Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 11.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Pak sam s vapros  
Автор slanchice (optimist)
Публикувано03.10.03 13:06

Zdraveite otnovo,

Pisah Vi minalata sedmica, veche i az sam vav Vasite redici, no eto che problemat s temperaturata nikak nemoga da go resa. Vse sam si s 37.3 i nisto ne ia povliava. Moiata ginekolozka kaza che e normalno, no az veche se chuvstvam kato parcal. Edvam hodia, edvam gledam. Vse mi se siada niakade, iskam da si polegna, no uvi, hodia na rabota i imam dosta angazimenti. Kazete mi ima li niakav tarikatlak da se poobodria malko. Naistina se chuvstvam dosta zle i mnogo unila. A i gardite bezumno me boliat.

Редактирано от slanchice на 03.10.03 13:13.

Тема Re: Pak sam s vaprosнови [re: slanchice]  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано03.10.03 13:13

ами така бях и аз, докато не влезнах в четвъртия месец

Автор mali (мама на Калина)
Публикувано03.10.03 13:14

Мисля, че е необходимо да посетиш доктор- първо, защото си бременна и, второ, за твое успокоениеНормално е да имаш по-висока температура, но не постоянно. Така, че по-добре иди да те види доктор

Цели се в луната, дори да не уцелиш ще попаднеш сред звездите

Автор Mamma (BG-Mamma)
Публикувано03.10.03 13:16

По принцип е нормално да се чувстваш така в началото на бременността. Това не означава, че си болна. Аз бях така и при двете ми бременности. По-свежа и дейна се чувствах преди да родя, отколкото първите 2-3 месеца.

На мен страшно ми помагаха витамините, но не Матерната - от тях ми ставаше лошо, а едни американски - Stuard Prenatal.
За съжаление, май все още не ги внасят в БГ, но ако имаш познати в САЩ могат да ти ги изпратят.

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано03.10.03 13:23

Аз бях с такава температура от самото начало на бременноста1 както и с подути и болезнени гърди. Всъщност това бяха и причините да предположа, че съм бременна. Така си я откарах 3-4 месеца. После и коремът ми се поду ...

По-скоро проблемът е, че се чувстваш отпаднала. Хапвай повече плодове, особено грейпфрут. Действа тонизиращо. Можеш да пиеш и витамини. Почивай си и спи повече, ако имаш възможност, разбира се! На мен ми се спеше ужасно през цялятя бременност. Не мога да кажа, че съм се чувствала отпаднала, но определено имах нужда от повече сън.

Пътят към ада е постлан с добри намерения

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.