Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:42 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Престанете!нови  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано14.03.03 14:37

Всички дето ми се нахвърлят в този клуб сте мъже...
Това е клуб на бъдещите майки!
Нека те казват какво да става тук.

Останалите се въздържайте!

Тема Re: Престанете!нови [re: Spidercho]  
Автор irina (минавайки)
Публикувано14.03.03 14:41

Аз няма да ви се нахвърля, но ще ви задам само един въпрос- мислите ли, че прави чест на администратор от дир-а да пуска тема, озаглавена "публичен процес" и да не взима никакво участие по нея?
Или имате доказателство - ако е така, ги кажете.
Или нямате - защо тогава пуснахте темата?

И ще дойде най-щастливият ден...

Тема Re: Престанете!нови [re: irina]  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано14.03.03 14:50

В началото неможех да имам доказателство за нищо, затова пуснах пулочно темата, за да се съберат мнения. Беше ми казано, че тук се трие всяко противно на волята на Смайли мнение и се ангажирах като гарант за свободата на мненията.

След това получих бележка от Смайли да я отстраня като модерато. С това проблема се реши за мен и се оттеглих. До днес когато отново бях засипан от доброжелатели.

за "Бъдещи майки"
От: Smile
Получена: 11.03.03 11:59
Моля да ми се махнат правата на модератор и са се "отключи" темата от предната й позиция.
Вие като запознат с интернет знаете, че винаги има поне две обяснение на въпроса. Но подозрението е хвърлено и колкото и да се оправдавам - никога не мога да докажа нещо с точност до байт!
Като ме разжалвате - поне ще се миряса. А като отстопорите темата тя пка ще си стои отгоре поради засиления интерес, но и ще могат другите теми да си изплуват.

Тема Re: Престанете!нови [re: irina]  
Автор lenny (щастлив)
Публикувано14.03.03 14:52

Значи изцяло подкрепям мнението на Ирина - когато има процес двете страни излагат пред съдията спора си и той решава. Ако греша някой да ме поправи. Значи Дебора каза каквото имаше да казва - аргументира се. От друга страна Смайл твърди че е невинна. Е питам аз няма ли най-накрая - някой администратор да каже каква е присъдата - защото имаше хора които обвиниха Дебора че го направила едва ли не за лично отмъщение, или от завист. Мисля че е време да се сложи край на недомлъвките и вие АДМИНИСТРАТОРИТЕ - сте хората които могат да кажат черно на бяло - това е истина - това е лъжа. Така че го направете!!!!!

Тема Re: Престанете!нови [re: lenny]  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано14.03.03 14:55

Нема какво да отсъждат администраторите, защото Смайли се оттегли.
Ако е сбъркала и сега желае отново да е модератор нека това стане по редния начин. Тук вече се появи подобна тема.

Тема Re: Престанете!нови [re: Spidercho]  
Автор irina (минавайки)
Публикувано14.03.03 14:57

Съжалявам, но не съм съгласна!
Нещата стигнаха твърде далече, за да е достатъчна бележката на Смайл, за да игнорирате случая, вие, администраторите.
Разпалихте огъня вие и само вие можете да го потушите.
Ние всички по няколко пъти си казахме мнението.
Вие сте на ход, но не с измъкване от сорта "тя не иска да се коментира"...
Сори, ама нещо не се връзва!

Тема Re: Имаме право да знаем !нови [re: Spidercho]  
Автор lenny (щастлив)
Публикувано14.03.03 15:00

ИСТИНАТА - иначе излиза че Дебора ни е подвела. А фактите бяха доста тежки. Ако не се произнесе някой от вас - никога няма да се разбере цялата истина!

Тема Re: Имаме право да знаем !нови [re: lenny]  
Автор DeboraМодератор (без титла)
Публикувано14.03.03 15:13

Истината е да прочетеш много внимателно как съм започнала!
Но чети МНОГО внимателно, защото явно си пропуснала, че ПОВЕДЕНИЕТО й е това, което най-вече сочи към нея!
Погледни и последното НЕСЪВПАДЕНИЕ, за бележките, които казва че е пратила веднъж тука в клуба, а втори път БЕЛЕЖКАТА, която наистина е пратила!

Или отново ще кажеш че те подвеждам!?

И последно, на НИКОЙ не съм казала какво да мисли, а съм изложила това което ме съмнява, фактите които виждам.
Достатъчно оправдание не получих от нея, а дойдоха да я защитават други хора!

Тема Re: Вярно ,че не сме в КосоВо,мирно време е..,нови [re: Spidercho]  
Автор donna (непознат )
Публикувано14.03.03 15:17

но това тук си беше чиста проба тоталитаризъм..Как беше -власт на мнозинството над малцинството .Въпросът е и морален ,вие сами го нарекохте процес , а хвърлихте защитата зад катинар ...май трябваше темата да е -публичен линч..Е за всички имаше полза ,някой си оправиха правописа,някой разбраха ,че специално тук интернет не е свободно място ..

Тема Re: Имаме право да знаем !нови [re: Debora]  
Автор irina (минавайки)
Публикувано14.03.03 15:25

А не е ли възможно да е пратила ДВЕ бележки с различно съдържание /които принципно не си противоречат/ до различни администратори?
Само питам...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.