|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Oh tezi zubi...
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 23.08.03 20:06 |
|
Maicheta,
moje li njakoi da mi kaje ot kakva vuzrast moje da se davat granulkite ot laika ( homeopatichnite) za zubki?
Osven tova v aptekata mi kazaha, ce ima 2 vida ot 9 i ot 15 ( samo deto ne mi kazaha dali miligrama..ili kakvo...t.e aptekata beshe obiknovena i jenata ne beshe prodavala do sega homeopatichni lekarstva i ne znaeshe nishto).
Kalin se skusva da reve po cjal den..napravo ot 2 dni ne moga da sedna...ne znam vech ekakvo da go pravja, a otdolu na vencheto mu se belee edna tochica tochno na mjastoto na zubcheto..i prilicha na zub..samo deto oshte e dosta malka.
I az podoziram, ce za tova e tolkova razdraznitelen teja dva dni i e kriv, kriiiiiiv....
Ne moga za 5 minutki da go ostavja i relano ne moga da svursha nishto drugo osven po cjal den da mu podpiram grizalkata za zubki..zashtoto toi oshte ne moje sam...
Utre stavame na 3 meseca....
Ako teja granulki ne stavat..neshto drugo na tolkov amlako bebche moje li da se dava?
| |
Тема
|
Re: Oh tezi zubi...
[re: Tandoori]
|
|
Автор |
danii (търсеща) |
Публикувано | 23.08.03 20:36 |
|
Вземи 9 CH и разтвори в съвсем малко вода (2-3 чаени лъжички) 2 гранулки. Давай му да го изпива като става особено раздразнителен. 4-5 на ден можеш спокойно да даваш. Като стане над 6 месеца спокойно можеш и по 5 гранулки да му даваш.
А ти сигурна ли си, че е зъбче? Да не му е топло, да има късни пристъпи на колики или нещо друго? Знам, че се случва, но много рядко им растат толкова рано зъби. Макар че Танче май скоро се похвали с първо зъбче на 3 м. и половина.
Така или иначе Cammomila помага и за раздразнителни малки бебета и деца.
| |
Тема
|
[re: danii]
|
|
Автор |
[desi] (усмихната) |
Публикувано | 23.08.03 21:22 |
|
на нас също от 3 месечни ни растът зъбите и на двамата ми сина и спасение няма..рева си е рев, ако ще да мажеш и маймунско масло.
Аз бих посъветвала да се дава парацетамол вечер за да спи бебочко..денем се издържа някак.
макар, че така ми е писнало от ревящи бебета вече..имам чувството се сабуди ли се и аз ще припадам вече...рева започва...докато отново заспи ...е.... порастват и после се забравя и не се умира от това че са ти надули главата ревейки, чувствал си се безпомощен да помогнеш и ръцете ти са станали тип "Крали Марко"
....ама ние наистина много ревем..... ама МНОГО  ...уж като пораствали ревели по-малко.....
| |
Тема
|
[re: [desi]]
|
|
Автор |
danii (търсеща) |
Публикувано | 23.08.03 23:16 |
|
Пишат по книгите, че по-малко ревяли като растат, за да ни изпълнят с оптимизъм
Ела да видиш големия ми син как реве та се къса всяка сутрин в детската градина...........  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
[desi] (усмихната) |
Публикувано | 23.08.03 23:43 |
|
ООооооо, няма нужда да идвам , моя батко рева така до 5.5 годишен...
Абе да са живи здрави, пък и магариите им няма да са вечни я
един ден ще си викаме - ЕЕЕЕх как плачеха за мама....   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
danii (търсеща) |
Публикувано | 24.08.03 00:05 |
|
Брей, все се надявах, че като навърши 4 ще млъкне, ама може и да не ме огрее... Ама големи ревльовци са това мъжете !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
[desi] (усмихната) |
Публикувано | 24.08.03 01:02 |
|
Само идея..моя батко спря да плаче като спрях аз да го водя на градина.
Номера минаваше когато таткото го води или ако няма възможност, отивайки към градината пред сградата още от улицата го връчвах на някоя майка водеща "другарчето"... и той така с другото детенце и другата мама заминаваше и нямаше истери.. след 2 седмици почнах да си го водя пак аз и проблема изчезна. Номера беше да не зъм наблизо като влиза в сградата... а на улицата казвах набързо - "ади майче заминавай с ГОшко, да видим кой ще е първи да влезе а аз отивам да изключа котлона че го забравих да не стане някой пожар" 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 24.08.03 04:27 |
|
Znachi njama skoro svetlina v tunela :-)
Mersi za otgovorite...da se najdavame, ce njama da go muchat tolkova mnogo..
Blagodarja!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
diana__ (mama na Velina®) |
Публикувано | 24.08.03 04:28 |
|

| |
Тема
|
Този трик отдавна сме го пробвали ама не минава
|
|
Автор |
danii (търсеща) |
Публикувано | 24.08.03 12:07 |
|
Ако ще Spiderman (любим герой за мой ужас ) да го води на градина Марти реве та се къса  . Откакто се е родил не е млъкнал  Спрях преди повече от две години да му обръщам внимание като рони сълзи и сополи (разбира се когато е болен или ударен нещата са различни) и все се надявах, че ще реши че няма смисъл да се дере. Уви ! Стигнах до извода, че Марти е много емоционален и това е начин да разтовари напрежението. Способен е да плаче 1 час за нещо и после се ухилва до уши - абе като лятна буря е !
Дано новото попълнение в семейството да не е така емоционално , че и ако той е същия като батко си - трябва да си окачам камъка на шията и направо на кея морска гара 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|