|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Реколта: април - май!
|
|
| Автор |
axa () |
| Публикувано | 06.01.03 13:43 |
|
|
Мамчета за април и май, къде се изгубихте?
Как са бебоците?! Моят скакалец не спира да подскача и да се движи.
Като се върнах от големите коледни празници на работа, колегите щяха да изпопадат- коремът ми се вижда вече съвсем отчетливо- минавам в отбора на хипопоптамите.
| |
|
Тема
|
Re: Реколта: април - май!
[re: axa]
|
|
| Автор | Melicat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.01.03 17:01 |
|
|
Mojata gospojiza ne spira da tanzuva. Pochvam da si mislja, che ne e normalno chak takava aktivnost. Poslednija pyt kato me gledaha na ultrazvuk, kazaha, che e napravila dosta dobri muskuli. A inache koremcheto pochna dosta da se vijda. Ti kolko kg si kachila?
| |
|
Тема
|
[re: Melicat]
|
|
| Автор | Бaмбнинa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.01.03 18:24 |
|
|
моето пък още не се е усетило, вече почнах да се притеснявам, терминът ми на 24 май......
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.01.03 20:33 |
|
|
Zdraveite,
i moiat korem ve4e dopsta si li4i i bebeto ne spira da se varti osobeno ot edna sedmica nasam. Yspeh na vsi4ki!
| |
|
Тема
|
[re: bobi]
|
|
| Автор | sony (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.01.03 04:53 |
|
|
i moiat bebcho ne spira da rita .TErminat mie 17 may a toi veche e napravo karatist.Chuvstvam se sravnitelno dobre i se nadiavam da prodalji taka!Uspej mami
| |
|
Тема
|
[re: Melicat]
|
|
| Автор |
axa () |
| Публикувано | 07.01.03 10:17 |
|
|
около 6 кг съм качила само и съм много доволна от тоя факт, с първото хлапе качих за цялата бременност 22 кг.!
| |
|
Тема
|
[re: Бaмбнинa]
|
|
| Автор |
axa () |
| Публикувано | 07.01.03 10:19 |
|
|
Все пак аз съм за 1- ви май! Още ти е раничко! не се притеснявай! Аз също се бях ошашкала, обаче нещата си дойдоха на мястото от 2 седмици насам!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 07.01.03 12:42 |
|
|
И моето бебнче рита доста - започна се около коледните празници. Терминът ми е на 23 май, но на последния ултразвук казаха, че май е по-голямо с около 2 седмици. Още не знам дали ще е момченце или момиченце.
Не знам кога бебанчетата започват да чуват, но преди 2 дни ходих на кино и гледах Властелина на пръстените. В него има доста шумни бойни сцени и като задумка тоя мити звук и бебе като се разблъска в корема направо полудя. Аз не съм се стряскала или да съм била под напрежение, така че си мисля, че е чувало звука със собствените си ушенца.
Една приятелка ми каза, че нейното много е ритало пък като пиела кафе. 
| |
|
Тема
|
zdravejte aprilcheta!
|
|
| Автор | el_ena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.01.03 13:34 |
|
|
Zdravejte na vsichki!
I nie mnogo ritame, osobeno kato chuem Slavi Trifonov - dali mu haresva, ne znam, no mnogo bushuva:)
Nie sme za 17.april, no tova e samo da go pishat po kartoonite ni, koi znae koga ste blagovolim...:)
Hodihme na 3D ehograf i tam vsichko se vizhda, ako imate vazmozhnost - otidete. Zamestva dori i ginekologichnia pregled. Vizhda se bebeto kak myrda i se vyrti, mogat da se izmeriat vsichki chasti na tialoto mu do milimetri, syrdechnia ritym i t.n.
Vie kak ste s kontakciite? Poniakoga bebeto sliza mnogo nisko dolu i me stiaga i se plasha. Az spriah rabota i pochti prez cialoto vreme lezha (imam niska placenta) ta mnogo sa mi se izostrili setivata v oblastta na korema i se plasha ot nai-malkoto stiagane.
Hubavo e, che go ima tozi klub!
Leko nosene!:)
| |
|
Тема
|
Re: zdravejte aprilcheta!
[re: el_ena]
|
|
| Автор |
Tanche (трудна) |
| Публикувано | 07.01.03 17:03 |
|
|
Като гледам май вече сме три за май-април с ниско лежащи плаценти . Да не е от месеците !
И аз си лежа повечко, ама сега какво ме чака... път, път и пак път. Ех, доктора го знае това и няма нищо против, за това и аз съм спокойна .
Без майтап!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|