Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:14 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Въпрос за кашите на Нестле?нови  
Автор veronikka ()
Публикувано25.08.03 19:26

здравейте
срам не срам ще питам,когато забърквам кашата тя става на топченца които трудно се разбъркват.
ние сме на оризовата с 3плода,значи първо затоплям млякото но съвсем малко и после го слагам в шишето след това слагам и 10ч лъжички каша към 180 мл мляко.Не знам къде греша,кашата е прясна.Пробвах да разбъркам с вилица но пак става на топченца.Дали дозировката ми не е правилна?
Ние си изяждаме по 180мл каша а таблицата на опаковката е 160мляко+8ч лъжички каша.

Тема Re: Въпрос за кашите на Нестле?нови [re: veronikka]  
Автор Шoши ()
Публикувано25.08.03 21:16

Аз скоро купих каша на Нестле пшеница с три плода, но също става на бучки. Тя е с мляко, добавя се само вода, но нещо не става хомогенна. При другите каши общо взето трябва да се спазва температурата на водата (около 50 градуса, да не е много гореща), но тук не пише температура и макар че слагам топла, не става. Мисля, че проблемът не е в нас, а в кашите

Автор River_ (Eliniki)
Публикувано25.08.03 21:26

Кашите на Неслте стават на бучки, каквото и да правиш. Изключение прави само бисквитената им каша, която единствена не ми се е бучкосвала.
Въобще, останах много разочарована от техните каши. Преди 5-6г бяха супер, а сега...
За сметка на това българските "Слънчо" ми се издигнаха в очите - добре се разтварят, вкусни са и Ники си ги хапваше с апетит.

Тема Re: Въпрос за кашите на Нестле?нови [re: River_]  
Автор bistra ()
Публикувано25.08.03 22:05

Ами аз използувам пасатор за целта- след доста работа с него кашата става хомогенна.

Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано26.08.03 09:26

Аз добавям по малко вода (или мляко) към сухата каша, а не обратно... пак става на бучки, но са по-малко.
Кашите на Беби според мен са по-добри, а са и по евтини. Слънчо не съм пробвала заради алергията ни към кравето мляко, но и за тях чувам само хубави неща.

Тема препоръчайте някоя безмлечна каша на друга фирма? [re: River_]  
Автор veronikka ()
Публикувано26.08.03 09:35

да но аз не мога да продължавам да му я давам защото това може да доведе до храносмилателни проблеми.
Преди 2г помагах в гледането на бебенцето на моя приятелка и тя даваше от кашите на Слънчо ,спомням си че много лесно се разтваряха без да има нужда да ги бъркаш много но всички са млечни.

Тема да пасирам каша,несъм се сетила?:)нови [re: bistra]  
Автор veronikka ()
Публикувано26.08.03 09:38

трябва като сменя малкия да тичам да забърквам кашата,после да я пасирам и да я пробвам на температура ами той ще има да вряка но ще пробвам

Тема Re: препоръчайте някоя безмлечна каша на друга фирма?нови [re: veronikka]  
Автор rally (майка на Марти)
Публикувано26.08.03 10:34

Blevit - имат поне 4-5 вида безмлечни каши, обаче имат в известна степен проблем с разтварянето, ако водата е много топла.

Sunwall - имат без мляко и с козе мляко. Обаче се намират трудно в България, явно трудно се продават. От тях не съм давала, имах намерение с козе мляко да му дам, но намерих на едно място само и беше с минала годност (е, не съм търсила кой знае колко - само в квартала). Внасят ги Неделчев&Неделчев.

А за разтварянето - най - безпроблемно се разтварят Слънчо и Милупа, но и от двете няма безмлечни. Аз съм му давала и топченца, когато сме били на зор , но не си спомням да е имал проблеми - е, не че препоръчвам...

Мартин - 13.05.2002 г.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.