Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:12 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Koga spira gadeneto/draifaneto?нови  
Авторkeji (Нерегистриран)
Публикувано08.01.03 18:24

Zdraveite!
Az sum nova v kluba. Pada se da rajdam okolo 02 avgust 2003, toest v momenta sum niakude v sredata na 3-ia mesec. S ujas otkrivam, che stavam zavisima ot fizicheskoto si sustoianie v 80% ot vremeto i ne sum rabotosposobna. Bihte li mi kazali moga li da se nadiavam polojenieto s "morskata bolest" da se stabilizira prez 4-5 mesec, ili e strogo individualno?
Shte vi buda blagodarna ako vi hrumne neshto okurajitelno i mi otgovorite:-)

Тема zavisi mai!нови [re: keji]  
Автор Vlas (viarvashta)
Публикувано08.01.03 21:16

Zdrasti .
Pri men spria ot samo sebe si 10 sedmica. Sega sum 12. Termina mi e na 27 juli.Inache se boreh s parchence limon. vejnoto e ba hapvash neshto sutrin kato stanesh.pone pri men beshe taka. Sega mi e Ok i slava bogu ne mi se draifa. ostana mi samo tova che ne mi se iade NISHTOOOOOOOO!!!!!!
Pristo chakash i tova e mai.
Drugo ne se seshtam

Тема Re: Koga spira gadeneto/draifaneto?нови [re: keji]  
Автор Шoши ()
Публикувано08.01.03 23:04

Е, за това кога ще спре повръщането не мога да те успокоя: при мен спря в 4 месец, обикновено е така, но съм чувала за случай, при който до 9 месец жената повръщала всекидневно: е, това е патологично, не се притеснявай.
Ако нищо не ти помага, както беше при мен: каквото и да правех, каквото и да ядях сутрин все повръщах, то купи си Церукал (Cerucal): това лекарство се пие преди ядене и помага мигновено. Специално се препоръчва за бременни: на мен ми го предписа лекар, а и в упътването пише. Ако повръщаш обаче постоянно, то е добре да се консултираш със специалист.

Автор AniR ()
Публикувано09.01.03 11:54

Да права си при всеки е индивидуално, на мене ми ставаше много лошо в началото и аз реших да пробвам с витамини за бременни ефекта беше страхотен. По-едно време се чустваш толкова добре, че се чудих да ли всичко е наред
Сега съм 6 месец и пак ми става лошо отвреме на време, но ми минава от мляко (кисело или прясно) всеки луд с номера си . Скоро и ти ще разбереш от какво ти минава
Всицхко най-хубаво и лека бременност

Тема Re: Koga spira gadeneto/draifaneto? [re: keji]  
Автор betanski_patilanski (;-))
Публикувано09.01.03 12:21

много гнусен момент!!! и аз започнах да повръщам във 2`ри месец. най-кошмарно ми беше при приема на витамините. тамън с триста зора ги глътна и хоп всичко върна! предписаха ми и някакви хапчета преди хранене да пия, но аз така и не успях да поема и да задържа поне едно. голяма мъка беше и сутрин, след сън. изкарвах си стомашните сокове, защото ме напъваше още преди да съм хапнала нещо. спрях към 5`тия месец, но до края все ми се случваше чат-пат да повърна и то след прием на хапчета или при остра миризма! единственото, което до известна степен облекчи ситуацията бе, че след като се събуждах, оставах поне 20мин в кревата и само лежах. така поне спрях да повръщам сутрин след ставане. не прави резки движения и изправяния. всичко да става плавно. иначе при всеки е индивидуално! най-грозното при мен беше зверските оригни, които освобождавах! направо като пълен простак, но поне се облекчавах така! мъж ми даже се притесни че така ще си остана и ми беше доста неприятно да се извинявам на заобикалящите ме. веднъж така се оригнах, че майка ми чак подскочи от ужас и започна да ме кори че съм била невъзпитана! не знам колко е до възпитание това, но аз самата даже се стрясках от мощността на подобни изригвания! и така беше до края! кисилини постояно си имах и нищо не ги облекчаваше, а Вики се роди плешльо. така и още не мога да си обясна какво беше това чудо! просто факт! успех при теб скоро да минат!

АвторЦъфи (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 13:50

Здравей:)
Аз бях така до края на 3-я месец. Толкова ми беше лошо гадеше ми се почти нищо не ядях. Като се върнех от работа в 19.00ч. лягах и само спях. Но сега съм супер във 7 месец всичко ми се яде,не мога да спя защото малкия бебок все рита:))))
Така че не се притеснявай всичко ще се оправи...но пий поне повече течности или мляко това е важно !
Успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.