|
Тема
|
predvaritelni izsledvaniia
|
|
Автор |
ilia.imanuil (новак) |
Публикувано | 27.03.03 10:51 |
|
zdravejte!
bihme iskali da zapotchnem da pravim opiti za bebe. interesuva me kakvi izsledvaniia spored vas e dobre da si napravia (napravim) predvaritelno. az sas sigurnost shte se izsledvam za toksoplazmoza, zashtoto sam gledala mnogo koteta.
blagodaria vi!
| |
|
Здравей! И поздравления за смелото решение! Предварителни изследвания, без да имате някакви притеснения/съмнения за някакви болести са само излишен разход. Малко вероятно е да си носител на токсоплазмоза без да си боледувала. За твое успокоение си направи тест и най-добре докато си бременна не гледайте котка вкъщи. Други задължителни изследвания (но обикновено се назначават през 3-4 месец) са за спин, сифилис, хепатит, кръвна група и кръвна картина. Все пак мисля, че е най-добре да се консултираш с гинеколога си. За да ускорите процеса може да си вземеш тестове за овулация.
Желая Ви успех и те чакаме в клуба!:)))
| |
|
Ако имаш желание и ако си в контакт с малко дете си направи изследвания за РУБЕОЛА и ВАРИЦЕЛА. Ако не си го карала правят ваксина. Може да си изследваш и влагалищния секрет за да изчистиш гъбички и др. евентуални проблемчета. Но всичко е по твой избор. Късмет 
| |
|
az sam bil abolna ot varitzela kato dete, a sreshtu rubeola me vaksiniraha predi 2 godini. tova okazva li niakakvo vliianie?
| |
|
Това е много хубаво. Означава, че няма риск да се разболееш от шарка докато си бременна, защото си си изградила имонитет. При рубеолла по време на бременност правят аборт, а за варицелата има по-малък риск от тежки малформации на плода. При теб такава опасност няма . Даваи смело напред.
| |
|
|
|
|