Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:23 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема w koia sedmica...  
Автор AniR ()
Публикувано04.03.03 12:51

W koia sedmica e normalno beboka da se obyrne?
Az sym 34 sedmica, a bebo sedi uporito s glawata na gore . kazaha mi che kolkoto po-goliamo stawa tolkowa shte e po-trudno da se obyrne, a ako ostane sedalishtno -sekciao
Bihte li mi kazali pri was koga se obyrnaha bebeocite? Imali shans da se obyrne ili weche e kysno?
Pozdrawi

Тема Re: w koia sedmica...нови [re: AniR]  
Автор dembi (J.lo)
Публикувано04.03.03 13:04

Mисля че е раzлично при всеки.Моето момче се обЪрна в 6 тия месец,но сам чувала,че може и 2 седмици преди да се роди,да се обЪрне.Даже са ми раzкаzвали случаи в които жена с контракции пада от някакЪв стол и бебето се обрЪЩа в последния момент.Желая ти zдраво и хубаво бебче.

Автор dryndryn (непознат )
Публикувано04.03.03 13:05

при мен така и не се обърна, но лекарят ми каза че може и едва ли не и в "последния момент" да се обърне. Не знам колко е вярно, но не се тревожи всичко ще е наред независимо как е бебчо.

Тема Re: w koia sedmica...нови [re: dembi]  
Автор AniR ()
Публикувано04.03.03 13:08

Mersi
Ot utre pochwam da sedia na wisoki stolowe

Публикувано04.03.03 13:11

По-добре недей, ние катастрофирахме с колата когато бях в деветия месец, но дори и това не ми помогна.

Тема Re: w koia sedmica...нови [re: dryndryn]  
Автор AniR ()
Публикувано04.03.03 13:20

E az uporito karam i kola.........
Ti w koia bolnica rodi

Публикувано04.03.03 13:23

раждах във Варна в АГ, и лекарят ми искаше въпреки седалищното положение да родя естествено, бебчо не само че беше седалищно, но и краково.

Автор userkata (юзерка)
Публикувано04.03.03 14:01

при мен се обърна в началото на 9ти месец, само че от надолу с главата застана напречно.
общо взето зависи от телосложението ти дали ще се обърне по-нататък.
според моята докторка с моето телосложение - не съм едра, но не съм дребна - е малко вероятно. и така стана - остана си напречно до края.

Автор Ancheto* ()
Публикувано04.03.03 17:18

Някъде из www.babycentre.com бях чела статия, че положението на "4 крака" дава на бебока максимално пространство за преобръщане. Затова в деветия месец са оставяли бабите (западните такива) да вършат домакинска работа - лъскане на подове и подобни. А днес като влезнеш в деветия и едва ли не ти забраняват да дишаш. В 34 г.с. моят юнак беше в седалищно положение, но чистейки след ремонта в деветия месец беше успял да се завърти правилно и да чака удобния момент да се появи на бял свят. От друга страна бебока на една от жените, с които родихме в един ден бе успял да се завърти с дупето напред за няколкото часа след като я приеха в болницата. Явно си е и до бебок. Успех и дано по-скоро се врътне, че и ти да се успокоиш.

Тема Re: w koia sedmica...нови [re: userkata]  
Автор el_ena (az)
Публикувано04.03.03 17:31

i kakvo stana? sekcio li beshe?

a za da se obyrna imashe li fizichesko pretovarvane?
az sega sym v 8mia mesec i uzh e s glavata nadou, no mnogo me e strah da ne se vrytne...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.