Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:24 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За кенгурутонови  
Автор arrows (оранжева)
Публикувано02.03.03 12:10

Имам "кенгуру",но не смея да сложа все още синковеца ми (2 месеца),защото съм чувала,че "ще му се набие кръстчето".Струва ми се,че е рано още,макар че в Германия ги слагат още от първия месец.
Ми то бебчето още не може да си държи главата стабилно изправена.

Кога е най-подходящото време за това според вас?

Тема Re: За кенгурутонови [re: arrows]  
Автор LiaLia (хонорувана)
Публикувано02.03.03 12:22

Ами да ти кажа, на два навършени месеца може да почнеш да го слгаш за малко - 10 мин като начало...след седмица вече може да си ходите за по 1 час в кенгуруто...а на три може да го мъкнеш без пробелм за по 2-3 часа...обърнат към теб, главичката си ляга на гърдите ти и се крепи... да не е съвсем скоро след ядене, заради коремчето. Кръстчето не може да е набие така лесно, а и самото дете си показва безпогрешно, ако му е дискомфортно вътре... плаче, хленчи, мърда се неспокойно...но такива неща рядко се случват, обикновено адски им харесва да са в кенгуру...
ех, какво умиление изпитвам към това време, когато се разнасяхме в кенгуруто....

Floss!

Тема можеш ве4е да го носиш:)))нови [re: arrows]  
Автор saroni (Saroni)
Публикувано02.03.03 12:48

можеш да го слагаш веднага след като се нау4и да си държи главата изправена...аз моята кукла я носих след като навърши месец и половина;)най-много след 2...няма да му с е набие кръст4ето спокойно!:)))))))))ама твоето може и да се набие;)мен така ми се схвана ,защото бебето ми тежеше много...

Автор ET (Dementor)
Публикувано02.03.03 14:33

държаха си много добре главите и тримата и от един месец ге сложих в кенгуруто съвсем нормално, спяха си основно като по-малки

Автор Shanya (слънчева)
Публикувано02.03.03 21:02

новите модели кенгуру са съобразени с това, че бебетата не могат да си държат главата изправена още. Нашето имаше две позиции - едната за бебе до 4 месеца, а другата за след това - можеше да го носиш или с лице към теб, или да гледа напред (за по-голямо). Страшно беше удобно и не се е кривил.
Нямаш никакъв проблем на 2 месеца да сложиш бебо в кенгуру. Аз малкият малко съм го носила в кенгуру, но каката си я мъкнех навсякъде с мен- нали е зимно бебе и с кенгуру ми беше най-удобно в градския транспорт. Тя в повечето случаи спеше.

Автор Tina ()
Публикувано03.03.03 01:48

Nie sme po-malki ot vas(na 1,5 meseca), a ot 1 sedmica go probvame veche v kenguru i mnogo mu haresva. Obiknoveno bashta mu go raznasq, a toi se kokori liubopitno i sled 5- 10 min zaspiva ili si krotuva. Nasheto stava oshte ot 1 mesec, ima specialna tvyrda oblegalka, koqto podpira glavichkata, kogato bebo e malyk, no nie ot nachaloto oshte se opitvame sami da vdigame glava i veche dosta uspeshno q dyrji izpravena i sam!!! Kakto kaza Shanya nasheto ima 2 pozicii za po-malko bebche i za po-golqmo, taka che ako i vasheto e takova go probvai za malko i vij kak shte reagira, ne mislq, che e malyk.

Тема Re:нови [re: arrows]  
Автор arrows (оранжева)
Публикувано03.03.03 03:31

Благодаря ви.
И нашето кенгуру е на 2 позиции.Още утре ще мушна бебо вътре и ще го поразнеса из стаята.Той иначе си държи главата изправена ама като му умалее и почва да я клатушка

Автор Reza (новак)
Публикувано07.03.03 11:55

Elina ia vodihme na more daje s kenguro, kogato beshe na 50dni.
vajno e samotot kenguro da e predvideno za takiva malki bebeta....

Тема Re: За кенгуруто [re: arrows]  
Автор AniR ()
Публикувано07.03.03 12:50

Az pitah specialno za kenguruto i mi kazaha ne po-rano ot 3-4 mesec

Тема Re: За кенгурутонови [re: AniR]  
Автор arrows (оранжева)
Публикувано07.03.03 19:36

На нашето кенгуру пише,че е до 7.500 кг.Както казваш детето да не е по-малко от 3-4 месец...ми то тогава май толкова тежи.Дефакто кога аз ще мога да го използвам това конгуру?

... оранжевите майки с оранжеви дечица, оранжеви китари-оранжево звънят...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.