Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема ИСКАМ ДА УМРА...нови  
Автор lskrica Nadejda (:-))))
Публикувано20.05.03 09:40

Мили момичета,аз родих на 17.05. в 12 40ч. един прекрасен син,който кръстих Калоян.Толкова желан и обичан...Раждането мина леко и безпроблемно и аз нямах търпение да гушна бебчо и да го закърмя.Когато ми го дадоха веднага му дадох гърда,но той не искаше да засуче.Помислих си,че като огладнее,ще поиска,защото другите ми двама сина веднага сучеха и нямах проблем.Не можех да се отделя от Калоянчо и цял ден и цяла нощ пробвах да закърмя,но не и не...А той беше отпуснат и само спеше,а от време на време потреперваше...Обърнах внимание на лекарите,че не яде,а те ми казаха,че няма страшно-да продължавам да опитвам.Но аз забелязах,че той въобще не се мъчи дори да захапе-просто не може и не знае как,за това има казах,че според мен няма сукателен рефлекс.Тогава вече те се разтичаха да правят всякакви изследвания-взеха ми бебчо да го хранят със сонда,защото започна да спада на тегло...А за мен и мъжа ми започна един ад и незнам дали ще свърши някога...Оттогава не спирам да плача...Гледаха бебо на ултразвук и казаха че има две големи кисти в мозъчето и това подтиска сукателен и гълтателен рефлекс,а същевременно бебчето ми започна да прави гърчове и мина на приспивателни и го сложиха в кувьоз.Ходихме на скенер по спешност и там още повече ни обезвериха.Казаха,че кистите са много и са се образували на място,където не се е образувало мозъчно вещество.Не знам как не умрях още тогава?...
Не искат да ни дават много шансове,много скептично са настроени и казват,че не са виждали друг подобен случай.Вчера мен ме изписаха,а бебо остана.Аз не исках да си тръгвам,но мъжа ми почти насила ме измъкна,защото в болницата бебо не е при мен,а аз само плача.И само ми казва,че имам и други деца и заради тях трябва да се държа.Но аз не мисля за нищо друго,само Калоянчо ми е пред очите-мъничък,безпомощен...а е толкова красив и оформен-нищо не показва да има проблем.Пък и цялата бременност ме гледаха на ехограф и винаги питах има ли проблеми и доктора ме уверчваше че всичко си е идеално.Питам се какво стана,господи и защо така се обърка живота ми-само за един ден.Сега съм в къщи и само като погледна креватчето и дрешките ,започвам да рева.Въобще нямам желание за нищо без моето детенце.С опразването на корема ми,се изпразни и душата ми...
Все още с мъжа ми имаме надежда.И той милия така се радваше,а сега плачем с кървави сълзи...В петък ще ходим до София,за да правят ядрено-магнитен резонанс и тогава евентуално ще ни кажат какви са прогнозите...Не искам да мисля за най-лошото,НЕ ИСКААААААААААААААМ.
Ако някоя от вас е чувала за такъв случай или знае някой добър специалист,нека ми напише.В най-голямата безисходица съм в живота си.Моля ви,ако някой може да ми помогне със нещо.Дори това да е само една молба за Калоянчо,или запалена свещичка...
Стискайте ни палци и дано Господ е с нас и бебчо да успее да се пребори...
Защото без моето бебче , просто животът не би могъл да е същият,нито би могъл да е живот.
Извинявам се на всички за тъжната тема,но имах нужда да споделя...

Тема Re: ИСКАМ ДА УМРА...нови [re: lskrica Nadejda]  
Автор ET (Dementor)
Публикувано20.05.03 09:42

моля се, сега ще се помолим с Галя за Калоян и за тебе, дано Господ се смили

Автор Xaпka (бирена)
Публикувано20.05.03 09:51

Ужасно, ужасно гадно е Не мога да ти помогна с нищо, освен да се помоля на Дядо Боже за Калоянчо и да ти стискам палци за ЯМР-то. Дано да се оправи!

хапещо

Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано20.05.03 09:53

Мила майчице,
зная, че едва ли бих могла да те утеша в този момент, това което искам да ти кажа е да вяраш! Не губи надежда, не се предавай, не падай духом!
Все още е твърде рано за окончателни прогнози, не допускай до ума си безнадежди мисли.Зная, че болката ти в този момент е неописуема и каквото да ти кажем тук, едва ли ще я притъпим. Облегни се на съпруга си и двамата се покрепяйте, болката и надеждата са тези, които ви сплотяват сега...
Не зная нищо по въпроса с кистите, но си мисля, че не може да няма добри лекари, не може да няма изход...
Не умирай, а се моли за своята рожба, бъди духом с нея. Аз също ще се моля!

Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.

Тема Пожелавамнови [re: lskrica Nadejda]  
Автор Smile ()
Публикувано20.05.03 09:54

също като ника ти да намериш някоя искрица надежда и тя да се превърне в реалност. Моля се да са поставили греша диагноза.

Тема samo ne gubi nadejdaнови [re: lskrica Nadejda]  
Автор eternity (експериментатор)
Публикувано20.05.03 10:00

tq vinagi umira posledna.

moje i vsichko da se opravi. samo ne se otchajvaj, dryj se i zaradi drugite ti dechica i zaradi sypruga ti i dori i zaradi Kaloian. ne se predavai i dano vsichko se opravi

@целува всички в клуба и им желае щастие

Автор ellion (sancta)
Публикувано20.05.03 10:02

съчувствам ви с такава сила, че ако това можеше да помогне....
ще се помоля на това, в което вярвам - дано лекарите са наистина професионалисти, действат бързо и адекватно и направят най-доброто, което е възможно в случая
надявам се положителната енергия на толкова много жени, които днес ще прочетат за вас да обърне ситуацията и да помогне също...
съжалявам ужасно... толкова мъка не трябва да се струпва на никого, просто не е честно, борете се докато наистина има смисъл

Terra Trance == E-O == Chameleon == !Gravity Co.!

Автор tinkerbell (fair(y))
Публикувано20.05.03 10:02

Моля се за вас! Не губи надежда и не се предавай, мила Искрица Надежда.
Господи, дано да се оправи Калоянчо, дано!

Автор Чeтa (с ударение на е)
Публикувано20.05.03 10:03

Ще разпитам за лекар който може да помогне. Не мога да ти обещая нищо, но ще се опитам...
Бъди силна, заради детето си!

Тези които не умеят критикуват

Автор kopche (заинтригувана)
Публикувано20.05.03 10:05

“Боже, колко мъка…..”

Чета написаното и очите ми се пълнят…
Много съжалявам за това, което ви се случва.
Несправедливо е!
Господ да е с вас!
Сили!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.