Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема бъдещи майки интереснонови  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано26.03.03 12:26

Утре в "искрено и лично " темата ще е за нас и по скоро за Софийските мамита.

Тема Re: бъдещи майки интереснонови [re: Kitke]  
Автор Beceлa (vesi)
Публикувано26.03.03 12:38

ако ще е като предишната, по-добре не я гледайте. може да се разтревожите прекалено много, а това не е добре за бебчовците.гледахте ли преди известно време предаването по същата тема?

Тема Re: бъдещи майки интереснонови [re: Beceлa]  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано26.03.03 12:45

При всички случаи предпочитам да знам повече та ако и да е лошо . Подготвям се психически и знам от какво да се пазя.
Розовите очила не са полезни никому.

Според мен разбира се

Автор Beceлa (vesi)
Публикувано26.03.03 13:00

изобщо не говоря за розови очила, всеки е чувал и знае за гадостите които се случват непрекъснато в живота. това просто беше мое мнение никого не карам да се вслушва в него, просто е съвет. всеки сам решава, разбира се.

Тема предишния път беше доста страшно, наистинанови [re: Beceлa]  
Автор Nataliee (непознат )
Публикувано26.03.03 15:24

Здравейте, досега само съм ви чела, но по тази тема не мога да се въздържа.... Предишното предаване наистина си беше доста страшничко, поне за мен.... Тогава бях в 6-я месец, доколкото си спомням... Но от друга страна си мисля, че е по-добре да сме предупредени за възможните опасности от страна на тези, в чиито ръце оставяме не само своя, но и на детето си живот....

Автор Чeтa ()
Публикувано26.03.03 15:24

Каква е темата точно?

Тема Re: бъдещи майки интереснонови [re: Чeтa]  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано26.03.03 15:52

“Какво струва раждането?”27 Март 2003, 10:00 часа
Три жени едва не загубили живота си, създавайки живот. Радостта от това да бъдеш майка и ужаса да погледнеш смъртта от близо, понякога идват в един и същ момент... Колко може да коства една лекарска небрежност?

Автор Nadin ()
Публикувано26.03.03 16:46

Като си спомня аз как се чувствах по време на бремеността и ви препоръчвам ако е страшно да не го гледате, само ще се разтроите излишно!!!
Това не са "розови очила", просто според мен няма смисъл от подобен род травмиране. Бъдещата майка трябва да си мисли за хубавото което и предстои, да се зарежда с положителна енергия, а не да си мисли какво лошо евентуално би могло да и се случи!!
Това е моят съвет момичета!

Тема Re: бъдещи майки интереснонови [re: Nadin]  
Автор Taнчe (трудна)
Публикувано26.03.03 18:10

Съгласна съм с Надин, че бременната жена не трябва излишно да се натоварва психически. Аз също гледах това предаване, точно тогава бях в България. За момичето, което родило в Тина Киркова със секцио, когато разбрах, просто ми се скъса душата. Ако ще е някакъв кошмар и този път, горещо ви съветвам да си излезете на разходка в парка например вместо това...

термин 7 Май - Виктор

Тема Re: бъдещи майки интереснонови [re: Taнчe]  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано27.03.03 12:34

Предполагам е въпрос на психика.

Някои като мен предпочитат да имат готов вариант за всякакви ситуации.
Така се чувствам много по- сигурна, отколкото да съм в неведение.

Все пак това са факти никой не е застрахован от всичко

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.