|
|
|
Тема
|
болки в краката
|
|
| Автор |
Дopa (непознат
) |
| Публикувано | 14.02.03 14:41 |
|
|
вече съм в 8-я месец, но нощем /почти всяка нощ, да не кажа всяка/, умирам от болки в краката. има ли някой с подобни проблеми? на какво се дължи? как се лекувате?
| |
|
Тема
|
Re: болки в краката
[re: Дopa]
|
|
| Автор |
ивaнa (майче-зайче) |
| Публикувано | 14.02.03 15:20 |
|
|
сподели с лекаря или акушерката, които те наблюдават. може да се дължи на различни причини. колко силна е болката? как я облекчаваш?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
AniR () |
| Публикувано | 14.02.03 17:13 |
|
|
Az sym w 31 sedmica, no syshto imam problemi mai e normalno, no towa ne namaliawa bolkata az lichno stawam i se razhovdam towa do niakyde mi pomaga.
Ostawa oshte mako
| |
|
Тема
|
[re: AniR]
|
|
| Автор | Дopa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.02.03 17:34 |
|
|
благодаря. радвам се, че наистина остава малко. дано да успея после да се наспя.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
пипи (вироглава) |
| Публикувано | 14.02.03 17:52 |
|
|
А ръцете болят ли те?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
el_ena (az) |
| Публикувано | 14.02.03 18:26 |
|
|
az sym v 7mia mesewc i imam strashni bolki v rycete! kogato sym legnala - boliat ot ramenata strahotno! s raztrivko po grybnachnia stylb minava doniakade, noza kratko.
lekarite kavat, che e ot bremennostta - bebeto pritiskalo nervi po grybnachnia stylb. vsichko minavalo sled razhdaneto.
Oste malko...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Kaтиra (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.02.03 22:53 |
|
|
Ако болките ти се дължат на оток, препоръчвам ти през деня да носиш ластични чорапи. Аз използвам такива, които стигат да коленете и съм много доволна. Така те предпазват от разшитени вени и от подувана на глезените. Аз работя седнала 8 часа на ден и откакто сложих тези чорапи направо се родих! Винаги когато можеш си вдигай краката на по-високо и спи с възглавница под тях, за да се оттича кръвта по-лесно.
А за болките в гърба - прави по-често раздвижващи упражнения винаги когото можеш или когато те заболи.
Поздрави,
Катига
| |
|
|
|
|