|
Тема
|
Въпросче
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 23.12.02 13:22 |
|
Здравейте!
Искам да ви попитам кога за пръв път проритаха вашите бебенца? За моето казаха, че е с 2 седмици по-голямо, отколкото беше по изчисления, когато го гледаха на ехограф. В момента се водя 19 седмица по ПРМ, а на ехографа е 21-ва. Усещам потрепвания от миналата седмица, а вчера си ритна съвсем сериозно.
Моля, споделете! 
| |
Тема
|
Re: Въпросче
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
Triniti (непознат) |
Публикувано | 23.12.02 14:05 |
|
Не помня точната седмица, но беше около 1-2 седмици след като влязох в четвъртия месец, така, че съвсем нормално е вече да го усещаш. 
| |
|
zapo4nah da use6tam mardaniata na bebeto o6te ot 17-18 sedmiza vapreki, 4e vsi4ki mi kazvaha, 4e o6te bilo mnogo rano i 4ak kam 20-22 sedmiza sam 6tiala da gi usetia. da no sega kato sam ve4e v na4aloto na sedmia mesez razbiram, 4e tova sa si bili to4no podritvaniata na bebeto mi, a ne niakakvi si koliki, kakto mi razpraviaha. sega rita s vsi4ka sila i korema mi se marda 4ak, napravo ne mi se misli za nakraia  
| |
|
Аз го усетих за първи път последния ден на тринадесета седмица - все едно рибка преплува в корема ми, а за първи път ме събуди с лекичко подритване и мърдане в края на 17-та седмица.
| |
Тема
|
Re: az pak...
[re: sladki64eto]
|
|
Автор | dada (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.01.03 10:29 |
|
Ne se pritesniavai :) Nakraia vetche ne marda tolkova mnogo, zastoto niama miasto :)
| |
|
|
|
|