|
Тема
|
Pak sam s vapros
|
|
Автор |
slanchice (optimist) |
Публикувано | 03.10.03 13:06 |
|
Zdraveite otnovo,
Pisah Vi minalata sedmica, veche i az sam vav Vasite redici, no eto che problemat s temperaturata nikak nemoga da go resa. Vse sam si s 37.3 i nisto ne ia povliava. Moiata ginekolozka kaza che e normalno, no az veche se chuvstvam kato parcal. Edvam hodia, edvam gledam. Vse mi se siada niakade, iskam da si polegna, no uvi, hodia na rabota i imam dosta angazimenti. Kazete mi ima li niakav tarikatlak da se poobodria malko. Naistina se chuvstvam dosta zle i mnogo unila. A i gardite bezumno me boliat.
Редактирано от slanchice на 03.10.03 13:13.
| |
|
ами така бях и аз, докато не влезнах в четвъртия месец
| |
Тема
|
Re: Pak sam s vapros
[re: slanchice]
|
|
Автор |
mali (мама на Калина) |
Публикувано | 03.10.03 13:14 |
|
Мисля, че е необходимо да посетиш доктор- първо, защото си бременна и, второ, за твое успокоение Нормално е да имаш по-висока температура, но не постоянно. Така, че по-добре иди да те види доктор
Цели се в луната, дори да не уцелиш ще попаднеш сред звездите
| |
Тема
|
Re: Pak sam s vapros
[re: slanchice]
|
|
Автор |
Mamma (BG-Mamma) |
Публикувано | 03.10.03 13:16 |
|
По принцип е нормално да се чувстваш така в началото на бременността. Това не означава, че си болна. Аз бях така и при двете ми бременности. По-свежа и дейна се чувствах преди да родя, отколкото първите 2-3 месеца.
На мен страшно ми помагаха витамините, но не Матерната - от тях ми ставаше лошо, а едни американски - Stuard Prenatal.
За съжаление, май все още не ги внасят в БГ, но ако имаш познати в САЩ могат да ти ги изпратят.
| |
|
Аз бях с такава температура от самото начало на бременноста1 както и с подути и болезнени гърди. Всъщност това бяха и причините да предположа, че съм бременна. Така си я откарах 3-4 месеца. После и коремът ми се поду ...
По-скоро проблемът е, че се чувстваш отпаднала. Хапвай повече плодове, особено грейпфрут. Действа тонизиращо. Можеш да пиеш и витамини. Почивай си и спи повече, ако имаш възможност, разбира се! На мен ми се спеше ужасно през цялятя бременност. Не мога да кажа, че съм се чувствала отпаднала, но определено имах нужда от повече сън.
Пътят към ада е постлан с добри намерения
| |
|
|
|
|