Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:37 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Публичен процеснови  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано10.03.03 17:12

Призовавам Debora да каже каквото има да каже и да използва за целта IP-та, които са видими за нея!

Забранявам на модераторите в този клуб да ТРИЯТ ТЕМИ И МНЕНИЯ до второ нареждане. Не им отнемам правата, а разчитам на доблестта им.

Тема Re: Публичен процеснови [re: Spidercho]  
Автор debi* (priatelski)
Публикувано10.03.03 18:08

Дебора , време е да узнаем кой седи зад обидите , насочени към нас.

Тема Re: Публичен процеснови [re: Spidercho]  
Автор DeboraМодератор (без титла)
Публикувано10.03.03 18:39

Искам да съобщя на всички това което виждам като модератор, и да отправя моите обвинения в лъжа (и злоупотреба с чувствата на посетителите в клуба ) към другият модератор!

Ясно съзнавам силата на обвиненията които отправям, но не мога да не ги споделя със всички за да направят и те своята преценка!

Някои от вас са споделяли своите съмнения за същото и ако искат, то могат да ги съобщят публично!

Всичко започва с темата, в която се съобщава за починало детенце на майка от клуба, който е изтрита от администратор.
Помолих за същият адрес, и след като ми беше даден то с ужас установих, че това е адрес на прокси, но познат ми в клуба САМО от постингите на Смайл!
Бях шокирана от написаното преди да разбера адреса.
Когото разбрах адреса, първото което помислих беше защо някой с този адрес ще напише това в този клуб, при положение, че не това е клуба в който Смайл е най-дейна като редовен участник (изключвам последните ден, два).
Усъмних се, но и допуснах да е написано от някой зложелателен колега или колежка. Очаквах въмутена и шокирана реакция (поне аз така бих постъпила, ако някой напише нещо подобно за детето ми), но такава не последва!
Фактите, които усилиха и затвърдиха подозренията ми:
Всеки един модератор може да разбере точно за 3 секунди, откъде идва даден постинг (доставчика от който е пуснато), дали е с динамичен (когато има промяна в последните цифри - като при използването на дайл-уп) IP или статичен (при който няма такава промяна - проксита, кабелни линии, наети линии), както и да е наясно откъде е даден постинг.
на нея и отнема точно 30 мин да разбере чий е адреса на гадният постинг, като го издирва и търси нечия ??? помощ!
Друг може да не си знае ай-пито, но модератор на клуб да не си го е виждал ??, А не мога да оставя настрана факта,че като администратор на фирмата в която работи тя НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ СВОЕТО IP!
Другото което ми направи впечатление в личен разговор е използването на фрази, звучащи като заучени, а и такива казани на мен и ИДЕНТИЧНИ до всеки идин знак с написани и на други (по отношение на случката).
С две думи, факта, че на нея й е отнело толкова много време да научи нещо (сериозно касаещо я), за което трябват 3 секунди е меко казано подозрителен!
Последвалата история за "наказанието" на колегата, е меко казана нереалистична! Защо този "колега" веднъж писал в клуба не повтори? Като разбираща поне малко от компютри, това обяснение е меко казано в рамките на фантазиите. Как няма да си знаеш IPто, а ще знаеш да сътвориш толкова неща? Виж това с мобилният на колегата, съвсем пък не го повярвах, как точно тя го е направила!?
Реших, че може да й е дошло малко в повече и да е "изключила" за момент, за да направи това нещо!
До появата на циганката! Меко казано обяснението за случайният бан, е невярно, защото това НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ СЛУЧАЙНО! А IP адреса, който тя обявява за този на Тео, е различен от неговият. Модераторите имат възможност да ги виждат, именно поради тази причина, за да могат да сравнят кой, чии е в случай на нужда. Тя или не си е направила труда да провери кой е на Тео адреса, или е излъгала.
Беше и отправен въпрос, за тези адреси, но тя не отговори на него, както видях.
Беше написала, че е провела диалог с нея преди банването, което се оказа невярно (ромката може да е груба, но НЕ ЛЪЖЕ)!
Капака беше:

vie ste debeli tapi bezmoza4ni patki.
Dori ne ste maje, za da kaje 40vek, 4e mislite s onaia si rabota!
I me e jal, 4e se razmnojavate. Bih vi kastrirala!
Написано от:
original
(непознат)
08.03.03 16:38
***.226.1.76
- динамичен IP адрес, но познат ми от клуба. Кагато направих проверка на адреса се оказа, че с ТОЗИ адрес пише само един човек в клуба - Смайл. Проверих до 20стр на клуба всички постинги и с този адрес е само тя! Ясно е, че постващият поредната гадост е в течение на историята с ромката и има явното желание да я изгони, като с този постинг настрои всички против нея. Така, този адрес не е доказателство пред съда, но пък кой друг изведнъж ще се появи с него!
Ето и останали постинги с него:
Smile
()
08.03.03 18:51
***.226.1.92

Smile
()
08.03.03 18:49
***.226.1.92

Smile
()
08.03.03 12:57
***.226.1.90

Smile
()
06.03.03 10:47
***.226.1.96

Smile
()
07.03.03 18:46
***.226.1.74

Smile
()
07.03.03 20:21
***.226.1.93

Smile
()
04.03.03 20:02
***.226.1.96

Smile
()
26.02.03 19:49
***.226.1.74
Не смятам за нужно да съобщавам и за другият адрес, който използва от дома си! Но пък това затвърди подозренията ми че стана нещо, ноистина нередно! не мога да повярвам, че колегата, я е чул в автобуса каква карта използва, и си е купил същата карта, за да регистрира този прякор и да пусне този постинг! Той няма откъде да знае, че тя ще използва същата карта 2 часа след постинга.
Значи за мен, автора на фалшифицирането на оригинал е Смайл.
Когато написах че ще кажа кой си играе, тя ми се обади да ми помага ако трябва, не й отговорих, реакцията й трябваше да бъде учудена че постинга излиза с адрес който тя ползва, а не да ме пита дали не е колегата й.
Късно вечерта в 40-50 (в който тя пише) се появява следният постинг:

smile ku4ko!

provali mi jivota sega e red na tvoq
spomnq6 li si klub spodeleno
tova go 4aka i tvoq klub
utre e tvoq den

написано с IP адрес: ***.226.1.72 !!!

Малък коментар за този постинг:
На мен ми звучи, точно като подготвяне на защита, като още един друг!
Не мен не ми е провалила живота (всъщност тя нищо не ми е направила), а и не съм хакера изтрил споделено преди време!
Според този постинг би трябвало клуба да ни е изтрит или ...?

Последно темата в право, за последствия, колега и т.н ми звучи прекалено! Аз лично не вярвам в така скрояваната защита, че е предследвана от колегата, какот и изобщо се съмнявам в наличието на такъв колега!
Нямам физическата възможност да се занимавам с разследване, дали изобщо има такъв колега и описан случай на работното място!
Но ако трябва ще го направя!

Още веднъж искам да кажа, че отправям силни обвинения, но имам морални принципи пред вас, които сте ме избрали и другите, които пишат тука.
Смятам че това е нещо, което трябва да знаете!
Оставям на вас да прецените!
Извинявам се, че забавих толкова пускането на темата, но знаете че имам малко дете което изисква грижи (и което се мола да не го хващат клетви). Опитах са де си събера мислите и да го изложа максимално най-кратко!

*** - еднакво трицифрено число

Редактирано от Debora на 12.03.03 16:32.

Тема Re: Публичен процеснови [re: Debora]  
Автор Vache ()
Публикувано10.03.03 18:52

Добре де, признавам, че не съм наясно технически с въпроса, но след това което прочетох не мога да не си задам въпроса "А защо го прави този човек (в случая както Дебора казва - Смайл). Всяко "престъпление" си има мотив!?

Автор debi* (priatelski)
Публикувано10.03.03 18:54

Направо не е за вярване.Аз съм шокирана.При всички проблеми , който Смайл си имаше около детето , да и остане време и желание за такова нещо?Пък и един модератор да създава интриги в своя клуб!!!Умът ми не може да побере.
Дебора , да са ти живи и здрави децата и да не ги стигат зли помисли и щуротии.
Аз за мое Миме се моля всяка вечер , като я слагам да спи , на Богородичка и държа иконка на святата майка и на Свети Тома (той е пазител на семействата) над леглото на детето да бдят над него.Мисля , че ако човек вярва и се моли на Господ , молитвите му ще бъдат чути.Аз на това се уповавам.

Тема Re: Публичен процеснови [re: Vache]  
Автор anaiss (mnogoznaika)
Публикувано10.03.03 19:02

ШОКИРАНА съм!Не мога да повярвам!Какво ще стане с клуба?

Тема Re: Публичен процеснови [re: anaiss]  
Автор Nevena (приземих се)
Публикувано10.03.03 19:16

Предлагам Smile временно да сдаде модераторските си права и да се заеме сериозно с администраторските си задължения и обуздаването на несериозния колега. Един модератор, поне до изясняване на ситуацията е напълно достатъчен.

Тема Публичен процес i publichno izvinenie! za Smileнови [re: Debora]  
Автор _original_ (непознат )
Публикувано10.03.03 19:20

Za koi li put si otivam i se vrushtam (pak se naloji da se registriram!) , no go napravih za da kaja i az neshto po "deloto".

Tazi sutrin Smile mi izprati dve belejki, v purvata mi se izvini i me pitashe dali iskam da go napravi i publichno, na koeto az otgovorih: niama nujda i taka e dobre, choveshko e da se greshi,... i t.n.

Sega imam chuvstvoto, che me e izpolzvala za da "uredi" stari smetki...Ako e taka, mnogo sum razocharovana ot neia i tova, che pochti ia sujalih, dokato tia veroiatno mi se e prismivala na naivnostta...

Smile, IZVINI se, ako ne na men to pone na vsichki jeni koito ti glasuvaha doverie, tozi put - PUBLICHNO!

P.S. ami ako "Smile" ne e jena i neinata virtualna lichnost e izmislena?

Тема Re: Публичен процеснови [re: Nevena]  
Автор meg (различна)
Публикувано10.03.03 19:29

...ако въобще има нещо вярно в историята с колегата....

Автор arrows (оранжева)
Публикувано10.03.03 19:35

Направо не знам какво да кажа.За мен това не е нормално

... оранжевите майки с оранжеви дечица, оранжеви китари-оранжево звънят...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.