Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема el. pompaнови  
Автор sladki64eto (minava6ta)
Публикувано16.07.03 01:50

privet mai4eta. moje li niakoia da mi kaje kakva e priblizitelno zenata na el. pompi za karma v BG i da mi prepora4a niakoia marka. az ve4e 3 meseza se izzejdam s AVENT i sam mnogo dovolna, no adski me zaboliava rakata, za6toto se izzejdam na vseki 3 h i davam mliakoto na deteto s 6i6e.

Тема Re: el. pompa [re: sladki64eto]  
Автор Чeтa (с ударение на е)
Публикувано16.07.03 17:58

Приблизително струват около 100 лв. Аз имам електрическа на AVENT, но не можах да се справя с нея нещо

Teзи които не умеят, критикуват

Тема Re: el. pompaнови [re: Чeтa]  
Автор sladki64eto (minava6ta)
Публикувано17.07.03 01:13

a osven na AVENT kakvi drugi marki ima? az mai biah 4ela niakade za takiva, koito izzejdat ednovremenno 2-te gardi. dali ima takiva po magazinite v BG?

Тема Препотъчайте ми помпанови [re: sladki64eto]  
Автор sisislava (минаващ)
Публикувано17.07.03 08:41

Момичета, включвам се в тая тема с един малко страничен въпрос - интересува ме дали има (изобщо) помпи, които да действат имитирайки сукане, а не само да дърпат директно с вакуум. Аз имам ръчна помпа, която е точно на вакуумен принцип и при мен освен адско болки и няколко капки кърма, друго не се получава. Като опитвам да се изцеждам на ръка, гърдите ме заболяват от стискане, натискане, усукване и т.н., и в най-добрия случай от зърната ми излизат много тънки струйки мляко, почти като косъм. Иначе на беба това не й пречи и си бозае много доволно. Може би при сукането млякото излиза много по-лесно - все пак зърното е устроено за сукане, а не за дърпане и разпъване с вакуум. И за мен и за бебето ми кърменето е истинско удоволствие и облекчение, затова и давам да бозае много често и хич не се съобразявам с никакви графици. Все пак като тръгна на работа ще трябва да я отбия (уф, звучи ми като да трябва да я напъдя от себе си!). Все пак ще ми се да я държа на кърма колкото може по-дълго, затова искам да имам готовност с помпата.
Моля ви за съвет и просветление.
Много ще се радвам ако намеря именно помпа съобразена с естествените функции на зърната!

Тема Re: el. pompaнови [re: sladki64eto]  
Публикувано17.07.03 10:42

Има електрически на Chicco, Baby Nova, NUK - цени 100 - 150 лв. За такава която цеди и двете гърди за пръв път чувам...тук май няма такива въобще.

Тема Re: Препотъчайте ми помпанови [re: sisislava]  
Публикувано17.07.03 11:17

Ами да ти кажа, май всичките са на един принцип - вакуум Аз най-добре се справях на ръка, макар че е много уморително наистина, особено ако имаш повече кърма. Съжалявам, че не мога да ти помогна...

По-добра помпа от бебето май няма

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.