|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Utochnenie
|
|
| Автор |
lvender (непознат
) |
| Публикувано | 10.03.03 09:29 |
|
|
Izkam nai-oficialno da se izvinq zashoto suvpadenieto e napulno sluchaino, kakto na nicka, taka i na cveta. Polzvam tozi nick otdavna, no tui kato v tozi klub ima chovek veche s nego, a az ne bqh zabelqzala tova do dnes, she smenq nick-a si.
Ne iskam da opetnqvam nichie ime. Kazvam se Iva Guzgunova (za napred smqtam da pisha tuk pod istinskoto si ime) i ne poznavam pritegatelkata na nick-a, no se radvam, che tq se interesuva ot astrologiq i s udovolstvie bih komunikirala s neq na tazi tema, stiga razbira se i tq da gelae tova.
Ot skoro sum bremenna i ot suvsem skoro poseshavam tozi klub, moge bi za tova oshe s purvoto si poqvqvane narushih chast ot pravilata mu... no ako vsichki tuk prisustvashi smqtat tova za neprostimo, az she spra da poseshavam club-a vi.
Misleh, che tuk horata se izslushvat i si pomagat. Zatova postnah i tozi link. Nie sme inteligentni geni, ne bi trqbvalo da se durgim kato deca.
Oshe vednug se izvinqvam za nedorazumenieto, kakto na pritegatelkata na nick-a taka i na poznavashite q veche tuk.
| |
|
|
|
Veche s noviq mi nick :) / familiqta mi e tolkova specifichna, che edva li she se povtorq s nqkoi ot tuk prisustvashite/, iskam da blagodarq na moderatorite za turpenieto i razbiraneto i da kaga na vsichki vi officialno " ZDRAVEITE"
| |
|
|
|
Живота е низ от съвпадения. Наистина е по-добре да си смениш ника заради гадните асоциации, но както казах на друго майче преди малко - въпрос на време е да свикнем да различаваме този от онзи.
Сега важното е, да пееш на бебо и да му говориш, а не да се тревожиш за някакъв си ник!
| |
|
|
|
Момичета, всички дружно: "ПРИВЕЕЕЕТ!"
| |
|
Тема
|
Re: Ма моля ти се!
[re: Smile]
|
|
| Автор |
Kitke (Bube) |
| Публикувано | 10.03.03 09:43 |
|
|
Заповядай на седянката Изобщо не съм в час с кавгата така че нямам предубеждения. Аз съм още по отскоро едва на 8 .03.03 се регистрирах.
Тук ми харесва 
| |
|
|
|
и на теб!
Остави кавгите и се радвай на поколението!
| |
|
Тема
|
Re: Их че си бързааа
[re: Smile]
|
|
| Автор |
bubanka (mamka) |
| Публикувано | 10.03.03 09:46 |
|
|
привеет!
между другото фамилията ти наистина е особена, на мен ми е позната, но не мога да се сетя от къде
| |
|
|
|
Здравей и добре дошла!!!
Лека бременност и не се притеснявай!!!
Първо детенце ли чакаш?
| |
|
|
|
Здравей и добре дошла !!
Защо си смени ника? Твоя е различен от другия.
Аз не мога да разбера какви са тези глупости?
| |
|
|
|
Da purvo she mi e i mnogo se vulnuvam. Ne prestavam da mislq za nego kato za momche. Dage razbrah che sum bremenna zashoto go sunuvah. Imam chuvstvoto che si obshuva s men. Lekarite mi se iznenadaha che mngo rano sum otkrila bremenostta si, dage i aparaturata oshe ne mogela da go zaseche, no sega veche se vigdame i imame surdechen ritum.
Tolkova mu se radvam. Pravi me mnogo santimentalna...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|