|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Вече съм мама!!!!
|
|
Автор |
ralichka (бременна) |
Публикувано | 05.11.03 19:40 |
|
Здравейте майчета. Толкова съм ви благодарна, за подкрепата която ми оказахте, както през бремеността, така и веднага след раждането с милите ви съобщения. Много, много ви благодаря.
Вече сме си вкъщи, но не ми остава време почти за нищо друго освен за мойто малко съкровище. Толкова го обичам. Не знам как съм живяла без него. Сега той е целия ми свят.
Подробно ще ви разкажа как мина раждането(трябва да се знае, за да може някое друго момиче да избегне този кошмар, който изживях аз), но не сега, че нямам време.
Имам разбира се въпрос към вас. Как да си побликувам снимката на бебчо?
Много ви благодаря още веднъж.
Живота е хубав, когато го възприемаш като такъв, така че усмихвай се!
| |
Тема
|
Re: Вече съм мама!!!!
[re: ralichka]
|
|
Автор |
mali (мама на Калина) |
Публикувано | 05.11.03 19:41 |
|
Честито! Да ти е живо и здраво малкото сладурче
Цели се в луната, дори да не уцелиш ще попаднеш сред звездите!
| |
|
Много се радвам! Честито! Бързо възстановяване ти пожелавам! Как се казва бебчето? Да е живо и здраво!
| |
|
Е, добре дошла отново!
За снимките на бебето виж в първа тема - как да си направите безплатен албум - там е обяснено много подробно. Като си направиш албум в Интернет, тогава копирай URL на снимката в полето сигнатура на твоя профил. Прочети и раздел Въпроси от лентата над мненията в клуба.
| |
|
Честито,мило майЧе.
DANIEL
| |
|
Честито!
Защо си имала кофти раждане? Къде роди?
рики-тики-тик
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa (мамата на Бо) |
Публикувано | 05.11.03 20:22 |
|
Честито! Бързо възстановяване ти желая и чакаме подробен отчет. Важното е, че всичко е свършило и е зад гърба ти!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LlLl11 (непознат
) |
Публикувано | 05.11.03 20:26 |
|
честито и от мен .да сте живи и здрави и двамата и само радости да ти носи малкия човек .моля те като имаш време напиши подробности за раждането,за да се предпазим доколкото можем.важното ,че всичко е минало за теб лошото е зад гърба ти и отсега само радости ти желая.
| |
|
Да ти е жив и здрав сладура и се възстановявай бързо!
Димитър-26.10.2002
| |
|
Честитооо!! Да ти е живо и здраво детенцето!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|