Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:01 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ето ги и снимките от срещата на майките!нови  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано16.03.03 00:25

Най-накрая, ще прощават нетърпеливите
Вината е моя, защото не успях да ги изпратя навреме на мамма - имах проблеми с връзката. Тя пък се измъчи цяла вечер да ги качва на Уебшотса и така.....

Интригата е силата на слабите.

Тема Re: Ето ги и снимките от срещата на майките!нови [re: dodo_dodo]  
Автор Amina (жива душа)
Публикувано16.03.03 00:35

много сте готини!
как искам и аз да мога да идвам по мамски сбирки........ уххх да му се не види

Тема Re: Ето ги и снимките от срещата на майките!нови [re: Amina]  
Автор jara (bez)
Публикувано16.03.03 00:39

Блазе ви....Каква хубава българска маса сте опнали.По вси4ко ли4и ,4е сте изкарали готино

Автор Samsara (непокорна)
Публикувано16.03.03 00:49

А този малък Велимир ще го изпапкам, шошон сладък

Автор arrows (оранжева)
Публикувано16.03.03 02:31

Аууу,страхотни сте.Тъй като гледам голям купон ще да е било.
И аз искаааааааааам.....

... оранжевите майки с оранжеви дечица, оранжеви китари-оранжево звънят...

Автор lavender ()
Публикувано16.03.03 02:37

Еее скоро не бях виждала толкова хубави жени-български! Аз понеже много не се гледам

Автор LiaLia (хонорувана)
Публикувано16.03.03 11:06

Момичета, много хубави снимки, много весела компания. Все се каня да ви питам, вие като се събирате с истинските си имена ли се наричате или ползвате никовете от клуба? То май става голяма мешавица, а? Как се справяте. Аз понеже съм била само на първата среща в Южния парк и оттогава нямам възможност да затвърдя истинските ви имена, но съм сигурна, че ако се видим с вас, живот и здраве, пак, доста ще се бъркам, ще трябва да ме прощавате...

Floss!

Тема Сега да се съберат мъжете и да избират...нови [re: dodo_dodo]  
Автор Theo (besen)
Публикувано16.03.03 20:51

...вицемодератор.
А някои по-така, по бански, няма ли?
Хубавици :)))

Тео

Тема Присъединявам се -нови [re: Theo]  
Автор Stefan (хич ме няма)
Публикувано16.03.03 22:55

(и аз бях от отбора на нетърпеливите) - че са хубавици. И понеже разиграха в аванс (и в клубен вариант) войната в Залива - сега майчетата добре отмарят край бялата покривка...

Въпроса за банските сега не е много актуален - но виж! - ако спретнат следващия купон край морето през лятото - ще имаш сигурно късмета да спиш спокойно с осъществена мечта под възглавницата. А аз като бургазлия също имам шанс да мярна някоя от агитката насам, понеже варненската дружина малко наостриха саби около защитата на Смайл. Преди малко прочетох:
Заглавието на темата е "Публичен процес", а не линч. Процес обаче нямаше, защото за такъв е необходимо да има страни. А в случая страни нямаше. Процеса беше едностранен. А такъв процес е непознат.
Съвсем правилно го е написала моята любимка: (превеждам си го така) Смайл ни изработи яко. Нищо не тормози жената така както мълчанието. Те очакваха защита, каквато не получиха. И чудото си отиде преди трите дни.
Бях впечатлен от ентусиазма, с който варненци си защитиха момичето. Браво на тях! Браво и на Дебра за вятърните мелници! Сега, струва ми се, и двете трябва да се оттеглят от модерирането и да се въведе мандат в този клуб, защото е доста специфичен и интригите няма да престанат. Напротив - бих казал - че ще ескалират... Като страничен човек смея да твърдя, че и Христос не би излязъл чист от цялата тази история, още по-малко една или две модераторки.

Автор Triniti (минаващ)
Публикувано16.03.03 23:18

Срахотни сте и много, много ви завиждам. Дали някога ще се организира по - голямо събиране, в което ще се включим и ние от провинцията. Мног се надявам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.