Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:09 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема otkazvane na adaptiranoto mliako?нови  
Автор pepeliashka (veche mama)
Публикувано29.10.03 18:15

Mamita,pomognete mi !
Max otkazva da si pie adaptiranoto mliako sutrin i vecher? Daite idei - s kiselo mliako li da go zamestia ili... probvax da dobaviam vadaptiranoto mliako po lujichka-2 kasha,no kato se useti i tova otkaza...stiska ustni i tova si e...

Тема Re: otkazvane na adaptiranoto mliako?нови [re: pepeliashka]  
Автор lorik (новак)
Публикувано29.10.03 20:38

Ние имаме обратния проблем,не искаме кисело мляко,а сме на 11 месеца,а вие не колко сте?

Автор KaтИ. (мама)
Публикувано29.10.03 21:02

Здрасти!
Моят син беше почти на 11 мес.,когато реших да му давам кисело мляко.Но не искаше да го пие от биберон и му го давах неразредено от паничка с малко захар и стрит сухар.Започна да го хапва с удоволствие,а малко по-късно явно свикна с вкуса и започна да го пийва и от биберон.Не ми се много щеше,но се буди нощем за ядене и не мога да му давам с лъжицата.Малко по-късно включих и зеленчуковата супа.За по-малки бебета,удачен вариант е кашата.Хаме имат много готини каши "Лека нощ".На Хип също са готини,но са много скъпи,а Хаме са около лев.Най-любима му е тази с овесените ядки.Не забравяй,ако даваш кис.мляко да го разреждаш в началото,за да свикне стомахчето на бебко.
Поздрави!

Димитър-26.10.2002

Автор Taнчe (то)
Публикувано29.10.03 21:22

Зъбите ви мъчат май. Виктор като му растат зъби не ще формула. Иска само каша и пюренце, но формула абсурд!
Виж кои зъбчета са на път...

Автор Melicat (harmony)
Публикувано29.10.03 21:26

Ako dosega si go kyrmila i si reshila da minesh da adaptirano mljako, prichinata e verojatno, ne che ne mu e vkusno adaptiranoto mljako, a zashtoto si iska tvoeto.
Az napravih plah opt da dohranvam mojata bebka s adaptirano mljako i tja syshto ne pojela da go pie. Reshih, che ne i e vlusno, no spored pediatyrkata ne moje da e vyv vkusa prichinata. Ako useshta gyrdite ti i ti si ja kyrmila do skoro, shte iska da prodyljavash da ja kyrmish. Opitaj da i dade mljakoto njakoj drug, kogato e gladna. Spored pediatyrkata tozi nomer dejstval bezotkazno.
Az oshte ne sym go probvala, vyrnah se samo na kyrmene.
Celuvki za bebcho

Тема Re: otkazvane na adaptiranoto mliako?нови [re: Melicat]  
Автор bimba (непознат)
Публикувано29.10.03 23:16

не разбрах на колко месеца сте, дъщеря ми почти не е кърмена нямах мляко,до 6м пи адаптирано,като го отказа започнах да идавам кисело данон фамилия 2% в никакъв случай домашно много е мазно, в началото го разреждах 50:50 5%захар а след това ине разредено изчакай за алергична реакция,за разнообразие можеш да сложиш плодово пюре в млякото, може и в адаптираното УСПЕХ

Тема Re: otkazvane na adaptiranoto mliako?нови [re: bimba]  
Публикувано29.10.03 23:49

Max e na 5 meseca - navursheni , ot okolo 2 sedmici jade kiselo mliako s biskviti / po 1- 2 puti na sedmica / taka , che e sviknal s kiseloto mliako. Vecher ne moga da mu davam kasha , zashtoto kum 15.30 -16h jade kasha... Sega , predi da zaspi izpi cialoto shishe s kiselo mliako , daje iskashe oshte...
Mislia si , che mu rastat prednite 2 zubcheta otdolu , ama ne mogat da probiat...tekat reki ot slunki , kakvoto dokopa si turka vencite s nego...

Автор mobidik (непознат)
Публикувано30.10.03 09:53

ние на 6 месеца категорично отказахме млякото /но незнам дали проблема беше в млякото, или не искаха да пият от шише/ и започнах вечер да го сгъстявам с 2 лъжички нишесте за да стане като кремче, понякога добавях и плодове пюре и оттогава няма никакви проблеми.

Тема Re: otkazvane na adaptiranoto mliako?нови [re: mobidik]  
Публикувано30.10.03 11:32

ami i az imam niakakvi sumnenia za shisheto
no snoshti omete 250ml kiselo mliako ...chak i zahte mrunkashe....No...sutrinta izpi samo polovinata?????Dali ne iska i sutrin s lujica da jade ???

Тема Re: otkazvane na adaptiranoto mliako? [re: pepeliashka]  
Автор mobidik (непознат)
Публикувано30.10.03 11:39

аз категорично оттогава насам давам всичко с лъжица-и вода не пият от шише, затова купих от некапещите чаши и този проблем реших.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.