Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:55 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Защо е заключена ромската тема ?нови  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано05.03.03 19:45

Темата беше интересна и макар и не съвсем по тематиката на клуба, тя третираше общочовешки проблеми и взаимоотношенията между българското и ромското население.......
Освен това не намирам темата за обидна за някого. Очевидно е, че момичето което я беше пуснало се интересува от поставените в нея въпроси, имаше дискусия, доста хора се включиха по нея. Та затова не разбирам, защо темата е заключена.
Аз тъкмо се бях подготвила и изрових един материал за ромите и кощунствата им с който щях да сразя "противника", а сега няма къде да го пусна........ Как да разбирам това заключване ?
Моля да отключите темата........

Интригата е силата на слабите.

Тема Re: Защо е заключена ромската тема ?нови [re: dodo_dodo]  
Автор Triniti (минаващ)
Публикувано05.03.03 19:52

И аз това се чудя. Току що я изчетох и страшно се забавлявах с някой мнения. Една приятелка и член на клуба ми се оплака че написала дълъг постинг и не можала да го пусне, явно темата е заключена по това време. Но пък май наистина се изчерпа тази тема, в смисъл, че авторката според мен го е ударила на заяждане - с тези отговори на всички, които са се включили. Жалко, че днес нямах време да вляза.

Тема Re: Защо е заключена ромската тема ?нови [re: Triniti]  
Публикувано05.03.03 19:59

Аз пък не смятам, че темата е изчерпана след като има хора които са искали да се изкажат по нея, а не са имали възможност!
Освен това не е задължително автора да продължи участието си по нея, за да просъществува темата, нали? Автора дава живот на една тема, но продължителността на живота и ни най-малко не зависи от него........

Автор tinkerbell (fair(y))
Публикувано05.03.03 20:05

И аз това исках да питам. Темата е доста интересна и категорично НЕ Е изчерпана, и аз има какво да кажа по нея

Автор Triniti (минаващ)
Публикувано05.03.03 20:08

Taka e, не се изразих правилно. Исках по-скоро да кажа, че се заформя конфликт и може би за това е заключена. Но за изчерпана - наистина не е. Има какво да се каже още.

Тема Точно щях да предложа да спрем да отговаряме!нови [re: dodo_dodo]  
Автор sisislava (непознат)
Публикувано05.03.03 20:31

От 2 часа насам най-после прочетох и последния постинг от темата за ромите.
Моят личен извод - _original_ постави една тема, а в последствие се разбра, че НЕРАЗБИРА ОТГОВОРИТЕ на тези, пожелали да и отговорят. ... Или може би е използвала подвеждащ въпрос в началото, за да предизвика интереса на аудиторията и после да си развива същинската си тема, неотговаряща на целите на този клуб (т.е. "конфликтът българи-роми", а може би дори "напреднали цивилизации - роми").
Направи ми впечатление, че повечето от включилите се в темата (независимо с положителен или с отрицателен отговор към първия й въпрос) стигат до възмущение от липсата на адекватна реакция от страна на авторката при завързване на диалог.
ЗАТОВА реших на всички съгласни с моето мнение да предложа ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ОТГОВАРЯМЕ. ПРОСТО ДА ПРЕСТАНЕМ - КАКВЪВТО И ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ И ПОСТИНГ!
Но в последствие разбрах, че темата е заключена вече. Е, не исках това да се случи - исках да предложа по-либералния вариант - просто да престанем да отговаряме на тема извън обхвата на клуба. Заключването е много крайна мярка, но все пак модераторите имат правото да вземат това решение.

За _oreginal_ само това ще напиша: Моля, поставяй и следвай темата си без да я изопачаваш! Маниерът ти на водене на разговор ме отблъсна от желанието ми да ти отговоря на поставения въпрос в началото. Отказвам да напиша и дори отношението ми дали е положително или отрицателно, защото не смятам за смислено да се поддържа диалог с човек, който отклонява темата ( то своята).

С най-искрени благопожелания към всички в клуба (включително и към _original_)!

Тема Re: Точно щях да предложа да спрем да отговаряме!нови [re: sisislava]  
Публикувано05.03.03 20:50

Има истина в думите ти, че авторката на темата имаше доста едностранчива позиция, недопускаща до съзнанието си чуждите мнения.
Но все пак съгласи се, че се казаха много хубави неща, много истини по темата. За мен специално имаше много ценни мнения, които ми беше приятно да чета......
И ако се опиташ да игнорираш тона на авторката, ще видиш, че темата е актуална и полезна. А и не смятам, че имаше основания за заключването и. Още повече, че по този начин е отнета възможността и на други хора да изразят своята позиция......
А и никъде не прочетох мотивите за заключването, обикновенно друг път като е заключвана тема, е било пояснявано на четящите за причините за това. А сега няма такова нещо....... Което създава впечатление за налагане без никакво разяснение!
Ако има причини, моля споделете ги, не ги пазете в тайна

Тема Етонови [re: dodo_dodo]  
Автор Flash_ (чака пролетта)
Публикувано05.03.03 21:12

Тема Re: Етонови [re: Flash_]  
Публикувано05.03.03 21:21

Сега погледнах.
Това е отвратителна манипулация, но също така смятам, че беше нормално да се очаква след заключването на темата......
Мненията са копирани избирателно, не е изкопирана цялата и това я прави твърде тенденциозна.
Което пък от своя страна е дало основание на преписвача да направи абсурдният извод "Дискусията беше ПРЕКРАТЕНА, като се ЗАБРАНИ достъп на ромката под предлог, че на всички им било писнало ?!... Слабите нерви и Скрития Образ на "любящите" майки не издържаха... В спора се ражда истината!"

И хората, които не са чели темата в цялостният и вид ще повярват на тая глупост!
Както казах вече това заключване беше напълно излишно.........и неразумно.

Тема Re: Етонови [re: dodo_dodo]  
Автор Flash_ (чака пролетта)
Публикувано05.03.03 21:29

Не знам Додо, не си направих труда да чета пак тази тема. А и добре, че преглеждам Цветарницата та знам, че има и такъв клуб.
Да чете който иска и да мисли каквото си ще - доброто отношение изисква насреща си същото. Автора на темата на няколко пъти използва думата "състрадание"...как може човек уважаващ себе си да търси състрадание и съжаление!!? Толерантност, търпимост - да. И всичко си има граници разбира се...
Що се отнася до заключението ...язък и за образованието! И за ранното и съзряване!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.