ще имам и личен повод.
Какво ще кажете да се съберем в петък или събота вечер в някое ресторантче и да отпразнуваме събитията, да се видим, да си побъбрим на живо?
| |
Тема
|
Re: Вечерно мамешко събиране?
[re: Mamma]
|
|
Автор |
SilverElf (сребърна) |
Публикувано | 10.11.03 17:08 |
|
Ние с беба двете - ЗА!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
saroni (enziktopl) |
Публикувано | 10.11.03 17:14 |
|
супер;)))Аз съм там!!!:))))) А може ли и татковци да взимаме;)РР    
ami...
| |
Тема
|
[re: saroni]
|
|
Автор |
Mamma (BG-Mamma) |
Публикувано | 10.11.03 17:19 |
|
Мооооооже
Само трябва да измислим подходящо заведение - хем да ни побере всички, хем да е на удобно място, хем да е с климатик, че пушачките да не отровим бременните мами.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zenda (na Ancheto) |
Публикувано | 10.11.03 17:19 |
|
С удоволствие, тъкмо имаме и баба. Само не знам дали няма да имам тия дни служебна вечеря, че шефката ми си има внуче, но най-много да прелетя и на двете места :-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
irka (щастлива) |
Публикувано | 10.11.03 17:29 |
|
Само кажете къде и ако успея ще дойда ако приемате и все още и бременни мами.
Термин 08.12. 03г.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
duda () |
Публикувано | 10.11.03 18:02 |
|
идеята никак не е лоша, обаче проблема е свързан пак с децата. Мястото трябва да е подходящо и за лесно и бързо /ако се наложи/ прибиране. А татковци приемате ли?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SZA (бъдеща мама) |
Публикувано | 10.11.03 18:12 |
|
Ще съм много щастлива да мога да дойда и да се запозная с някои от клуба и да отпразнуваме заедно победата ти на БГ-Сайт :) Ако приемате нови бременни мами разбира се
Само дето не съм сигурна дали ще успея - правим ремонт и така се скапвам, че заспивам при първия удобен случай. Но иначе съм за, а и още нямам кой знае какъв корем да ми попречи 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
saroni (enziktopl) |
Публикувано | 10.11.03 18:18 |
|
Ами моите предложения са Уго или Дивака;)Там има климатик...Милена ме сети и за О'Шипка...и там не е зле, но май е по-добре да е нещо с по-малка посещаемост , по-тихо и по-спокойно....Някакво бар4е или по-малко ресторант4е, а псоле може да отидем някъде на клуб:)))))да поденсим:)))  
ami...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vlas (вярваща) |
Публикувано | 10.11.03 18:56 |
|
Идеята е чудна! Стига да приемате и малко пишещи и вечно питащи Иначе аз не пропускам пожод да друсна някоя и друга бирка 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|