|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Aprilskite mami
|
|
| Автор |
el_ena (az) |
| Публикувано | 12.02.03 12:20 |
|
|
Zdravejte aprilski mami!:)
Kak se chuvstvate? na men veche dosta mi tezhi korema, no kato trygna vednyzh... Trudno e stavaneto i liaganeto:)
Iskam da spodelia edno useshtane. Sluchva li vi se da pochuvstvate neshto kato draskane s igla mnogo nisko dolu, niakade pod pikochia mehur ili na nivoto na vlagalisteto. Ne boli , no e nepriatno. Ima dni, kogato dosta chesto go useshtam. Znae li niakoi ot kakvo e? Dali e normalno?
Inache ritat li babocite? poniakoiga korema mi syvsem ne e v ovalna forma, vytre niakoi se protiaga li protiaga:)Samo rykata na tatkotomozhe da go uspokoi...
Leko nosene na vsichki! Chakam novosti!
| |
|
Тема
|
Re: Aprilskite mami
[re: el_ena]
|
|
| Автор | Kally (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.03 12:37 |
|
|
Аз не съм Априлска , а Юлска мама, но имам приятелка, която имаше подобно драскане от вътре. Мисля, че не беше на същото място. Когато роди дъщеря си , каза, че имала ноктенца и вероятно усещането идвало от там при движенията на бебка.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vache () |
| Публикувано | 12.02.03 13:35 |
|
|
Аз имам сходно усещане, малко като усещането, когато ти правят цитонамазка, нали. Ако е това, аз си мисля, че бебето просто натиска там с ръчички или крачета по шийката на матката. А иначе наистина не е болезнено и не трябва да бъде, по гадно е да те срита по пикочния мехур . Ти в коя седмица си?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
axa () |
| Публикувано | 12.02.03 15:38 |
|
|
Е, аз онзи ден имах чувството, че ми е седнало на белия дроб и маха с крачета!
Голямо ритане пада! А аз съм с доста голямо шкембе вече! 
| |
|
Тема
|
[re: Vache]
|
|
| Автор |
el_ena (az) |
| Публикувано | 12.02.03 15:55 |
|
|
sega sym v 31 gestacionna sedmica. terminyt e na 17.04, ama ne znaia koi e rodil tochno na datata...
ti za koga si? Pusnaha li izsledvaniata? na men mi kazaha, kogato vliaza v 45te dni predi razhdaneto - togava.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vache () |
| Публикувано | 12.02.03 18:53 |
|
|
Аз съм в 33 г.с. (2 април) ама си мисля, че ще съм мартенска мама, то и бебето върви по-голямо. Изследванията ги направих в началото на януари, около 28 седмица. Става дума за Васерман и Австр. антиген, а иначе в 45-дневния болничен излизам на 16 януари. В понеделник съм на запис на тоновете и тогава ще си взема обменната карта.
| |
|
Тема
|
[re: Vache]
|
|
| Автор |
el_ena (az) |
| Публикувано | 12.02.03 21:25 |
|
|
I nasheto bebe varvi po-goliamo, da e zhivo i zdravo...
tova sys zapisa na tonovete koi te izprashta i kade? ili e po moia iniciativa??
za izsledvaniata - ne ti li napraviha i izsledvania na vaginalnia sekret? az imam sekreti i mislia, che triabva da gi izsledvam i lekuvam...
| |
|
Тема
|
Kakvo pravite pri visoko kryvno
|
|
| Автор |
el_ena (az) |
| Публикувано | 13.02.03 09:03 |
|
|
snoshti izvednyzh mi zabrymcha glavata i mi stana napregnato. reshih da si premeria kryvnoto ( v kashti imame aparat) i beshe 150/90! Kakvo da pravia v takiva sluchai? Chela sym, che e normalno s napredvaneto na bremennostta (az sym 7. mesec) i kryvnoto da se vdiga, no chak tolkova? Dnes e normalno - 120/80. predi bremennostta vinagi sym imala nisko kryvno. prez bremennostta sa mi go merili 1-2 pyti - vse normalno. Snoshti imah mnogo pritesnenia, mozhe i da e incidentno...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
yani (непознат
) |
| Публикувано | 13.02.03 09:52 |
|
|
Privet aprilski mai4eta
Nie sme s termin na 14.04, no i nie sme dosta golemi4ki i mnogo tejki.
El_ena, zapisa na tonovete tryabva da ti go napravqt v jenskata konsultaciq - pone pri men be6e taka.
Orientirahte li se kude 6te razhdate?
Imate li vreme i jelanie za nqkakva sre6ta, kato se pozatopli vremeto?
Leko donosvane! Ne ostana mnogo
| |
|
Тема
|
Re: Kakvo pravite pri visoko kryvno
|
|
| Автор |
*Milena (Варна) |
| Публикувано | 13.02.03 10:20 |
|
|
Много е опасно да вдигаш високо кръвно. Започни да го следиш и непременно се обади на гинеколога си. Дори и инцидентно, незнаеш друг път дали не се е вдигало.
Не е нормално с напредването на бремеността да се вдига повече от 120/80.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|