Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:37 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Успехи във фитнесанови  
Автор sweetkids_mama (мислеща)
Публикувано12.03.03 13:40

Драги момичета,

След 10 тренировки в фитнеса отчитам следните успехи:

обиколка на талията- намалена с 2 см
обиколка на ханша- намалена с 2 см
тенденция към завръщане в предишния номер на сутиени

Не мога да кажа, че спазвам кой знае каква диета.... Опитвам се да следвам в общи линии "Зоната" на д-р Сиърс, но не много стриктно. Все пак, ограничила съм много хляба, тестените неща и сладкото.
Така че има надежда!

Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002

Тема Re: Успехи във фитнесанови [re: sweetkids_mama]  
Автор yanita (засмяна)
Публикувано12.03.03 13:45

поздравления! как ги правиш тия неща? къде тренираш? някакви специални схеми и упражнения или... това за д-р сиърс и зоната не го разбрах...

върна ми надеждата!

нашето гардже си е най-хубаво!

Тема Re: Успехи във фитнесанови [re: yanita]  
Автор sweetkids_mama (мислеща)
Публикувано12.03.03 14:13

Тренирам по програма, която ми е направила интрукторката във фитнеса. Понякога добавям и упражнения, които гледам от другите момичета в залата, или такива, които знам отпреди от книжките. Тренировките ми са между час-час и половина.

"Зоната" е името на диетата, а д-р Сиърс е нейният автор. Тя е страшно популярна в САЩ и Канада. На български има издадени няколко книги за нея. Много накратко, за да не отегчаваме останалите, тя представлява пълноценно хранене с определено съотношение на протеини, въглехидрати и мазнини, чието количество варира в зависимост от съотношението между телесната маса и физическата активност. Ако ти е интересно, прати ми бележка и ще ти обясня по-подробно...може би тук няма да е интересно за всички.

Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002

Тема Браво!нови [re: sweetkids_mama]  
Автор betanski_patilanski (;-))
Публикувано12.03.03 14:30

поздравления за успешното слабеене и оформяне!

при мен звучи малко зловещо, но аз напълно се вталих след поредицата болести, дето ни споходиха! това го казвам за най-мързеливите и колкото и жалко да е, знам че няма детенце без боледуване, тъй че хубавото на тез отрицателни емоции е сдобиването с нова фигура и.... две щипки за пране, моля... досещате се, нали?

но на всички пожелавам, успех!

Hush, hush...

Автор tinkerbell (fair(y))
Публикувано12.03.03 14:41

Я го пиши това обяснение тук. То е ясно, че няма да е интересно за всички:)

Автор Petya ()
Публикувано12.03.03 16:47

Браво на тебе
Аз ходя на комбинирана гимнастика, но пропуснах да си взема мерките в началото...сега сте видя. Макар че и аз като Бетански се вталих с това прохождане
Вчера обявих, че ще си купя крачкомер, за да видя колко изминавам на ден в хол вкъщи докато караме камион, ритаме балон или се занимаваме с цветето

Автор sylvi (мълчалива)
Публикувано12.03.03 20:17

Браво на теб!
Я кажи какво имаш предвид със предишния номер на сутиени?В смисъл на стягане на гърдите или нещо друго?
И моля те,напиши по-подробно за Зоната,почти за всеки ще е интересно.

Автор DeboraМодератор (без титла)
Публикувано12.03.03 21:13

Завиждам ти за постоянството!
А килограми свалят ли се, или само см?

Автор Triniti (минаващ)
Публикувано12.03.03 22:13

Поздравления !!!
Продължавай все така. Дано аз и ако има и други дебелани като мен, които не свалят и грам да се засрамим. Пиши за тая зона.

Тема Re: Успехи във фитнесанови [re: Triniti]  
Автор doktorka (neredovna)
Публикувано12.03.03 22:21

ex i az sum na Gym....
svaliah ,svaliah kg...sega triabva vsiako omeknalo mestence po men da stane muskul...
ottuk natatuk nima da svaliam na kg ,a na obikolki...( oshte tazi vehcer shte se premeria ,da vidim dali shte moga da otcheta uspeh po tova napravlenie skoro...)...
ama sum hodila samo 5 puti..osven tova sum predimno na uredi..a ne na gimnastika...

produljavai..che taka i na men mi razvivash ambiciite...
i ni informirai za progresa...please...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.