Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:57 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Помогнете на Проблемно забременяване!нови  
Автор Algara (непримирима)
Публикувано23.07.03 19:42

Момичета, искам да ви помоля да се включите с челен опит в една тема от Проблемно забременяване: Природосъбразни рецепти и средства / за забременяване, естествено/. Ако от личен или нечий друг опит знаете такива рецепти, предлагам да ги съберем в една тема. Моля ви, включете се в другия клуб и ме извинете, че ви занимавам с тема, която в момента всъщност не ви вълнува.

Тема Re: Помогнете на Проблемно забременяване!нови [re: Algara]  
Автор Algara (непримирима)
Публикувано23.07.03 19:49

Пак съм аз. А ако ви е по-лесно, може да помогнете и тук.

Тема за хапчето питаненови [re: pepeliashka]  
Автор Vlas (viarvashta)
Публикувано23.07.03 23:14

Zdrasti
Извини ме ама би ли попитала каква е тази инжекция? Не ми се вярва да е толкова лвсно, но пък знам ли
А и още нещо.
От каде взе тези чудни чаршафи на кравички??????Давам мило и драго за вещи на кравички.Последно съм хвърлила око на един тостер във формата на кравичка
ПОздрави

Тема Re: за хапчето питаненови [re: Vlas]  
Автор pepeliashka (veche mama)
Публикувано23.07.03 23:24

shte pocherpish li?
te sa barxetni...plata moje da si go kupish v magazinite za platove na pazara..mislia,che ulicata se kazva "ekzarx Josif"
prosto pitai dali imat barxet...

utre shte pitam za injekciata po-podrobno

Редактирано от pepeliashka на 23.07.03 23:25.

Автор Radis (разузнавач)
Публикувано24.07.03 02:44

Pii vitamin E.Hodi na plaj,stoi nad goreshta voda,za da se zatopliat dobre genitalite.Pazi se ot prostuda.Viarvai-bebcheto niama da zakusnee.

Автор ET (Dementor)
Публикувано24.07.03 09:42

четох в някаква книга на Линда Гудман за мъж, подложен на морковена диета, тоесто много цинк, ти си прави сметка колко е достоверно и научно издържано, моят не би ял моркови за никаква кауза и туй то, ама друго не се сещам

истинската рецепта според мен е спокойствие и само спокойствие, като почнахме да правим първото бебе, минаха точно 6 весеца преди да забременея и малко се бях втръбила, предполагам, че това е смешен срок, ама тогава не ми беше смешно и тичах по лекари... Божо Ташков каза, че имам уплътнение на едната тръба, но нямало смисъл от изследване, да дойда наесен отново, ако не зачена и то пък точно тогава се хвана бебенцето... а после имаме още две - съвсем неканени, сега се шегуваме с мъжа ми, че и от гледане забременявам............
имам приятелка, която се лекува при Табакова, побърка мъжа си от инжекции и хапове и накрая след сума ти похарчени пари отчаяна се отказа, сега има бебе...

другото, което работи, е осиновяване - в моето семейство имаме два случая на проблемно забременяване и най-вече проблемно износване - и двата пъти след осиновяване се раждат деца, даже при по-старото семейство - това на дядо ми родените след осиновяването деца са 6! и всичките гледаха на осиновения най-голям брат като на талисман на семейството :-)

съжалявам, че не знам повече рецепти, от сърце ви желая много бебета на всички

Автор Чeтa (с ударение на е)
Публикувано24.07.03 10:03

За съжаление не знам конкртени рецепри, но това с осиновяването и аз съм го чувала, така че може би има нещо вярно и част от жените наистина имат проблем със забременяването само на психологична основа.
Баба ми известно време не е могла да забременее и се е лекувала (кой знае дали е били нужно), но за съжаление е покойница и няма как да я питам, а след това има 5 деца.
Ако открия все пак нещо ще пиша в другия клуб.
Пожелавам на всички малки сладки бебчета!

Teзи които не умеят, критикуват

Тема Re: Помогнете на Проблемно забременяване!нови [re: ET]  
Автор Dino (притеснителна)
Публикувано24.07.03 10:17

Години се борих да забременея. Изтърпях какви ли не щуротии. Накрая правех всичко, независимо кой ми го е казал.
Наистина бях откачила. Правих и инвитро - нищо! Последното, което правих беше "гладуването" или по-точно лечебното разтоварване по Лидия Ковачева. Единствето то ми помогна и след година и нещо забременях. Но нямах щастието да износя и родя бебето си. В последствие се оказа, че проблема е не само в запушване на тръбите, а има с голяма вероятност от "генетични изменение в кодовете" - така се изразиха докторите. Нямам представа какво означава точно това, но е вече не ме интересува. Просто резултата е дефектен, моята защитна система веднага реагира и изхвърля некачествения плод. Обясниха ни, че ние със съпруга ми едва ли бихме могли да имаме нормално развито дете. Предложиха ни да продължим с опитите или да опитаме изкуствено осеменяване от донор, но отказах. Не намерих сили да му го предложа. И понеже държах на него решихме се на осиновяване. Записахме се и до два месеца си взехме две момчета.

Сега те вече са на 9 и 7 години. Страшно ги обичаме и им се радваме. Всъшност те биха били точно нашите деца, ако успешно бях износила и родила плодовете си.

Ако има нещо, с което мога да помогна на някоя от вас на разположение съм. Дала съм достатъчно координати в профила.

Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!

Автор sannia (дебелееща)
Публикувано24.07.03 10:41

Имам роднини в ЮАР и преди години много се смяхме на едно писмо, в което планираха по месеци кога ще се оженят и точно кога ще направят бебе. Учудихме се естествено, когато в планирания месец момичето забременя. Същото се повтори и с второто им дете. Имат две чудесни деца! Разговаряла съм с тях по този въпрос и се оказа, че и в двата случая тя се е стимулирала с медикаменти. Искали са зачеването да стане в точно определен месец. Поисках и аз!!! Консултирах се с лекари за медикаментите, които се предлагат в България. Аз се стимулирах с "Костилбегит" /не съм сигурна, че го изписвам точно/. Продава се в аптеките срещу рецепта, изобщо не е скъпо, мисля, че няма и 10 лв. Пие се от петия до деветия ден след началото на менструацията. Естествено това става по лекарско предписание и контрол. После ходих на ехограф, казват ти кога фоликулът става доминантен т.е. кога да почвате. И успях! Бременна съм и терминът ми е близо до мойта рожденна дата. Трябва да отбележа, че нито аз нито партньорът ми сме имали някакви проблеми. Забременявала съм и без стимулация, преди година, за съжаление тогава приключи със спонтанен аборт. Важно е всичко да се контролира от лекар. Ако не стане от първия път стимулацията може да продължи два или три месеца, след това задължително се прекъсва. В листовката към лекарството пише, че има вероятност от зачеване на близнаци. Предполагам, че всичко това крие и някакви рискове, затова отново настоявам за лекарски контрол.
Ако забременяването е проблемно, нужно е да се установи при кого е проблемът. Ако проблемът е при мъжа, колкото и да се стимулира жената...Тези неща предполагам са известни.
Искрено пожелавам успех. Няма нищо по-хибаво от желана бременност.

Автор rally (майка на Марти)
Публикувано24.07.03 11:08

Аз мога да ви помогна с препоръки и координати на лекар, койото лекува мъжки стерилитет (или поне опитва да го лекува, с доста голяма успеваемост).
Излекувал е 3 - 4 познати мъже, които вече имат дечица, но примерно с едни познати не успя Но при тях причина имаше и у двамата, та не се знае защо и инвитрото не помогна....
Знам, обаче, че това с мъжете е голям проблем... Много трудно го приемат, не искат и т.н.
Ако все пак мога да бъда полезна, очаквам бележки за по - подробни обяснения и координатите на лекаря.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.