|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
w koia sedmica...
|
|
| Автор |
AniR () |
| Публикувано | 04.03.03 12:51 |
|
|
W koia sedmica e normalno beboka da se obyrne?
Az sym 34 sedmica, a bebo sedi uporito s glawata na gore . kazaha mi che kolkoto po-goliamo stawa tolkowa shte e po-trudno da se obyrne, a ako ostane sedalishtno -sekciao
Bihte li mi kazali pri was koga se obyrnaha bebeocite? Imali shans da se obyrne ili weche e kysno?
Pozdrawi
| |
|
Тема
|
Re: w koia sedmica...
[re: AniR]
|
|
| Автор |
dembi (J.lo) |
| Публикувано | 04.03.03 13:04 |
|
|
Mисля че е раzлично при всеки.Моето момче се обЪрна в 6 тия месец,но сам чувала,че може и 2 седмици преди да се роди,да се обЪрне.Даже са ми раzкаzвали случаи в които жена с контракции пада от някакЪв стол и бебето се обрЪЩа в последния момент. Желая ти zдраво и хубаво бебче.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dryndryn (непознат
) |
| Публикувано | 04.03.03 13:05 |
|
|
при мен така и не се обърна, но лекарят ми каза че може и едва ли не и в "последния момент" да се обърне. Не знам колко е вярно, но не се тревожи всичко ще е наред независимо как е бебчо.
| |
|
Тема
|
[re: dembi]
|
|
| Автор |
AniR () |
| Публикувано | 04.03.03 13:08 |
|
|
Mersi
Ot utre pochwam da sedia na wisoki stolowe 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dryndryn (непознат
) |
| Публикувано | 04.03.03 13:11 |
|
|
По-добре недей, ние катастрофирахме с колата когато бях в деветия месец, но дори и това не ми помогна.
| |
|
Тема
|
[re: dryndryn]
|
|
| Автор |
AniR () |
| Публикувано | 04.03.03 13:20 |
|
|
E az uporito karam i kola.........
Ti w koia bolnica rodi
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dryndryn (непознат
) |
| Публикувано | 04.03.03 13:23 |
|
|
раждах във Варна в АГ, и лекарят ми искаше въпреки седалищното положение да родя естествено, бебчо не само че беше седалищно, но и краково.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
userkata (юзерка) |
| Публикувано | 04.03.03 14:01 |
|
|
при мен се обърна в началото на 9ти месец, само че от надолу с главата застана напречно.
общо взето зависи от телосложението ти дали ще се обърне по-нататък.
според моята докторка с моето телосложение - не съм едра, но не съм дребна - е малко вероятно. и така стана - остана си напречно до края.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ancheto* () |
| Публикувано | 04.03.03 17:18 |
|
|
Някъде из www.babycentre.com бях чела статия, че положението на "4 крака" дава на бебока максимално пространство за преобръщане. Затова в деветия месец са оставяли бабите (западните такива) да вършат домакинска работа - лъскане на подове и подобни. А днес като влезнеш в деветия и едва ли не ти забраняват да дишаш. В 34 г.с. моят юнак беше в седалищно положение, но чистейки след ремонта в деветия месец беше успял да се завърти правилно и да чака удобния момент да се появи на бял свят. От друга страна бебока на една от жените, с които родихме в един ден бе успял да се завърти с дупето напред за няколкото часа след като я приеха в болницата. Явно си е и до бебок. Успех и дано по-скоро се врътне, че и ти да се успокоиш.
| |
|
|
|
i kakvo stana? sekcio li beshe?
a za da se obyrna imashe li fizichesko pretovarvane?
az sega sym v 8mia mesec i uzh e s glavata nadou, no mnogo me e strah da ne se vrytne...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|