Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ne6to za snimkite niнови  
Автор sladki64eto (otnesena)
Публикувано11.06.03 20:32

s risk da bada narugana i ohulena, iskam da napravia zabelejka na onezi mami, koito kato dopalnenie kam snimkite na bebozite si sa pisali vazhvali za tova kolko bojestvenni i 4akani sa tehnite deza ili ne6ta ot sorta "nai-hubavoto bebe". v slu4ai, 4e niakoi e zabravil da napomnia, 4e za vsiaka maika ot neinoto dete po-hubavo niama, no triabva li nepremenno da go pi6em tuk. estestvenno, 4e vsi4ki sme 4akali s netarpenie dezata si, majete ni sa6to, taka 4e kato pi6ete podobni iziavlenia si pomislete i za samotnite maiki v kluba.

Тема В този духнови [re: sladki64eto]  
Автор Flash_ (дочака пролетта)
Публикувано11.06.03 21:18

дай да си крием децата по домовете, че да не дразним хората-жени и мъже- които нямат такива...Някак не става, нали?
Какъв е проблема всъщност?
И какво общо имат самотните майки тук? И защо биха се подразнили?
Не хуля и не нападам...но както Smile вече написа веднъж тук - СПРЕТЕ да казвате на пишещите и четящи тук какво да правят или не правят, да мислят, чувстват и т.н....ненормално е мамка му!

Редактирано от Flash_ на 11.06.03 21:23.

Тема Re: ne6to za snimkite ni [re: sladki64eto]  
Автор Tandoori ((chick))
Публикувано11.06.03 21:25

Izvinjavai- ne se zajazhdam, no neshto ne mi e jasno:

estestvenno, 4e vsi4ki sme 4akali s netarpenie dezata si, majete ni sa6to, taka 4e kato pi6ete podobni iziavlenia si pomislete i za samotnite maiki v kluba.

Za samotnite maiki ne sa lnai-hubavi decata im zashtoto sa samotni li ili kakvo?
Te ne mogat da se radvat i da pishat pod snimkite si kakvoto si iskat zashtoto sa samotni li ili kakvo?
Vse edno az kato bjah bremenna da se draznja ot tova kak drugite momicheta kazvaha ce mujete im se grijeli za tjah, a moja go njamashe, makar ce bremennostta mi beshe tejka?
Naprotiv- dori mnogo sum se radvala za tjah. Estestveno e vseki da smjata svoeto bebe z anai-hubavo i da mu go kazva, a zashto ne i na sveta?
Njakaksi ne razbiram kakvo te e zasegnalo....

*Za vsjako neshto koeto si struva da se napravi, si struva i da se precakash s nego*

Тема Re: ne6to za snimkite niнови [re: Tandoori]  
Автор Bezhy (червено дяволче)
Публикувано11.06.03 21:51

Странно

явно жегите вече са започнали да вземат своите жертви

немога да раазбера някой хора, ама то и те самите дали разбират себе си - май не съвсем - много объркана работа....

Тема Re: ne6to za snimkite niнови [re: sladki64eto]  
Автор bistra ()
Публикувано11.06.03 22:54

Може би малко ще се отклоня от темата ти. Просто искам да я разгледам от друг ъгъл. Аз съм майка на момче и се надявам да НЕ бъда като ВСИЧКИ майки на много пораснали вече момчета, които познавам отблизо. Аз обичам бебето си и наистина смятам, че е много красиво. Може би като започнем да комуникираме с цели изречения и по-цялостно ще го имам и за много умен. Но...много се притеснявам да не се превърна в типичната свекърва, която смята че е родила най-прекрасния син на света и ...както става във приказките- дошла един ден най-лошата и грозна сестра на Пепеляшка и й го взееелаааа...Дано, дано успея да да се удържа да не боготворя по такъв безумен начин сина си, както виждам у майките на познатите ми по-отблизо мъже...В тази връзка никак не е излишен малко повече реализъм...

Тема мдааааанови [re: Bezhy]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано11.06.03 23:11

нищо чудно. На мен още преди половин година ми направиха забележка, че не съм се изказвала за всички пуснати снимки на бебета (а и на такива от ултразвук), колко са прекрасни, сладки и прочие. Та тогава разбрах и как има клубарки, които седнали с тефтер и молив броят на коя мама колко хора са писали и какво....и от тогава вече не пускам снимки в клуба

Тема stava6e vaprosнови [re: Shanya]  
Автор sladki64eto (minava6ta)
Публикувано11.06.03 23:34

za tova, 4e mi se struva napravo naglo edna ot maikite da napi6e pod snimkata na deteto si "nai-hubavoto bebe". ne sam kazala, 4e triabva da kriem dezata si. naprotiv, kluba e za tova, za da gi pokazvame na vsi4ki, za6toto te vsi4ki sa hubavi- nali sa si deza! ne razbiram koi sa tezi deto niamat deza i kakvo ob6to imat te?! osven tova ne se 4uvstvam kato jertva na jegite, kakto me narekoha niakoi i ne vijdam za6to triabva da se obijdame. prosto izraziavam mnenie za tova kolko sa korektni niakoi ot mamite v kluba.

Тема Re: stava6e vaprosнови [re: sladki64eto]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано11.06.03 23:46

виж сега, навремето още след подхвърлена идея от Мишел мисля беше сама предложих да направя албум с бебешки снимки - много чудесна идея беше. И на мен ми беше много приятно да се занимавам с това. Надписите под снимките бяха името на бебето и ника на майката.
Съвсем не съм на мнение, че трябва да си крием децата. Идеята за албумчетата обаче явно съвсем се сгъбуца след като се появиха такива обидени мами, които се занимаваха само с това да следят кой какво е написал за снимките на бебетата на другите. И аз бях много потресена когато ми направиха забележка. И както казах, спрях да пускам снимки на моите деца в клуба.
А колкото за общите албуми- още ги има, но не пращат вече снимки за публикуване - мисля thebee последна прати. Това е.
А мнението ми до колко са прави мамите да пишат, че тяхното бебе е най-хубаво ще запазя за себе си

Тема Re: stava6e vaprosнови [re: sladki64eto]  
Автор Дeлфин ()
Публикувано12.06.03 00:32

Сладкишче, това вече наистина е прекалено! Как може да ти правят впечатление такива неща???!!!
Едни се дразнят, че сме си показвали децата, други гледат какво се пише под снимките...трети пъдят вече родилите от клуба, че се казвал "Бъдещи майки", четвърти поясняват от висотата на ценностната си система за какво било уместно да се пише и за какво не...ако трябва на всички да се угоди, такъв клуб вече няма да има! Ама честно казано, от всичко изброено по-горе твоя проблем ми се вижда най-абсурден! Какво те бърка тебе кой какво ще напише под снимката на детето си?

Тема Oooo!!! Razbrah!!нови [re: sladki64eto]  
Автор Tandoori ((chick))
Публикувано12.06.03 00:33

Nashija tatko napravi dvata albuma v webshots-a i toi pisa i komentarite, a az ne sum vlizala da gi pogledna..no sega kato komentirahme napisanite neshta pod snimkite vljazoh da gi razgledam i vidjah, ce maicheto, koeto vizirash sum az.
Ami sujaljavam, ako komentara na supruga mi te e podraznil, no ne se sramuvam ce mujut mi smjata bebeto, koeto sum mu rodila za nai-hubavo, samo edno ne mojah da razbera- zashto ne se oburna lichno kum men kato tolkova te epodraznilo tova, a trjabva da govorish s nedomluvki?!I zashto da zanimavame celija klub s tova?!zaradi komentara " Shtastlivija tatko s nai-hubavoto bebe"??!!
" Edna mama", "njakoi maiki"..kakvo e tova? Kaji si-"Tanduri, goljama si ......( epitet po tvoi izbor) !! Ne te e sram da pusnesh takiva komentari pod snimkite si!"
Ami hubavo- tova si e tvoe mnenie. Suvetvam te da ne gledash i sledvashtite snimki , koito shte kachi suprugut mi v neta- nai-verojatno shte ima pak komentari pod tjah a te javno te draznjat.
A otnosno samotnite maiki- IZVINJAVAITE SAMOTNI MAIKI, sladkishcheto smjata, ce sum vi obidila. Sujaljavam mnogo, ne razbiram s kakvo.

*Za vsjako neshto koeto si struva da se napravi, si struva i da se precakash s nego*

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.