|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Престанете!
|
|
Автор |
Spidercho (сияещ) |
Публикувано | 14.03.03 14:37 |
|
Всички дето ми се нахвърлят в този клуб сте мъже...
Това е клуб на бъдещите майки!
Нека те казват какво да става тук.
Останалите се въздържайте!
| |
|
Аз няма да ви се нахвърля, но ще ви задам само един въпрос- мислите ли, че прави чест на администратор от дир-а да пуска тема, озаглавена "публичен процес" и да не взима никакво участие по нея?
Или имате доказателство - ако е така, ги кажете.
Или нямате - защо тогава пуснахте темата?
И ще дойде най-щастливият ден...
| |
|
В началото неможех да имам доказателство за нищо, затова пуснах пулочно темата, за да се съберат мнения. Беше ми казано, че тук се трие всяко противно на волята на Смайли мнение и се ангажирах като гарант за свободата на мненията.
След това получих бележка от Смайли да я отстраня като модерато. С това проблема се реши за мен и се оттеглих. До днес когато отново бях засипан от доброжелатели.
за "Бъдещи майки"
От: Smile
Получена: 11.03.03 11:59
Моля да ми се махнат правата на модератор и са се "отключи" темата от предната й позиция.
Вие като запознат с интернет знаете, че винаги има поне две обяснение на въпроса. Но подозрението е хвърлено и колкото и да се оправдавам - никога не мога да докажа нещо с точност до байт!
Като ме разжалвате - поне ще се миряса. А като отстопорите темата тя пка ще си стои отгоре поради засиления интерес, но и ще могат другите теми да си изплуват.
| |
Тема
|
Re: Престанете!
[re: irina]
|
|
Автор |
lenny (щастлив) |
Публикувано | 14.03.03 14:52 |
|
Значи изцяло подкрепям мнението на Ирина - когато има процес двете страни излагат пред съдията спора си и той решава. Ако греша някой да ме поправи. Значи Дебора каза каквото имаше да казва - аргументира се. От друга страна Смайл твърди че е невинна. Е питам аз няма ли най-накрая - някой администратор да каже каква е присъдата - защото имаше хора които обвиниха Дебора че го направила едва ли не за лично отмъщение, или от завист. Мисля че е време да се сложи край на недомлъвките и вие АДМИНИСТРАТОРИТЕ - сте хората които могат да кажат черно на бяло - това е истина - това е лъжа. Така че го направете!!!!!
| |
|
Нема какво да отсъждат администраторите, защото Смайли се оттегли.
Ако е сбъркала и сега желае отново да е модератор нека това стане по редния начин. Тук вече се появи подобна тема.
| |
|
Съжалявам, но не съм съгласна!
Нещата стигнаха твърде далече, за да е достатъчна бележката на Смайл, за да игнорирате случая, вие, администраторите.
Разпалихте огъня вие и само вие можете да го потушите.
Ние всички по няколко пъти си казахме мнението.
Вие сте на ход, но не с измъкване от сорта "тя не иска да се коментира"...
Сори, ама нещо не се връзва!
| |
Тема
|
Re: Имаме право да знаем !
[re: Spidercho]
|
|
Автор |
lenny (щастлив) |
Публикувано | 14.03.03 15:00 |
|
ИСТИНАТА - иначе излиза че Дебора ни е подвела. А фактите бяха доста тежки. Ако не се произнесе някой от вас - никога няма да се разбере цялата истина!
| |
Тема
|
[re: lenny]
|
|
Автор |
Debora (без титла) |
Публикувано | 14.03.03 15:13 |
|
Истината е да прочетеш много внимателно как съм започнала!
Но чети МНОГО внимателно, защото явно си пропуснала, че ПОВЕДЕНИЕТО й е това, което най-вече сочи към нея!
Погледни и последното НЕСЪВПАДЕНИЕ, за бележките, които казва че е пратила веднъж тука в клуба, а втори път БЕЛЕЖКАТА, която наистина е пратила!
Или отново ще кажеш че те подвеждам!?
И последно, на НИКОЙ не съм казала какво да мисли, а съм изложила това което ме съмнява, фактите които виждам.
Достатъчно оправдание не получих от нея, а дойдоха да я защитават други хора!
| |
Тема
|
Re: Вярно ,че не сме в КосоВо,мирно време е..,
[re: Spidercho]
|
|
Автор |
donna (непознат
) |
Публикувано | 14.03.03 15:17 |
|
но това тук си беше чиста проба тоталитаризъм..Как беше -власт на мнозинството над малцинството .Въпросът е и морален ,вие сами го нарекохте процес , а хвърлихте защитата зад катинар ...май трябваше темата да е -публичен линч..Е за всички имаше полза ,някой си оправиха правописа ,някой разбраха ,че специално тук интернет не е свободно място ..
| |
Тема
|
[re: Debora]
|
|
Автор |
irina (минавайки) |
Публикувано | 14.03.03 15:25 |
|
А не е ли възможно да е пратила ДВЕ бележки с различно съдържание /които принципно не си противоречат/ до различни администратори?
Само питам...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|