|
Тема
|
АГ Райна Княгиня
|
|
Автор |
boo (непознат
) |
Публикувано | 30.05.03 13:13 |
|
Момичета,
Има ли някой скорошни впечатления от АГ Райна Княгиня - бившата III градска? Рових се в архива и намерих само положителни мнения за нея и за доктор Вяра Джонгова която имала договор с тях. Аз съм в 32 седмица и май вече е крайно време да се ориентирам при кого и къде да раждам. Ще се радвам ако някои майчета споделят нещо за тази болница и докторка.
Благодаря ви и лека бременност на всички
| |
Тема
|
Re: АГ Райна Княгиня
[re: boo]
|
|
Автор |
bobi_k (непознат
) |
Публикувано | 30.05.03 14:02 |
|
Zdravei,
Az rodih predi 2 meseca, kato cialata si bremennost izkarah pri d-r Djongova. Naistina e mnogo dobar lekar, za sajalenie ne rajdah pri neia za6toto mi se stori mnogo tarifata na raina kniaginia. No pak malko predi tova tia mi kaza 4e sklu4va dogovor s vtora gradska, kadeto 6te moje da rodi6 bezplatno, samo niakakva taksa se dopla6tala za tova 4e tia 6te vodi rajdaneto, no togava o6te ne znae6e kolko. Taka 4e ako si izbrala neia popitai ia. No ot neia samata sam mnogo dovolna. Ve4e kak e pri rajdane ne znam. Samo edno 6te ti prepora4am, kadeto i da si izberi si epidyralna ypoika, naistina bolkite iz4ezvat napalno,za 10 min. I posle niamah nikakvi strani4ni efekti. Ako ima6 vaprosi, pi6i mi.
Yspeh i leko rajdane!
| |
Тема
|
[re: bobi_k]
|
|
Автор |
Merkata (*************) |
Публикувано | 30.05.03 14:26 |
|
Преди 1 година д-р Вяра джонгова ми водеше консултациите и бременността, но по същите ричини не ми води раждането. Ако искаш да ти препоръчам лекар - точно тя е един от акушер-гинеколозите, за които май няма лоши отзиви. При разговора ни за алтернативите за наближаващото раждане й казах, че няма да имам възможност да си платя за ангажимента й към мен и тя съвсем човешки ми препоръча "най-доброто според нея тогава - родилното отделение на II градска, малко, но с всичко необходимо и никак нелоши специалисти". Послушах я, отидох без уговорка с никой, останах учудващо доволна. А сега разбирам, че явно и тя се е насочила натам. Ако е така, иди да се видиш с нея в кабинета й в медицински център Вита на Христо Ботев. Ако не ти се рови за координати, кажи, ще ти пратя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
userkata (юзерка) |
Публикувано | 30.05.03 14:34 |
|
аз ходя при Вяра Дж. от много години и раждах в Р.Княгиня заради нея.
Всичко е супер.
п.с. раждала съм там 6.2001г. и 2.2003г.
| |
Тема
|
[re: Merkata]
|
|
Автор |
boo (непознат
) |
Публикувано | 30.05.03 14:38 |
|
Izdirih gi ot cluba, blagodaria
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dorothy (непознат
) |
Публикувано | 30.05.03 16:09 |
|
Аз раждах в Р. Княгиня преди година и половина и съм много доволна. Бях при Д-р Лесичкова, защото тя е лекаря при който по принцип си ходя и съм доволна. Раждах с епидурална упойка и наистина болките изчезнаха точно 5 минути след поставянето. Никога обаче не препоръчвам лекар, защото при всеки е много индивидуално и страдам от личен опит - бях препоръчала на една приятелка мойта зъболекарка от която съм супер доволна, но......... уви тя въобще не остана с такива впечатления. Мисля че трябва да се довериш на човек при който се чувстваш спокойна и поне малко има наблюдения върху теб.
Пожелавам ти леко раждане:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
silveto_5 (непознат
) |
Публикувано | 30.05.03 19:57 |
|
Здравей,
аз ще раждам там термина ми е на 3.06 не остана много време . Ще пиша как е било дано всичко да е наред
| |
Тема
|
|
|
Автор |
liviana (zasmiana) |
Публикувано | 31.05.03 22:55 |
|
Aз също съм само с добри впечатления за Райна Княгиня, раждах там преди 10 мес. Ако можеш да си го позволиш мисля, че си заслужава. можеш да си сигурна, че лекарите са добри, а акушерките ще правят това, което поискаш и ще се дършат добре с теб. Сигурно в много държавни болници можеш да получиш същото, но трябва да рискуваш и да имаш късмет да попаднеш да свестни лекари.
Където и да решиш нека раждането ти е леко и безпроблемно!:)
| |
|
|
|
|