Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:12 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Utochnenieнови  
Автор lvender (непознат )
Публикувано10.03.03 09:29

Izkam nai-oficialno da se izvinq zashoto suvpadenieto e napulno sluchaino, kakto na nicka, taka i na cveta. Polzvam tozi nick otdavna, no tui kato v tozi klub ima chovek veche s nego, a az ne bqh zabelqzala tova do dnes, she smenq nick-a si.

Ne iskam da opetnqvam nichie ime. Kazvam se Iva Guzgunova (za napred smqtam da pisha tuk pod istinskoto si ime) i ne poznavam pritegatelkata na nick-a, no se radvam, che tq se interesuva ot astrologiq i s udovolstvie bih komunikirala s neq na tazi tema, stiga razbira se i tq da gelae tova.

Ot skoro sum bremenna i ot suvsem skoro poseshavam tozi klub, moge bi za tova oshe s purvoto si poqvqvane narushih chast ot pravilata mu... no ako vsichki tuk prisustvashi smqtat tova za neprostimo, az she spra da poseshavam club-a vi.
Misleh, che tuk horata se izslushvat i si pomagat. Zatova postnah i tozi link. Nie sme inteligentni geni, ne bi trqbvalo da se durgim kato deca.
Oshe vednug se izvinqvam za nedorazumenieto, kakto na pritegatelkata na nick-a taka i na poznavashite q veche tuk.

Тема Re: Utochnenieнови [re: lvender]  
Автор lva Guzgunova (непознат)
Публикувано10.03.03 09:37

Veche s noviq mi nick :) / familiqta mi e tolkova specifichna, che edva li she se povtorq s nqkoi ot tuk prisustvashite/, iskam da blagodarq na moderatorite za turpenieto i razbiraneto i da kaga na vsichki vi officialno " ZDRAVEITE"

Тема Ма моля ти се!нови [re: lvender]  
Автор SmileМодератор ()
Публикувано10.03.03 09:40

Живота е низ от съвпадения. Наистина е по-добре да си смениш ника заради гадните асоциации, но както казах на друго майче преди малко - въпрос на време е да свикнем да различаваме този от онзи.
Сега важното е, да пееш на бебо и да му говориш, а не да се тревожиш за някакъв си ник!

Тема Их че си бързааанови [re: lva Guzgunova]  
Автор SmileМодератор ()
Публикувано10.03.03 09:40

Момичета, всички дружно: "ПРИВЕЕЕЕТ!"

Тема Re: Ма моля ти се!нови [re: Smile]  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано10.03.03 09:43

Заповядай на седянката Изобщо не съм в час с кавгата така че нямам предубеждения. Аз съм още по отскоро едва на 8 .03.03 се регистрирах.
Тук ми харесва

Тема Ами здравейнови [re: Kitke]  
Автор SmileМодератор ()
Публикувано10.03.03 09:44

и на теб!
Остави кавгите и се радвай на поколението!

Тема Re: Их че си бързааанови [re: Smile]  
Автор bubanka (mamka)
Публикувано10.03.03 09:46

привеет!
между другото фамилията ти наистина е особена, на мен ми е позната, но не мога да се сетя от къде

Тема Re: Utochnenieнови [re: lva Guzgunova]  
Автор River_ (Eliniki)
Публикувано10.03.03 09:49

Здравей и добре дошла!!!
Лека бременност и не се притеснявай!!!
Първо детенце ли чакаш?

Тема Re: Utochnenieнови [re: lvender]  
Автор Nadin ()
Публикувано10.03.03 09:52

Здравей и добре дошла !!
Защо си смени ника? Твоя е различен от другия.
Аз не мога да разбера какви са тези глупости?

Тема Re: Utochnenieнови [re: River_]  
Автор lva Guzgunova (napulnqla)
Публикувано10.03.03 09:54

Da purvo she mi e i mnogo se vulnuvam. Ne prestavam da mislq za nego kato za momche. Dage razbrah che sum bremenna zashoto go sunuvah. Imam chuvstvoto che si obshuva s men. Lekarite mi se iznenadaha che mngo rano sum otkrila bremenostta si, dage i aparaturata oshe ne mogela da go zaseche, no sega veche se vigdame i imame surdechen ritum.

Tolkova mu se radvam. Pravi me mnogo santimentalna...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.