Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Реколта: април - май!нови  
Автор axa ()
Публикувано06.01.03 13:43

Мамчета за април и май, къде се изгубихте?

Как са бебоците?! Моят скакалец не спира да подскача и да се движи.
Като се върнах от големите коледни празници на работа, колегите щяха да изпопадат- коремът ми се вижда вече съвсем отчетливо- минавам в отбора на хипопоптамите.

Тема Re: Реколта: април - май!нови [re: axa]  
АвторMelicat (Нерегистриран)
Публикувано06.01.03 17:01

Mojata gospojiza ne spira da tanzuva. Pochvam da si mislja, che ne e normalno chak takava aktivnost. Poslednija pyt kato me gledaha na ultrazvuk, kazaha, che e napravila dosta dobri muskuli. A inache koremcheto pochna dosta da se vijda. Ti kolko kg si kachila?

Тема Re: Реколта: април - май!нови [re: Melicat]  
АвторБaмбнинa (Нерегистриран)
Публикувано06.01.03 18:24

моето пък още не се е усетило, вече почнах да се притеснявам, терминът ми на 24 май......

Авторbobi (Нерегистриран)
Публикувано06.01.03 20:33

Zdraveite,
i moiat korem ve4e dopsta si li4i i bebeto ne spira da se varti osobeno ot edna sedmica nasam. Yspeh na vsi4ki!

Тема Re: Реколта: април - май!нови [re: bobi]  
Авторsony (Нерегистриран)
Публикувано07.01.03 04:53

i moiat bebcho ne spira da rita .TErminat mie 17 may a toi veche e napravo karatist.Chuvstvam se sravnitelno dobre i se nadiavam da prodalji taka!Uspej mami

Тема Re: Реколта: април - май! [re: Melicat]  
Автор axa ()
Публикувано07.01.03 10:17

около 6 кг съм качила само и съм много доволна от тоя факт, с първото хлапе качих за цялата бременност 22 кг.!

Тема Re: Реколта: април - май!нови [re: Бaмбнинa]  
Автор axa ()
Публикувано07.01.03 10:19

Все пак аз съм за 1- ви май! Още ти е раничко! не се притеснявай! Аз също се бях ошашкала, обаче нещата си дойдоха на мястото от 2 седмици насам!

Автор Чeтa ()
Публикувано07.01.03 12:42

И моето бебнче рита доста - започна се около коледните празници. Терминът ми е на 23 май, но на последния ултразвук казаха, че май е по-голямо с около 2 седмици. Още не знам дали ще е момченце или момиченце.
Не знам кога бебанчетата започват да чуват, но преди 2 дни ходих на кино и гледах Властелина на пръстените. В него има доста шумни бойни сцени и като задумка тоя мити звук и бебе като се разблъска в корема направо полудя. Аз не съм се стряскала или да съм била под напрежение, така че си мисля, че е чувало звука със собствените си ушенца.
Една приятелка ми каза, че нейното много е ритало пък като пиела кафе.

Тема zdravejte aprilcheta!нови [re: axa]  
Авторel_ena (Нерегистриран)
Публикувано07.01.03 13:34

Zdravejte na vsichki!
I nie mnogo ritame, osobeno kato chuem Slavi Trifonov - dali mu haresva, ne znam, no mnogo bushuva:)
Nie sme za 17.april, no tova e samo da go pishat po kartoonite ni, koi znae koga ste blagovolim...:)
Hodihme na 3D ehograf i tam vsichko se vizhda, ako imate vazmozhnost - otidete. Zamestva dori i ginekologichnia pregled. Vizhda se bebeto kak myrda i se vyrti, mogat da se izmeriat vsichki chasti na tialoto mu do milimetri, syrdechnia ritym i t.n.
Vie kak ste s kontakciite? Poniakoga bebeto sliza mnogo nisko dolu i me stiaga i se plasha. Az spriah rabota i pochti prez cialoto vreme lezha (imam niska placenta) ta mnogo sa mi se izostrili setivata v oblastta na korema i se plasha ot nai-malkoto stiagane.
Hubavo e, che go ima tozi klub!
Leko nosene!:)

Тема Re: zdravejte aprilcheta!нови [re: el_ena]  
Автор Tanche (трудна)
Публикувано07.01.03 17:03

Като гледам май вече сме три за май-април с ниско лежащи плаценти . Да не е от месеците!
И аз си лежа повечко, ама сега какво ме чака... път, път и пак път. Ех, доктора го знае това и няма нищо против, за това и аз съм спокойна.

Без майтап!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.