Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:36 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Препоръчайте ми хубава книганови  
Автор Чeтa (с ударение на е)
Публикувано26.08.03 12:34

за отглеждане на бебе и малко дете. Само да не е "Книга за майката и бебето" - непосилна ми е цената й

Teзи които не умеят, критикуват

Тема Re: Препоръчайте ми хубава книганови [re: Чeтa]  
Автор danii (търсеща)
Публикувано26.08.03 13:00

Ан Бакюс - "Моето бебе - от 1 ден до 3 години"
Много я харесвам.
1-ви том; подробно всичко полезно и любопитно за отглеждането на бебебто седмица по седмица Цена на изданието от 1999 г. 5,40 лв.
2-ри том: Специална книга "Когато бебето плаче - 1000 съвета за майката". По принцип може да минеш и без този том, но ако човек има много ревливо бебе (както беше моя Мартин и както се очертава да бъде и малкия Ники ) тази книга внася страхотно успокоение в душата на безкрайно изнервената майка. Като четеш и се успокояваш и не се чувстваш виновен, че не можеш да успокоиш вечно ревящото и гънещо се бебе. Цена на изданието от 1999 г. 4,80 лв.

И разбира се Спок - неговата книга я имам в електронен вид. Тук някой от клуба беше дал линк-а. Мога да ти я пратя по e-mailр ако искаш.

Автор veronikka ()
Публикувано26.08.03 13:57

na men strahotna rabota mi varchi knigata na Lorans Pernu"Az otglegdam Deteto"
zenata e 16lv no e dosta debela kniga i vatre ima za hraneneto,razvitieto na deteto,azbuchnik na bolestite i simptomite it.n
sachto taka ako imach vazmognost kupi si i tazi kniga "Parvite 18 meseza na moeto bebe"na Aн Иеланд-страхотна книга и ще ти е от голяма полза защото освен че има подробности за отглеждане на детето е подробно описано и илюстрирано как да окажеш бърза помощ на бебето и детето.

Тема прегледай тази електронна книжарница? [re: veronikka]  
Автор veronikka ()
Публикувано26.08.03 14:03

http://www.books.bg/book.phpISBN=9544741569&PHPSESSID=ba2f2349c0b23ecd0a007e42ac0e9a28
ако не го отвориш правилно отиди на: http://www.books.bg/book
и вляво виж на книги за дома от там избери като се отвори графата за родители.
Аз нямам време да се разхождам напразно по книжарниците и да преглеждам с часове книгите за бебета затова се информирам от онлайн книжарниците.

Тема Re: Препоръчайте ми хубава книганови [re: danii]  
Публикувано26.08.03 14:19

Благодаря ти! А да знаеш как мога да се снабдя с първия том? Има ли я по книжарниците? Ако я има в някоя on-line книжарница ще е още по-добре.

Спок я имам електронната, но ми се струва поостаряла, а и предпочитам да я имам на хардуер

Редактирано от Чeтa на 26.08.03 14:25.

Автор tinkerbell (fair(y))
Публикувано26.08.03 14:20

Тук в клуба циркулираха в електронен вид следните книги:
'Изкуството да бъдеш родител' - интересна е. За развитието и възпитанието на детето от новородено до училищна възраст.
'Отглеждане и възпитание на малкото дете' - до 1 годишна възраст. Частта с масажа и гимнастиката е доста интересна. Другото - средна работа.
И д-р Спок - аз го харесвам, като изключим някои съвети за храненето, например.
Ако искаш ще ти ги пратя, само кажи мейл и имай предвид, че 3-те ще са към 3МБ общо.

Тема Re: Препоръчайте ми хубава книганови [re: veronikka]  
Публикувано26.08.03 14:23

Да ти кажа и на мен ми е много по-удобно да си поръчвам книгите през нета, но така няма как да прелистя книгата и да преценя дали би ми харесала - трябва само по описанието дадено към нея да съдя, а така съм се лъгала и за това питам, някой да ми препоръча.
Колебая се между "Аз отглеждам детето" и "Първите 18 месеца на моето бебе", а има и още няколко та се чудех на коя да се спра.

Автор danii (търсеща)
Публикувано26.08.03 14:28

Ами скоро (преди 2-3 месеца) я видях в една книжна борса във Варна. Предполагам, че я има на Славейков. Там си е рай за книго-любителите ! Мноого ви завиждам за това прекрасно място !
А вероятно я има и в он-лайн борсите. Не съм търсила. Ще се поогледам...

Автор rally (майка на Марти)
Публикувано26.08.03 15:35

Книгата и аз ти я препоръчвам, много съм доволна. Има я на Славейков за 7.00 лв. Има я и тук - online:

И добавям книгите за "Хранене на бебето" и "Хранене на детето" на проф. д-р Лиляна Трифонова - нащата педиатърка в общи линии се държи към нея и така сме се гледали.

В мражата има и други хубави неща, ако ползващ английски - примерно на about.com...

Мартин - 13.05.2002 г.

Автор rally (майка на Марти)
Публикувано26.08.03 15:52

Аз поизбързах с горния отговор, без да дочета до края , ама то не от лошотия, а защото съм на работа...

Имам и "Първите 18 месеца на моето бебе", между нея и "Моето бебе от един ден до 3 години" бих ти препоръчала втората - в нея има повече неща (мое мнение). Е, най добре е и двете...

Успех в избора

Мартин - 13.05.2002 г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.