Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:22 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Моля дайте ми съветнови  
Автор Bobolina (Новичка)
Публикувано11.03.03 16:00

Мили майчета,
Прегледах архива, от където научих много полезни неща (станах майка за пръв път преди 6,5 месеца), но не успях да открия нищо по въпроса, който ме вълнува! Моля ви дайте съвет от вашия ценен опит ДОКОГА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВАРЯВАТ ПРИБОРИТЕ И БИБЕРОНИТЕ НА БЕБЕТО И ДОКОГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВАРЯВА ВОДАТА, КОЯТО МУ СЕ ДАВА?
Предварително ви благодаря!

Тема Re: Моля дайте ми съветнови [re: Bobolina]  
Автор yanita (засмяна)
Публикувано11.03.03 16:34

мога да споделя моя опит:
габи е на 11 месеца без 1 ден.
стерилизирах (с таблетки) всичко - шишета, биберони, чашки, лъжички до средата на деветия месец. тогава отидохме за няколко дни на ски и аз реших, че мога да не бъркам разтвори в планината. сега дори й мия приборите в миялната.

водата за пиене още я преварявам. понякога давам непреварена минерална (когато сме на път). не знам докога. може би докато стане на годинка. в петък ще питам педиатърката кога може да се дава вода от чешмата.

нашето гардже си е най-хубаво!

Тема Re: Моля дайте ми съветнови [re: yanita]  
Автор toni (bonboni)
Публикувано11.03.03 16:45

Az pyk sterilizirah nestata na Koseto dokato stana na 7 meseca - sega e na 10!!! Daje dnes ima mini rojden den!

Автор userkata (юзерка)
Публикувано11.03.03 17:00

първите 2-3м изварявах шишета 1 седмично, макар да не ги е използвал - кърмех го - вода отказваше.
а вода винаги съм давала минерална, т.е. не съм преварявала вода.
и сега така правя с 2рото, 1вото е на 1г.9м.
това правя аз.

Автор Princess (непознат )
Публикувано11.03.03 17:35

Zdravei!
Moiata dusteria e na 1 godinka,no az vse oste prevariavam vodata,koato pie.
Shishetata gi izvariavam 2 -3 pyti sedmichno,no ot priatelki znam ,che sled kato bebeto navyrshi 6 meseca moje i 1-2 pyti sedmichno da se izvariavat shishetata.
Az prosto sym malko"panika"-tova mi e pyrvoto bebe,imah i mnogo tejka bremennost i sega se prestaravam s niakoi nesta.

Автор dembi (J.lo)
Публикувано11.03.03 17:42

Аz оЩе иzварявам ШиШетата,макар че бебо вече е на 10 месеца.И водата я преварявам.Мо0же би вече не трябва,но го правя.

Автор ивaнa (майче-зайче)
Публикувано11.03.03 17:43

ще разбереш кога е безмислено да преваряваш съдовете, когато малкото дяволче започне да лапа всичко, което му се изпречи пред погледа. а преварената вода можеш да я смениш с бутилирана трапезна към 7-8 месец.

Тема Re: Моля дайте ми съветнови [re: ивaнa]  
Автор bubanka (mamka)
Публикувано11.03.03 18:00

мда, когато за първи път го видиш да гризе колелото на количката, ще спреш да преваряваш ;))))
аз преварявах водата до около годинка, а шишетата - тези за мляко докато пиеше мляко (11мес), а за вода - след 8 месеца - по 1 път седмично

Автор Samsara (непокорна)
Публикувано11.03.03 18:31

Стерилизирах до 6 месеца, а водата преварявах до 9.

Тема Re: Моля дайте ми съветнови [re: yanita]  
Автор Дeлфин (женски)
Публикувано11.03.03 18:53

Много ми е странно, как се изварява с тези таблетки? Как се ползват?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.