Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:43 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Топ 10 на първата бебешка козметиканови  
Автор axa ()
Публикувано10.04.03 12:49

Мили майчета, пускам тази тема , защото съм ошашавена от избора в магазивите и не мога да реша какво точно да купя за бебо! Има страхотен избор, но каво точно ще ми трябва.....Пудра, бебешки сапуни, шампоани....Какви марки....
Много ще съм ви благодарна ако споделите опит, защото имам чувството че ще купя 100 излишни неща, а това което ми трябва пак ще липсва

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от axa на 10.04.03 12:50.</EM></FONT></P>

Редактирано от axa на 10.04.03 13:04.

Тема Re: Топ 10 на първата бебешка козметиканови [re: axa]  
Автор yanita (засмяна)
Публикувано10.04.03 13:01

1. шампоан + пяна за къпане - Prim'age - овлажнява кожата, мирише хубаво, няма нужда да се изплаква
2. хидратиращ крем - Prim'age - не е мазен, а в същото време не позволява на кожата да се изсуши
3. за дупето - Sudocrem - вече го обсъдихме в една друга тема с Палмира и Лиа - вълшебно мазило е! не съм виждала подсечено бебешко дупе. щом леко се зачерви кожата, мацвам малко крем и забравям за проблема...обаче в родната ни страна не се продава... може би друг цинков крем ще върши същата работа
4. бебешки ампулки физиологичен разтвор - вършат чудеса при запушено носле
5. пудра не съм ползвала - купих, разпечатах и така си стои...

нашето гардже си е най-хубаво!

Автор monikata (тя)
Публикувано10.04.03 13:23

Мога да ти помогна с един пространен и актуализиран в движение и на база личен опит списък (не твърдя, че е меродавен, но мисля, че е полезен) за покупките, необходими за бебо.

Ако искаш, дай мейл за връзка!

А аз козметиката съм категорична, че Бюбхен е върхът!
И забрави за Johnson, ако не искаш проблеми с алергии, обриви и подобни гадости.

Тема Re: Топ 10 на първата бебешка козметика [re: axa]  
Автор mammy6 (най-мама)
Публикувано10.04.03 13:28

аз съм за Клоран- -върхът са!!!!

ЩАСТЛИВА СЪМ !!!!

Тема Re: Топ 10 на първата бебешка козметиканови [re: monikata]  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано10.04.03 13:28

Нивея , особено кремът против посичане и мокрите кърпички, няма по хубави от тях

Тема Re: Топ 10 на първата бебешка козметиканови [re: monikata]  
Автор axa ()
Публикувано10.04.03 13:35

Мен хич ме няма по списъците. Мейлът ми е axenia@abv.bg.Ще съм ти благодарна ако ми пратиш нещичко...

Автор vesi1 (лудата)
Публикувано10.04.03 13:35

Сестра ми реши този проблем без да иска. Просто подариха за бебка к-т козметика NIVEA. Шампоана се разтваря във водата и е удобен. Ползва тоалетно мляко(лосион), пудрата по-рядко.
Що се отнася до дупето - там сме цяла аптека, но най-помага крем Здраве.

Тема vapros otnosno kozmetikata na Kloran?нови [re: mammy6]  
Автор veronikka ()
Публикувано10.04.03 13:37

sapruga mi napravi podarak za beboka,komplekt kozmetika na Kloran,kaza mi che negov kolega e spodelil che tazi kozmetika polzvat za tjahnoto bebe i che ne alergizirala no az se samnjavam i ochte ne sam ja probvala.
Probvala li si :penechtijat gel za kosa i tjalo,pochistvachtata voda ili pochistvachtoto toaletno mljako?
От Kои продукти на клоран си доболна?

Тема Re: vapros otnosno kozmetikata na Kloran?нови [re: veronikka]  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано10.04.03 13:46

Харесва ли ти как мирише Клоран?

Автор MM (lyubopitna)
Публикувано10.04.03 14:04

1. За подсичане Sudocrem - наистина е много добър, една опаковка ще ти стигне за много дълго време, аз по съвсем малко слагам. Но наистина може би и всеки друг цинков крем ще има същия ефект
2. За масаж след баня и особено в началото като ни се белеше кожата - зехтин или друго растително масло (избягвах тези които са от ядки като бадемовото, от страх за алергии, въпреки че някои казват че бадемовото не е алергизиращо)
3. За лека форма на екзема или просто по-сухи петна по кожата - Аcqueous Cream, не знам дали го има в БГ, но тук в Англия ми го препоръчаха, много съм доволна - слагам го и по лицето и по тялото и помага много бързо. Може да се ползва и при къпане - намазваш бебока преди това и после го слагаш във ваната и изплакваш.
4. За бебешка кал - пак зехтин и един шампоан на който сега не мога да се сетя името
5. За къпане - в началото само вода, после и един сапун който е за бебета естествен с чисти продукти но и на него не мога да му се сетя името сега, но това е без значение, просто гледай да има колкото се може по-малко съставки и парфюми в него

Anna 07/09/2002

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.