Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема памперсинови  
Автор mammy6 (най-мама)
Публикувано13.03.03 10:21

бих искала да чуя мненито ви за марките памперси че нещо не мога да улуча добри....взимахме тези на "памперс" но сутрин бебо е мокър до уши!!!! сега взехме на Либеро-същата работа-повече от 3-4 часа не държат а аз не искам посреднощ да сменям памперси и да го разсънвам.....аз ли не ги слагам правилно..малки ли са...големи ли са....не мога да разбера! а като им гледам рекламата едва ли не ги лепваш на дупето и вече когато се сетиш....

ЩАСТЛИВА СЪМ !!!!

Тема Re: памперсинови [re: mammy6]  
Автор userkata (юзерка)
Публикувано13.03.03 10:40

при мен е същото по отношение за памперс, а за борис бях супер доволна.
вчера купих либеро само че по-голям номер от тези на памперс (3, а при либеро от 5-8кг).

Автор Reza (новак)
Публикувано13.03.03 10:43

Pampers са много добри...аз поне съм супер доволна и наистина е така...слагам го вечерта и сутринта дупето е сухо.
те си имат номерация.....в зависимост от килограмите...

Автор Flash_ (чака пролетта)
Публикувано13.03.03 10:54

За Сиси съм ползвала само Памперс. Е, имало е няколко "инцидента" но като цяло съм доволна. Или бях доволна. Не знам дали повредата не е в нашия си телевизор ама напоследък често се случва памперса да се скъса от вътрешната страна и дупето и се полепва с ...вата! Дали е защото тя ...ух какво ли не прави , чекне се постоянно някъде, тръшка се...все си мисля, че не му е лесно на тоя памперс да е на дупето и....а и не съм чула някой друг да има такова оплакване!

Автор mania4ka (madness)
Публикувано13.03.03 11:19

За мен Памперс са най-добри, като качество и цена. Много съм доволна. Ползвам от време на време Фиксис и Хъджис - те също са хубави, но са малко по-спъпички от памперс. От либеро не съм доволна, защото кожата на бебето си е направо мокра, като му сваля памперса. Проблемът със мокренето и ние го имахме през ноща макар че ползвах памперс, нос се оказа, че дупето на бебо е малко и от накъде изтича. Като стана 2 месеца и напълни памперсите с дупето вече нямаше никакъв проблем.

Автор saskia ()
Публикувано13.03.03 11:21

Аз освен "Памперс" други не съм ползвала, но на няколко пъти като не съм забелязала, че като му слагам памперса пишчицата му е застанала на горе целия се опикава, иначе държат.

Автор Nea (en espera)
Публикувано13.03.03 11:21

Ние отначало бяхме на Пампхерс, ама нещо много взеха да пропускат, та ги сменихме с Молтекс.... Уж много хубави били, ама не би.... пак яко пропускаха... Та сега (Viva Делфин!!!!) купих Либеро и стааашно много ми харесват... първо, че не пропускат въобще, а и са толкова микички , че нямам думи просто. Определено това ще е моята марка!
Леле каква реклама им направих, ама наистина са супер! Пък и са по-евтини от другите... е, не много....

Автор KeiSi (*)
Публикувано13.03.03 11:39

Аз съм доволна от памперс. Случвало се е да пропускат, но рядко. Кой номер памперс ползвате?

Автор yanita (засмяна)
Публикувано13.03.03 11:39

с изключение на един пакет либеро, вече 11 месеца ползваме само памперс. педантично проверявам всяка сутрин дали кожата на габи не е поне малко влажна. дупенцето й винаги си е било сухичко и пухкаво. случвало се е да излезем някъде вечер, после тя да заспи в колата и да се събуди чак на другата сутрин, т.е. не й сменям памперса в продължение на повече от 12 часа (сега някой ще ме обвини, че се грижа лошо за децата си!) и пак си е суха.

много рядко се е случвало памперсът да пропусне и да се намокрят дрешките. просто някой от нас не го е сложил както трябва (накриво, прекалено хлабаво, подгънати краища...)

при теб какъв е точно проблемът - мокро е дупето или памперсът пропуска и мокри дрехите?

нашето гардже си е най-хубаво!

Автор lenny (щастлив)
Публикувано13.03.03 11:41

Най-съм доволна от памперс. Даже купувам големия пакет 92 броя - тъкмо за цял месец да има. Лъки се мокреше така когато размера му стана малък - пробвай с по-големия размер - колко килца стана Дънди - просто вземи от следващия размер и пробвай. И преди това не забравяй да го целунеш.... може и по д....то - само така лепват памперсите

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.