Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:28 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Вечерно мамешко събиране?нови  
Автор Mamma (BG-Mamma)
Публикувано14.11.03 14:28

Както скоро споменах, вече се понасъбраха доста поводи, които си заслужават да се полеят - и наградата на сайта, и успешната кампания за Елена... а и тази седмица ще имам и личен повод.
Какво ще кажете да се съберем в петък или събота вечер в някое ресторантче и да отпразнуваме събитията, да се видим, да си побъбрим на живо?

Тема Re: Вечерно мамешко събиране?нови [re: Mamma]  
Автор SilverElf (сребърна)
Публикувано10.11.03 17:08

Ние с беба двете - ЗА!

Автор saroni (enziktopl)
Публикувано10.11.03 17:14

супер;)))Аз съм там!!!:)))))А може ли и татковци да взимаме;)РР

ami...

Тема Re: Вечерно мамешко събиране?нови [re: saroni]  
Автор Mamma (BG-Mamma)
Публикувано10.11.03 17:19

Мооооооже
Само трябва да измислим подходящо заведение - хем да ни побере всички, хем да е на удобно място, хем да е с климатик, че пушачките да не отровим бременните мами.

Автор Zenda (na Ancheto)
Публикувано10.11.03 17:19

С удоволствие, тъкмо имаме и баба. Само не знам дали няма да имам тия дни служебна вечеря, че шефката ми си има внуче, но най-много да прелетя и на двете места :-)

Автор irka (щастлива)
Публикувано10.11.03 17:29

Само кажете къде и ако успея ще дойда ако приемате и все още и бременни мами.

Термин 08.12. 03г.

Автор duda ()
Публикувано10.11.03 18:02

идеята никак не е лоша, обаче проблема е свързан пак с децата. Мястото трябва да е подходящо и за лесно и бързо /ако се наложи/ прибиране. А татковци приемате ли?

Автор SZA (бъдеща мама)
Публикувано10.11.03 18:12

Ще съм много щастлива да мога да дойда и да се запозная с някои от клуба и да отпразнуваме заедно победата ти на БГ-Сайт :) Ако приемате нови бременни мами разбира се

Само дето не съм сигурна дали ще успея - правим ремонт и така се скапвам, че заспивам при първия удобен случай. Но иначе съм за, а и още нямам кой знае какъв корем да ми попречи

Автор saroni (enziktopl)
Публикувано10.11.03 18:18

Ами моите предложения са Уго или Дивака;)Там има климатик...Милена ме сети и за О'Шипка...и там не е зле, но май е по-добре да е нещо с по-малка посещаемост, по-тихо и по-спокойно....Някакво бар4е или по-малко ресторант4е, а псоле може да отидем някъде на клуб:)))))да поденсим:)))

ami...

Тема Re: Вечерно мамешко събиране? [re: Mamma]  
Автор Vlas (вярваща)
Публикувано10.11.03 18:56

Идеята е чудна! Стига да приемате и малко пишещи и вечно питащи Иначе аз не пропускам пожод да друсна някоя и друга бирка

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.