Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:37 10.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Бебета през Юлинови  
АвторБeбoцитe (Нерегистриран)
Публикувано05.02.03 23:12

Има ли майки от София, които ще имат бебета през Юли и как се чувстват.

Тема Re: Бебета през Юлинови [re: Бeбoцитe]  
Авторnet (Нерегистриран)
Публикувано06.02.03 09:16

и аз чакам юлско раче,засега всичко е наред,малко ми се гади и нашишкавявам,но иначе съм много щастлива! а при вас как е?

Автор Roo (непознат)
Публикувано06.02.03 10:07

Има :)
Засега сме добре, вече си имам коремче, което не влиза в старите ми панталони.
На мен почти не ми се е гадило, само 2-3 пъти сутрин и то когато съм станала и не си хапнала веднага нещо.
Единственото ми притеснение е че все вдигам тежко, но докторката каза че засега няма проблем и бебо си е наред.
А вие как сте?

Тема Re: Даа, има и другинови [re: Бeбoцитe]  
Автор belyata (olele)
Публикувано06.02.03 11:04

но сме в Пловдив
добре сме с бебо, гледаме се и си махаме на ехографа
ходим на гимнастика за бременни, работим и т.н
Очакваме да се срещнем към 07.07.03
А вие?

D:\Clipart\Design\SHADOWS\KISSING.WMF

Тема Re: Даа, има и другинови [re: belyata]  
Автор Vlas (viarvashta)
Публикувано07.02.03 15:06

хей, иаз съм юлска(27).Добре сме.Правих си генетичен тест преди 3 дни и чакам резултата.Разкажи ми моля за гимнастиката.мисля и аз да се запиша тук или да си турся касетка с упражнения от някъде и сама да опитам.

Тема Re: Даа, има и другинови [re: Vlas]  
Авторmama kama (Нерегистриран)
Публикувано07.02.03 16:19

И аз съм с вас - в края на юли. За втори път в живота ми е и много се вълнувам за пола (да знаете сайт с таблици за определянето му?). И аз едрея, но се чувстваме добре и чакам с нетърпение да минат месеците до първата ни среща! Желая на всички ви здраве, лека бременност и безпроблемно раждане!

Автор Pipi (непознат )
Публикувано07.02.03 17:59

И аз съм за към края на юли, стига всичко да е наред. Иначе корема ми расте видимо с всеки изминал ден, ама няма как нали са 2 там . А от извесно време почнаха и да ме гъделичкат :)

Лека бременност на всички!!!

Автор Sania (непознат)
Публикувано08.02.03 14:16

Аз съм за 23.07. За сега се чувствам добре, корема ми расте доста бързо. Вие как сте с килограмите?

Тема Re: Бебета през Юлинови [re: Sania]  
АвторБeбoцитe (Нерегистриран)
Публикувано09.02.03 00:24

Термина ми е на 2юли и ще имам близнаци-разнояйчни. Коремът ми расте, бебетата ме ритат въобще всички екстри. Последният месец качих 2кг., но пък първите месеци смъкнах така че горе долу сам добре. Чувствам се много добре дано да е така до края. Лека бременност и Чао.

Тема Re: Даа, има и другинови [re: Vlas]  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано09.02.03 10:19

Къде в София си прави ген. тест, нали си в София? Всъщност аз съм за началото на Август, но знае ли човек......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.