|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ето ги и снимките от срещата на майките!
|
|
Автор |
dodo_dodo (само веднъж) |
Публикувано | 16.03.03 00:25 |
|
Най-накрая, ще прощават нетърпеливите
Вината е моя, защото не успях да ги изпратя навреме на мамма - имах проблеми с връзката. Тя пък се измъчи цяла вечер да ги качва на Уебшотса и така.....
Интригата е силата на слабите.
| |
Тема
|
Re: Ето ги и снимките от срещата на майките!
[re: dodo_dodo]
|
|
Автор |
Amina (жива душа) |
Публикувано | 16.03.03 00:35 |
|
много сте готини!
как искам и аз да мога да идвам по мамски сбирки........ уххх да му се не види
| |
Тема
|
[re: Amina]
|
|
Автор |
jara (bez) |
Публикувано | 16.03.03 00:39 |
|
Блазе ви....Каква хубава българска маса сте опнали.По вси4ко ли4и ,4е сте изкарали готино
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Samsara (непокорна) |
Публикувано | 16.03.03 00:49 |
|
А този малък Велимир ще го изпапкам, шошон сладък
| |
Тема
|
|
|
Автор |
arrows (оранжева) |
Публикувано | 16.03.03 02:31 |
|
Аууу,страхотни сте.Тъй като гледам голям купон ще да е било.
И аз искаааааааааам.....
... оранжевите майки с оранжеви дечица, оранжеви китари-оранжево звънят...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lavender () |
Публикувано | 16.03.03 02:37 |
|
Еее скоро не бях виждала толкова хубави жени-български! Аз понеже много не се гледам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LiaLia (хонорувана) |
Публикувано | 16.03.03 11:06 |
|
Момичета, много хубави снимки, много весела компания. Все се каня да ви питам, вие като се събирате с истинските си имена ли се наричате или ползвате никовете от клуба? То май става голяма мешавица, а? Как се справяте. Аз понеже съм била само на първата среща в Южния парк и оттогава нямам възможност да затвърдя истинските ви имена, но съм сигурна, че ако се видим с вас, живот и здраве, пак, доста ще се бъркам, ще трябва да ме прощавате...
Floss!
| |
Тема
|
Сега да се съберат мъжете и да избират...
|
|
Автор |
Theo (besen) |
Публикувано | 16.03.03 20:51 |
|
...вицемодератор.
А някои по-така, по бански, няма ли?
Хубавици :)))
Тео

| |
Тема
|
Присъединявам се -
[re: Theo]
|
|
Автор |
Stefan (хич ме няма) |
Публикувано | 16.03.03 22:55 |
|
(и аз бях от отбора на нетърпеливите) - че са хубавици. И понеже разиграха в аванс (и в клубен вариант) войната в Залива - сега майчетата добре отмарят край бялата покривка...
Въпроса за банските сега не е много актуален - но виж! - ако спретнат следващия купон край морето през лятото - ще имаш сигурно късмета да спиш спокойно с осъществена мечта под възглавницата. А аз като бургазлия също имам шанс да мярна някоя от агитката насам, понеже варненската дружина малко наостриха саби около защитата на Смайл. Преди малко прочетох:
Заглавието на темата е "Публичен процес", а не линч. Процес обаче нямаше, защото за такъв е необходимо да има страни. А в случая страни нямаше. Процеса беше едностранен. А такъв процес е непознат.
Съвсем правилно го е написала моята любимка: (превеждам си го така) Смайл ни изработи яко. Нищо не тормози жената така както мълчанието. Те очакваха защита, каквато не получиха. И чудото си отиде преди трите дни.
Бях впечатлен от ентусиазма, с който варненци си защитиха момичето. Браво на тях! Браво и на Дебра за вятърните мелници! Сега, струва ми се, и двете трябва да се оттеглят от модерирането и да се въведе мандат в този клуб, защото е доста специфичен и интригите няма да престанат. Напротив - бих казал - че ще ескалират... Като страничен човек смея да твърдя, че и Христос не би излязъл чист от цялата тази история, още по-малко една или две модераторки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Triniti (минаващ) |
Публикувано | 16.03.03 23:18 |
|
Срахотни сте и много, много ви завиждам. Дали някога ще се организира по - голямо събиране, в което ще се включим и ние от провинцията. Мног се надявам. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|